Mest populære i denne kategori

GROHE Red Cooker Vandhane/Køkkenarmatur

GROHE Red er navnet på GROHES linje af kogende vandhaner – også kaldet boilers, som kan købes på Elvvs.dk. GROHE Red er en fantastisk tilføjelse til det moderne køkken. Her må hverdagen gerne være nem, og det kræver funktionelle, smarte og tidsbesparende løsninger.

Produkter
STK.
STK.
40438001 filterhoved inkl filter red grohe
GROHE Red filter inkl. filterhoved. 40438001 Varenr.: 745125960 1.701,00 DKK pr. STK.
STK.
13263000 duo red t pelator grohe
Grohe Pelator t/Red Duo 13263000 Varenr.: 745125904 64,00 DKK pr. stk.
stk.
STK.
krom - kedel rund med m kedel c-t mono ii red grohe
Grohe Red II Mono C-t kedel M Med rund kedel - Krom Varenr.: 706200804 10.314,00 DKK pr. STK.
STK.
kedel rund med c-tud armatur mono ii red grohe
GROHE Red II Mono armatur C-tud med rund kedel Varenr.: 706200816 12.413,00 DKK pr. stk.
stk.
kedel c-tud med køkkenarmatur mono ii red grohe
Grohe Red II Mono Køkkenarmatur med C-tud & kedel Varenr.: 706200834 12.577,00 DKK pr. STK.
STK.
filter og kedel rund med l-t køkkenarmatur mono ii red grohe
Grohe Red II Mono Køkkenarmatur L-t med rund kedel og filter Varenr.: 706200904 10.444,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
l str kedel l-tud med køkkenarmatur duo ii red grohe
Grohe Red II Duo Køkkenarmatur med L-tud & kedel str. L Varenr.: 706203934 13.580,00 DKK pr. STK.
STK.
EA.
red grohe til også passer ltr 600 filter blue grohe
GROHE Blue filter 600 ltr. Passer også til GROHE Red Varenr.: 745125805 602,00 DKK pr. EA.
EA.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Cooker

Med en GROHE Red - Cooker har du altid kogende vand ved hånden. Drej på GROHE Red køkkenarmaturet og få kogende vand direkte i koppen, gryden eller tekanden.

Intet behov for at skulle starte en elkoger for at få kogende vand på kort tid eller vente på at vandet til karfoflerne koger - Med en kogende vandhane kan du spare tid i køkkenet.

Oplev øget komfort med en GROHE Red

Har du altid drømt om et køkken, hvor det bare er lige lidt hurtigere at lave mad, gøre rent og lave kaffe? Så kan en GROHE Red - Cooker vandhane være løsningen. De er nemme og elegante i ethvert køkken, og du sparer plads og tid, som du kan bruge på mange andre ting. Opgrader dit køkken med en GROHE vandhane med kogende og oplev, hvordan hverdagen bliver mere enkel.

Hvordan fungerer en GROHE Red - Cooker vandhane?

En GROHE Red - Cooker vandhane er en vandhane, der hurtigt og let forsyner dig med kogende vand. Den består af et armatur, et filter og en kedel. Vandet opvarmes under tryk og renses gennem et filter. På den måde får du hurtigt varmt vand. Med en GROHE Red tilhører en kedel, som kan placeres under køkkenvasken, hvilket dermed giver dig ekstra plads på køkkenbordet. Disse kedler fås i to størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Selve armaturet fås i forskellige designs og kedlen fås som nævnt i forskellige størrelser. Så det er nemt for dig at finde en GROHE RED – Cooker vandhane, der passer til det, du har brug for.

Elegant design

Når du har besluttet dig for, at du skal have en vandhane, der kan give dig kogende vand, er en GROHE et godt valg, hvis du vil have et lækkert design. Der findes GROHE Red vandhaner i forskellige former, nemlig en U-formet, C-formet og en L-formet. Så er det bare at vælge hvilken form, der passer bedst ind i dit køkken. Gå på jagt i vores sortiment og find den GROHE Cooker vandhane, som du synes bedst om. Har du brug for råd og vejledning angående køb af en Cooker vandhane, så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Elvvs.dk.

