Mest populære i denne kategori

Cooker/Vandhane med kogende vand

Vandhane med kogende vand - den nye revolution i køkkenet. En vandhane med kogende vand sparer dig for tid, energi og plads i køkkenet. På Elvvs.dk kan du købe de mest populære mærker inden for kogende vandhaner.

Produkter
EA.
krom - kedel rund med m kedel c-t mono ii red grohe
Grohe Red II Mono C-t kedel M Med rund kedel - Krom Varenr.: 706200804 10.213,00 DKK pr. STK.
STK.
kedel c-tud med køkkenarmatur mono ii red grohe
Grohe Red II Mono Køkkenarmatur med C-tud & kedel Varenr.: 706200834 11.770,00 DKK pr. STK.
STK.
filter og kedel rund med l-t køkkenarmatur mono ii red grohe
Grohe Red II Mono Køkkenarmatur L-t med rund kedel og filter Varenr.: 706200904 10.342,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
STK.
krom - kedel rund med m kedel l-tud duo ii red grohe
Grohe Red II Duo L-tud kedel M Med rund kedel - Krom Varenr.: 706203904 11.136,00 DKK pr. EA.
EA.
l str kedel l-tud med køkkenarmatur duo ii red grohe
Grohe Red II Duo Køkkenarmatur med L-tud & kedel str. L Varenr.: 706203934 12.965,00 DKK pr. STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Spar tid i din dagligdag med en kogende vandhane

Prøv at tænk på alle de gange i løbet af en dag, hvor du har brug for kogende vand. Med en kogende vandhane kræver det kun et drej, og så får du kogende vand direkte i koppen, i gryden eller tekanden.

Når du først opdager alle fordelene ved den ekstra hjælp i køkkenet, vil du aldrig undvære den igen. På Elvvs.dk finder du et et bredt udvalg af vandhaner med kogende vand, og der er helt sikkert en, der passer til dine behov.

Hvordan virker en kogende vandhane?

En Cooker vandhane består blandt andet af et armatur, et filter og en kedel. Det kolde vand bliver ledt hen til kedlen, hvor det bliver varmet op og ført gennem filteret, hvor det renses. Kedlen placeres oftest under køkkenvasken, hvilket er praktisk, så den ikke fylder på køkkenbordet, ligesom en elkedel ville gøre.

Du får dermed mere plads ved vasken og et større bevægelsesrum, når du f.eks. skal lave mad. Kedlen under vasken er godt isoleret, så du undgår varmetab. Når du har købt og fået installeret din kogende vandhane, oplever du stille og roligt, hvordan din hverdag bliver nemmere.

Elegant og enkelt design til dit køkken

En kogende vandhane kan fås i forskellige designs. Der findes bl.a. U-formede, L-formede og C- formede. Du skal bare vælge den model, der passer bedst ind i din boligs øvrige indretning. Som nævnt kan du finde GROHE Red Cooker vandhaner på Elvvs.dk og disse fås i de ovennævnte modeller.

De er tilmed høje, hvilket gør det en del lettere for dig, når du står og skal have fyldt den store gryde med kogende vand. Desuden er en Cooker vandhane mere elegant og enkel at have end en elkedel, da den ikke fylder på bordet. Så hvis du er til et minimalistisk design og god plads på køkkenbordet, så kan det sagtens være, at en Cooker vandhane er noget for dig.

En hurtig genvej i køkkenet

En kop te eller en gryde spaghetti – på vej med det samme. Du kan godt skrotte elkedlen, for med en kogende vandhane skal du ikke vente på en brummende kedel. Teen laves på rekordtid med vand direkte fra hanen og ned i koppen. Grøntsager blancheres på et øjeblik. Gryden til spaghetti får du hurtigt i kog ved at fylde den med varmt vand fra den kogende vandhane, før du sætter den på komfuret. Det 100 grader varme vand gør det muligt at skolde flasker, glas og sutter i et snuptag. Du kan spare tiden i køkkenet og bruge den på noget andet. De kogende vandhaner har selvfølgelig børnesikring, der gør, at man ikke ved et uheld kan komme til at tænde for det kogende vand.

Et væld af muligheder

Når du har fået dig en Cooker vandhane vil du opleve, at din hverdag bliver langt mere komfortabel end den var før. En cooker vandhane giver dig simpelthen uanede muligheder.

Ud over at den giver nem og hurtig adgang til det kogende vand, som gør madlavningen lettere, så er der også en del praktiske opgaver, der bliver mere simple, når du hurtigt har adgang til kogende vand. Du kan med fordel bruge kogende vand til at rense dit afløb med, i stedet for skrappe rengøringsmidler. Derudover kan du hurtigt desinficere dit spækbræt, karklud eller tandbørste. Og så det det praktisk, hvis din vandhane er lang tid om at levere varmt vand. Så tager du blot lidt kogende vand og blander det med almindeligt postevand, og så har du varmt vand til opvasken.

Den nye Grohe Red kogende vandhane

På Elvvs.dk forhandler vi kogende vandhaner fra GROHE Red. GROHE er kendt for kvalitetsprodukter med et stilrent design, høj funktionalitet og sikkerhed. GROHES kogende vandhaner er ingen undtagelse. De er udviklet med øje for sikkerhed på et helt nyt niveau. GROHE Red har en to-trins børnesikret touch aktivering, som har fået en særlig certificering for sin høje sikkerhed. GROHE Red har også både varmt og koldt vand som normalt, så du får altså et armatur med utallige muligheder.

Kogende vandhaner og kedler til forskellige behov

GROHE laver to forskellige typer vandhaner med kogende vand, nemlig Red Mono eller Red Duo. Mono-versionen er til de købere, som ikke ønsker at skille sig af med deres almindelige vandhane og derfor har brug for en kogende vandhane som supplement.

