Producent
Betjening
Vælg Farve
Bundventil
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

ADORA®

Produkter
hvid softclose med toiletsæde universal adora
ADORA Universal toiletsæde med softclose, hvid Varenr.: 12402.20 449,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - bundventil up pop med håndvaskarmatur imperia adora
Adora Imperia håndvaskarmatur med pop up bundventil - Sort Varenr.: 12807.26 1.497,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Imperia HV.armatur inkl. push pop up, Gold brushed Varenr.: 12807.41 1.367,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Imperia U KV.armatur U-tud, Black Varenr.: 12808.26 1.422,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Imperia U KV.armatur U-tud, Gold Varenr.: 12808.40 1.367,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Imperia U KV.armatur U-tud, Gold brushed Varenr.: 12808.41 1.367,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Exigo UP, 3/4"gevind termostatarmatur ECO, krom Varenr.: 12816.00 600,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Imperia Flex U KV.armatur m/udtræk, krom Varenr.: 12818.00 912,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Imperia Flex U KV.armatur m/udtræk, Black Varenr.: 12818.26 1.969,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Imperia Flex U KV.armatur m/udtræk, Gold Varenr.: 12818.40 1.859,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Imperia Flex U KV. armatur m/udtræk, Gold brushed Varenr.: 12818.41 1.859,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Exigo 2 termostatarmatur udløb op og ned, krom Varenr.: 12823.00 717,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Exigo Comfort 150CC term.armatur G1/2 ned, krom Varenr.: 12824.00 599,00 DKK pr. stk.
stk.
ADORA Exigo Combi-Tub150, HB Ø100, beslag, sl.1.5m, black Varenr.: 12830.26 1.745,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
ADORA Infigo L termostatbruse- sæt, brus Ø200/100 mm Gold Varenr.: 12902.40 3.824,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
stk.
Adora Justerbart vægbeslag komplet Varenr.: 12914.00.2 79,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

ADORA - Moderne og stilrene produkter

ADORAs produkter er kendetegnet ved at være smarte, moderne og stilrene, og deres armaturer er i øvrigt også effektive og vandbesparende. Ofte fås deres produkter i flere forskellige farvevarianter, og du kan derfor nemt vælge en model, som passer ind i din indretning.

Da vores sortiment inden for ADORA-produkter ikke er lige så stort som for nogle af de andre brands, som vi forhandler varer fra, har vi samlet dem her.

Hvilke produkter kan du finde fra ADORA?

Produktudvalget fra den luksuriøse producent ADORA omfatter mange forskellige varer, men hvis der skulle være en vare, som du mangler til f.eks. badeværelset, så kan du finde en passende model blandt produkterne fra et af de andre brands her på vores webshop. Du kan også ringe eller skrive til os for at spørge, om den ønskede vare eller reservedel er noget, som vi kan skaffe hjem til dig.

Vores sortiment skifter fra tid til anden ud fra trends, efterspørgsel, nye tiltag fra leverandøren og vores egne præferencer for, hvad vi gerne vil forhandle. Du kan dog regne med at finde følgende varer fra ADORA her hos os:

  • Håndvaskarmaturer
  • Toiletsæder
  • Brusearmaturer
  • Termostatarmaturer
  • Termostatsæt
  • Brusestangsæt
  • Justerbare vægbeslag

Firmaet laver toiletsæder, der er designet med henblik på at blive brugt sammen med Ifö-toiletter. Det kunne eksempelvis være modeller i serierne Cera og Sign.

ADORAs brusearmaturer kan f.eks. have vandudgang forneden, hvor bruseslangen monteres i midten, men de kan også være med en udgang foroven eller en skrå udgang på fronten. Derudover findes der også modeller med udgang både foroven og forneden, hvilket er perfekt, hvis der skal kunne tilsluttes flere slanger i forskellige størrelser.

Andre produkter i deres sortiment omfatter bruseslanger, toiletpapirsholdere, reservepapirholdere, sæbedispensere, elektriske håndklædetørrer, håndklædestænger, håndklædekroge og trådkurve til hygiejneartikler, som f.eks. er perfekte i brusekabinen.