GROHE Red – en genvej i køkkenet

Prøv at tænke på alle de gange i løbet af en dag, hvor du har brug for kogende vand. En GROHE Red - Cooker vandhane giver dig kogende vand, når som helst du har brug for det. Teen laves på rekordtid, grøntsager blancheres på et øjeblik og gryden til spaghetti kommer hurtigt i kog med varmt vand fra den kogende vandhane. Når du først opdager alle fordelene ved den ekstra hjælp i køkkenet, vil du aldrig undvære den igen.

GROHE Red er en stor hjælp i børnefamilien GROHE Red er en stor hjælp i børnefamilien, hvor madlavningen nogle gange skal gå stærkt. Har du små børn er den kogende vandhane ideel til at skolde flasker og sutter i et snuptag. En GROHE Red - Cooker vandhane er naturligvis forsynet med en børnesikring, der sikrer, at børnene ikke kan komme til at skolde sig på det varme vand. Den to-trins børnesikrede touch aktivering har fået en særlig certificering for sin høje sikkerhed.

Grohe Red Mono eller Duo

GROHE Red boilere fås i to forskellige typer, nemlig Grohe Red Mono eller Red Duo. Mono-versionen er beregnet som supplement til den almindelige vandhane, hvis man ikke ønsker at udskifte denne. Mono passer perfekt ved siden af din nuværende vandhane. GROHE Red Duo har både varmt og koldt vand i samme hane, så du får altså et armatur med utallige muligheder.

Boileren medfølger, når du køber en GROHE Red - Cooker vandhane

Når du køber en kogende vandhane, medfølger der en varmekedel, som skal monteres sammen med vandhanen. GROHE Red kedlen findes i to størrelser: Boileren i størrelse M giver 3 liter kogende vand på én gang og har en højde på 37 centimeter.

Boileren i størrelse L giver 5,5 liter kogende vand på én gang og har en højde på 49 centimeter. Begge kedler har en diameter på 21 centimeter.

Slip for kogekedlen på bordet med en GROHE Red - Cooker vandhane

Er du træt af altid at mangle plads på køkkenbordet, når du laver mad?

Dette problem får du ikke med en GROHE Red - Cooker vandhane. Tap det kogende vand direkte fra hanen og nyd din eftermiddagste eller smid et par æg direkte i vandet, uden at behøve vente på det koger. Du bliver uden tvivl glad for en GROHE vandhane, som både er en simpel, elegant og praktisk løsning, som giver ekstra plads på køkkenbordet. GROHE vandhanens høje tud gør det tilmed endnu mere praktisk for dig, der gerne vil fylde store gryder med vand, fordi det giver en masse bevægelsesfrihed under vandhanen.

Ingen ventetid – kogende vand straks med en GROHE Red - Cooker vandhane

Med en GROHE Red – Cooker er du altid sikret kogende vand på få sekunder. Du slipper altså for den ventetid, der normalt er, når du har hældt koldt vand i din kedel og venter på, at det skal begynde at koge. Så hvis du er utålmodig, når du står og venter på vand til morgenkaffen eller teen, kan det være, at du skal overveje, om en vandhane med kogende vand er noget for dig. En GROHE Red – Cooker vandhane indeholder flere indstillinger, der gør, at du undgår at brænde dine hænder, når du bruger vandhanen.

Det kogende vand har sit eget greb som sikrer, at du ikke sådan lige kan komme til at tænde for det kogende vand for fuld styrke. Armaturet bliver heller ikke varmt, så her skal du heller ikke være bange for at komme til brænde dig. En GROHE Red er altså sikker i brug, og du kan roligt tappe kogende vand fra din GROHE.

Flere muligheder med en GROHE Red

Hvis du har besluttet dig for at anskaffe en GROHE Red - Cooker vandhane, kan den tilhørende kedel være flere størrelser. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor stor en kedel du har behov for. Du kan få kedlen i størrelse M og L. Som nævnt fås GROHE Red vandhanerne i forskellige designs, så du kan vælge den, der passer ind i dit hjem.

Når du skal vælge størrelsen på kedlen, skal du tænke på, hvor meget kogende vand du bruger til dagligt. Er I en stor familie, vil I typisk bruge mere kogende vand, end hvis I blot bor to personer i samme bolig.

