Køkkenarmaturer

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Find et køkkenarmatur efter din smag

Utætheder og sprøjtende vandhaner er noget af det værste ved en vandhane. Det fjerner glæden ved den daglige brug. Vi har sørget for at have løsninger af topkvalitet, som har en lang holdbarhed og en funktionalitet, du vil sætte pris på. Derfor kan du med et køkkenarmatur fra ELVVS sikre dig en god og stabil løsning i mange årtier. Armaturet sørger for, at vandet reagerer på dine reguleringer, så der kommer den ønskede mængde vand ud af hanen, og at du ikke får en stråle, som står ud til alle sider. Det er med til at gøre din lyst til at gå i køkkenet større.

Køkkenbatteri 1-greb og 2-greb

Ingen køkkener er ens. I Danmark findes der mange forskellige typer af køkkenet. Både i forhold til stil, indretning og arkitektur. Der er de nye minimalistiske køkkener, de mere traditionelle danske og køkken-alrummet. Uanset hvad har vi køkkenarmaturer, som passer til dit køkken. Vi har forskellige designs i forskellige størrelser og nuancer. Derfor er vi også sikre på, at vi kan finde den løsning, du vil sætte mest pris på. Kan du bedst lige en vandhane med 1-greb, der er simpel og minimalistisk eller skal en vandhane være funktionel med 2-greb, så har vi et stort udvalg, som vil interessere dig!

Kogende vandhaner til køkkenet

Med en quooker kan du spare meget tid i dit køkken. Se vores udvalg fra det anderkendte mærke som Grohe. Hos ELVVS har vi vandhaner fra Grohe, der kan gøre din hverdag lettere og mere tidsbesparende. Når du står op om morgene behøver du ikke længere sætte vandet over til kaffe. Med Grohe Red også kaldet Quooker, kan du tappe kogende vand direkte fra din hane. Grohe har også udviklet Grohe Blue, der tilfører bobler til dit vand så du kan tappe dansk vand direkte fra din vandhane i køkkenet. Dette er både økonomiske løsninger, men også elegante og tidsbesparende.

Køb et køkkenarmatur i europæisk design

Hos ELVVS er vi stolte af forhandle nordiske mærker af absolut topkvalitet. I særdeleshed fordi det kommer dig til gavn. Vi har køkkenarmaturer fra topmærker som Hansgrohe fra Tyskland og danske Børma. Det giver dig en holdbar løsning i flere årtier. Yderligere har de nordeuropæiske producenter den fordel, at de ved, hvordan et dansk hjem ser ud. Det betyder, at de laver designs, der passer til både det moderne og traditionelle hjem i Nordeuropa. Guleroden, den høster du i form af et køkkenarmatur, der går perfekt i spænd med resten af dit hjem.

Brug for vejledning til køkkenarmaturer

Skulle du være i tvivl om, hvilket køkkenarmatur der passer bedst til dit hjem, er vi klar til at hjælpe dig. Vi er bevidste om, at vi har to ører, men kun en mund, og derfor lytter vi dobbelt så meget, som vi taler. Det betyder, at vi gerne vil høre på dine idéer, overvejelser og planer. Skulle du have brug for et hjælpende råd, står vi selvfølgelig klar til at vejlede dig. Vi har efter mange år i branchen et godt kendskab til forskellige armaturer og deres fordele og ulemper.

Et øjeblik...