Kogende vandhaner

kedel rund med m kedel c-t mono ii red grohe
Grohe Red II Mono C-t kedel M Med rund kedel Varenr.: 706200804 9.712,00 DKK pr. STK.
STK.
kedel c-tud med køkkenarmatur mono ii red grohe
Grohe Red II Mono Køkkenarmatur med C-tud & kedel Varenr.: 706200834 9.712,00 DKK pr. STK.
STK.
filter og kedel rund med l-t køkkenarmatur mono ii red grohe
Grohe Red II Mono Køkkenarmatur L-t med rund kedel og filter Varenr.: 706200904 9.712,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
STK.
kedel rund med m kedel l-tud duo ii red grohe
Grohe Red II Duo L-tud kedel M Med rund kedel Varenr.: 706203904 9.712,00 DKK pr. STK.
STK.
l str kedel l-tud med køkkenarmatur duo ii red grohe
Grohe Red II Duo Køkkenarmatur med L-tud & kedel str. L Varenr.: 706203934 9.712,00 DKK pr. STK.
STK.
supersteel l kedel l-tud med køkkenarmatur duo ii red grohe
Grohe Red II Duo køkkenarmatur med L-tud & kedel L. Supersteel Varenr.: 706203946 11.125,00 DKK pr. STK.
STK.
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Vandhane med kogende vand - den nye revolution i køkkenet

En vandhane med kogende vand sparer dig for tid, energi og plads i køkkenet. Prøv at tænke på alle de gange i løbet af en dag, hvor du har brug for kogende vand. Med en kogende vandhane kræver det kun et drej, og så får du kogende vand direkte i koppen, i gryden eller tekanden. Når du først opdager alle fordelene ved den ekstra hjælp i køkkenet, vil du aldrig undvære den igen.

En hurtig genvej i køkkenet

En kop te eller en gryde spaghetti – på vej med det samme. Du kan godt skrotte elkedlen, for med en kogende vandhane skal du ikke vente på en brummende kedel. Teen laves på rekordtid med vand direkte fra hanen og ned i koppen. Grøntsager blancheres på et øjeblik. Gryden til spaghetti får du hurtigt i kog ved at fylde den med varmt vand fra den kogende vandhane, før du sætter den på komfuret. Det 100 grader varme vand gør det muligt at skolde flasker, glas og sutter i et snuptag. Du kan spare tiden i køkkenet og bruge den på noget andet. De kogende vandhaner har selvfølgelig børnesikring, der gør, at man ikke ved et uheld kan komme til at tænde for det kogende vand.

Den nye Grohe Red kogende vandhane

Hos Elvvs forhandler vi kogende vandhaner fra GROHE Red. GROHE er kendt for kvalitetsprodukter med et stilrent design, høj funktionalitet og sikkerhed. GROHEs kogende vandhaner er ingen undtagelse. De er udviklet med øje for sikkerhed på et helt nyt niveau. GROHE Red har en to-trins børnesikret touch aktivering, som har fået en særlig certificering for sin høje sikkerhed. GROHE Red har også både varmt og koldt vand som normalt, så du får altså et armatur med utallige muligheder.

Kogende vandhaner og kedler til forskellige behov

GROHE laver to forskellige typer vandhaner med kogende vand, nemlig Red Mono eller Red Duo. Mono-versionen er til de købere, som ikke ønsker at skille sig af med deres almindelige vandhane og derfor har brug for en kogende vandhane som supplement. Den mindre Mono giver kun kogende vand og passer perfekt ved siden af din nuværende vandhane. Duo giver ikke overraskende mulighed for begge dele i én og samme hane.

Når du køber en kogende vandhane, medfølger kedlen, som skal monteres sammen med vandhanen. GROHE Red kedlen er slank og passer fint under vasken. Den findes i to størrelser: Boileren i størrelse M giver 3 liter kogende vand på én gang og har en højde på 37 centimeter. Boileren i størrelse L giver 5,5 liter kogende vand på én gang og har en højde på 49 centimeter. Begge kedler har en diameter på 21 centimeter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en kogende vandhane?

Det er en vandhane, som kan lave kogende vand på et øjeblik. Du skal blot trykke på en knap og dreje på hanen, så har du 100 grader varmt vand til din te, kaffe eller pasta. Du sparer tid i køkkenet, og du kan helt undvære din elkedel. Hos Elvvs.dk kan du købe en kogende vandhane i høj kvalitet fra GROHE Red.

Hvordan monteres en kogende vandhane?

Når du køber en kogende vandhane, medfølger kedlen, som skal monteres under vasken. Selve vandhanen monteres i din vask ved siden af den almindelige vandhane. Du kan også købe en kogende vandhane, som har begge funktioner – den regulære vandhane og den kogende vandhane. Du kan selv installere en GROHE Red ved at følge producentens få enkle trin i vejledningen.

Hvor mange liter kogende vand giver en kogende vandhane ad gangen?

GROHE Red kedlen findes i to størrelser: Boileren i størrelse M giver 3 liter kogende vand på én gang, hvilket lige passer til en kande kaffe og en kande te. Boileren i størrelse L giver 5,5 liter kogende vand på én gang, som passer til en meget stor gryde.

Et øjeblik...