En god og miljøvenlig vandhane

Med en GROHE Red – Cooker sparer du ikke blot tiden, der før gik med at vente på, at din kedel stod klar med kogende vand. Du sparer også energi, og det er derfor et miljøvenligt valg.

Med en vandhane med kogende vand tapper du blot det vand, du skal bruge, og du undgår dermed at fylde en hel kedel op med vand, for kun at bruge halvdelen. Det betyder, at du undgår at spild. Du skal selvfølgelig stadig være opmærksom på at bruge din GROHE vandhane med måde, men så er der også noget at spare.

Bedre hygiejne med en GROHE RED – Cooker vandhane

Der er flere fordele ved en vandhane som GROHE Red, der kan give dig kogende vand hurtigt. Ud over, at det gør din kaffe- og te brygning lettere, så kan du også nemt og hurtigt bruge det kogende vand til at skolde ting eller grøntsager med. På den måde får du nemt bakterier væk fra f.eks. et spækbræt eller en flaske.

Det er også praktisk og nemt, hvis du vil blanchere dine grøntsager inden du putter dem i fryseren. En tur under den kogende vandhane, og så er det ordnet – nemt og enkelt. Som med alt andet, kræver en GROHE Red – Cooker vandhane en smule vedligeholdelse, men det er heldigvis ikke meget. Vær opmærksom på perlatoren i vandhanen, da den af og til skal afkalkes. Armaturet skal blot tørres af med sæbe og en fugtig klud. Tørrer du armaturet efter brug, så kan du undgå kalkpletter. Du behøver ikke, og bør faktisk undgå, at bruge skrappe rengøringsmidler, når du skal rengøre dit GROHE armatur.

Køb en GROHE Red - Cooker vandhane på Elvvs.dk

Har du besluttet dig for, at en GROHE Red - Cooker vandhane er det rigtige for dig, så kan du med fordel købe den her hos Elvvs.dk. Så skal vi nok sørge for, at du får leveret produktet hjem til dig, så du kan få glæde af din nye GROHE vandhanes mange fordele.

Vi har både komplette sæt og enkelte dele til din GROHE Red – Cooker vandhane. Ud over de komplette sæt, har vi filtre eller en perlator, hvis det blot er det, du har brug for til nuværende GROHE vandhane. Vi kan altid hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål, du gerne vil have afklaret mht. køb af en vandhane med kogende vand.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tænder man for det kogende vand i en Grohe Red vandhane?

Du skal blot trykke på en knap på armaturets venstre side samtidig med, at du drejer på hanen. Så har du 100°C varmt vand til din te, kaffe, pasta eller lignende. Hos Elvvs.dk kan du købe en kogende vandhane i høj kvalitet fra GROHE Red.

Hvad er fordelen ved en GROHE Red kogende vandhane?

Du sparer tid på madlavningen og brygning af kaffe og te. Du sparer også plads på køkkenbordet, fordi du helt kan undvære din elkedel.

Kan jeg selv montere GROHE Red?

Ja, med lidt handy-evner kan du godt. Følg blot producentens få enkle trin i vejledningen.

Hvorfor skal der installeres filter til min GROHE Red?

Det skal der for at beskytte boileren mod tilkalkning, særligt hvis du har meget hårdt vand. Ved hjælp af filteret kan du sikre, at boileren får en lang levetid. Filtersættet er en del af alle GROHE Red sæt.

Hvad koster GROHE Red i el?

Strømforbrug ved stand-by, 15 W per time.

Hvor mange liter kogende vand giver GROHE Red ad gangen?

GROHE Red kedlen findes i to størrelser: Boileren i størrelse M giver 3 liter kogende vand på én gang, hvilket lige passer til en kande kaffe og en kande te. Boileren i størrelse L giver 5,5 liter kogende vand på én gang, som passer til en meget stor gryde.

Hvor længe går der til vandet koger igen, når alt vand i boileren er brugt?

Opvarmningstiden for kedlen i størrelse L er 20-30 minutter, afhængigt af vandets indløbstemperatur.

Et øjeblik...