Den mindre Mono giver kun kogende vand og passer perfekt ved siden af din nuværende vandhane. Duo giver ikke overraskende mulighed for begge dele i én og samme hane. Når du køber en Cooker vandhane, medfølger kedlen, som skal monteres sammen med vandhanen. GROHE Red kedlen er slank og passer fint under vasken. Den findes i to størrelser: Boileren i størrelse M giver 3 liter kogende vand på én gang og har en højde på 37 centimeter. Boileren i størrelse L giver 5,5 liter kogende vand på én gang og har en højde på 49 centimeter. Begge kedler har en diameter på 21 centimeter.

En sikker Cooker vandhane

Med en Cooker vandhane skal du ikke være bange for at komme til at brænde dig på det kogende vand. Køkkenarmaturet bliver ikke varmt, og du kan derfor sagtens røre ved det. Derudover er en Cooker vandhane udstyret med flere sikkerhedsmekanismer, der sørger for, at der ikke sker uheld. Som nævnt har en GROHEs vandhaner en børnesikring, der sikrer, at du ikke kan skrue op for det varme vand på fuldt drøn. Desuden kommer vandet ikke ud under fuldt tryk. Det bliver sprayet let ud af vandhanen, så du undgår stænk. Man kan derfor også sige, at en Cooker vandhane på flere måder er mere sikker end en elkedel. Med en vandhane med kogende vand risikerer du som nævnt ikke at brænde dig, og du risikerer heller ikke, at din kedel vælter og sprøjter kogende vand ud over det hele.

Et miljøbevidst valg

Fylder du ofte en hel elkedel, når du blot skal brygge en enkelt kop te? Med en Cooker vandhane får du ikke dette problem. Du tapper bare vandet direkte fra hanen og kan dermed nemt styre dit forbrug. Det er effektivt, fordi du kan spare på vandet og dermed på dit energiforbrug. Men du skal dog stadig være opmærksom på at tappe det kogende vand med omtanke. Hvis du øger dit forbrug af det kogende vand, ender du med en dyrere elregning. Men hvis du har tendens til at koge en anelse for meget vand i elkedlen, så kan det være, at du skal overveje en vandhane med kogende vand.

Kogende vandhaner til forskellige priser

Alt efter hvilken Cooker Vandhane, du skal have, varierer priserne. Det kommer bl.a. an på, om du skal have en lille eller stor kedel. Hvis dit valg er faldet på en GROHE Red, afhænger prisen også af, om du skal have en mono eller duo model. Det kan også være, at du blot har brug for en perlator eller andet tilbehør til din nuværende Cooker vandhane. Det finder du også her på Elvvs.dk. Vi hjælper dig også med råd og vejledning, hvis du har brug for at få afklaret, hvilken vandhane du skal vælge.

Installation og vedligeholdelse af en Cooker vandhane

Installationen af en Cooker vandhane kræver en vandforsyning og eltilslutning. Inden du køber den skal du sørge for, at du har plads til den i dit skab. Det er som nævnt muligt at få en Cooker vandhane i forskellige størrelser, så det bør ikke være noget problem at finde en, der passer ind i dit køkken. Du kan enten installere din Cooker vandhane selv, hvis du har lidt teknisk snilde, eller få en autoriseret VVS’er til at klare arbejdet. Er du det mindste i tvivl, er det altid mest sikkert at få en professionel til at udføre arbejdet. En vandhane med kogende vand kræver en smule vedligeholdelse ligesom de fleste andre elementer i dit køkken. Vil du udnytte din Cooker vandhane optimalt, er det en god idé at huske at vedligeholde den. Det er heldigvis ikke så besværligt endda, du skal blot huske at afkalke systemet engang i mellem. Hvor ofte du bør gøre det, afhænger blandt andet af, hvor du bor samt hvor hårdt vandet er i dit område. Perlatoren skal du af og til skrue af og afkalke ved f.eks. at lade den ligge i eddike natten over.

Få leveret din Cooker vandhane

På Elvvs.dk finder du Cooker vandhaner til ethvert behov. Hvis du vælger at købe din Cooker vandhane her hos os, så skal vi nok sørge for, at den bliver leveret hjem til dig, så du kan komme i gang med at bruge og få glæde af din nye vandhane. Du vil hurtigt opleve, hvordan din Cooker vandhane gør din hverdag lettere og mere komfortabel. Har du brug for råd og vejledning angående en Cooker vandhane inden dit køb, så kan vi sagtens hjælpe dig her hos ELVVS, så du er sikker på at få det rigtige produkt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en kogende vandhane?

Det er en vandhane, som kan lave kogende vand på et øjeblik. Du skal blot trykke på en knap og dreje på hanen, så har du 100 grader varmt vand til din te, kaffe eller pasta. Du sparer tid i køkkenet, og du kan helt undvære din elkedel. Hos Elvvs.dk kan du købe en kogende vandhane i høj kvalitet fra GROHE Red.

Hvordan monteres en kogende vandhane?

Når du køber en kogende vandhane, medfølger kedlen, som skal monteres under vasken. Selve vandhanen monteres i din vask ved siden af den almindelige vandhane. Du kan også købe en kogende vandhane, som har begge funktioner – den regulære vandhane og den kogende vandhane. Du kan selv installere en GROHE Red ved at følge producentens få enkle trin i vejledningen.

Hvor mange liter kogende vand giver en kogende vandhane ad gangen?

GROHE Red kedlen findes i to størrelser: Boileren i størrelse M giver 3 liter kogende vand på én gang, hvilket lige passer til en kande kaffe og en kande te. Boileren i størrelse L giver 5,5 liter kogende vand på én gang, som passer til en meget stor gryde.

Et øjeblik...