Hvad er ADORA for et firma?

ADORA er et registreret varemærke, der har tilnavnet "Perfection by" foran deres brandnavn. Til sammen har de to ejere og en ledende medarbejder mere end 70 års erfaring inden for udvikling af VVS-produkter.

Alle deres produkter er designet og udviklet i Danmark, og firmaet har en forkærlighed for kvalitet og lækkert design. Det er nemlig vigtigt for ADORA, at deres produkter har personlighed, og at de er smukke og samtidig lette at bruge og montere.

Overordnet kan deres produkter inddeles i to kategorier: Nemlig badeværelsesprodukter og køkkenprodukter. Nogle produkter er dog velegnede i begge rum. Det kunne eksempelvis være deres håndklædestang med enten en eller to stænger, som også er perfekt til viskestykker i køkkenet.

ADORAs produkter har, som de eneste på markedet, hele 10 års garanti. Det kan skaberne af ADORA-produkterne give dig som slutbruger, da de har stort fokus på at anvende de bedste materialer og indtænke det enkle og funktionelle aspekt i ethvert design. For at leve op til deres egne forventninger til deres produktsortiment, så tester firmaet deres produkter og udvikler derved optimerede slutprodukter.

ADORAs produkter har bl.a. følgende certificeringer:

  • Trafikstyrelsens GDV-certifikat (Godkendt til drikkevand).
  • Den frivillige ordning inden for VA-godkendelse (gælder for vand- og afløbsprodukter).

De har leveret løsninger og produkter til flere forskellige store projekter, og de samarbejder med firmaer inden for byggebranchen. Eksempelvis har de leveret til Lighthouse-bygningen i Aarhus, arkitektfirmaet Cantona House A/S, Scandic Sønderborg og The Mayor Hotel i Aarhus.

Hvorfor du sagtens kan købe dine ADORA-produkter hos os

Du træffer et sikkert og trygt valg ved at vælge produkter fra ADORA. De giver nemlig 10 års garanti, og hos os får du 30 dages returret og 24 måneders reklamationsret. De 24 måneders reklamationsret er du altid sikret jf. købeloven, men hvad angår returretten, så går vi længere, end det du er sikret jf. købeloven, da den kun giver dig 14 dage.

Vær opmærksom på, at købeloven kun omfatter returret i forbindelse med onlinehandel. Hvis du køber dine varer i en fysisk forretning, har du ikke krav på at kunne returnere varen/varerne.

En anden rigtig god grund til at købe dine varer her hos Elvvs.dk er, at du kan benytte dig af vores prismatch på mange forskellige varer. Hvis en vare er omfattet af vores prismatch-service, får du 5 % rabat oveni den pris, som du har fundet den samme vare til billigere et andet sted. Netop fordi vi gør en dyd ud af at være et billigt sted at handle bl.a. VVS-produkter på nettet, så holder vi et skarpt øje med vores egne og andres priser.

Det kan dog alligevel ske, at nogle har sat en vare ned, som vi ikke har på tilbud. Der er nogle forskellige krav, der skal være opfyldt, for at du kan benytte dig af vores prismatch. Det kan du læse mere om her.

En anden god grund til at vælge at købe dine produkter fra ADORA og mange andre brands hos os er, at vi giver dig gode råd og vejledning, hvis du ringer eller skriver til os. Vi svarer gerne på spørgsmål om stort og småt. Du kan sende os en e-mail via info@elvvs.dk, bruge vores chatfunktion eller ringe til os på telefonnummer 70 200 049.

Du kan som minimum forvente svar inden for vores åbningstid, som er mandag til torsdag fra 8 til 16 og fredag fra 8 til 13. I visse tilfælde besvarer vi henvendelser om aftenen og i weekenden.

En webshop med et kæmpe varesortiment

Her hos Elvvs.dk (Netsalg El & VVS ApS) finder du et hav af forskellige produkter. Vi forhandler nemlig ikke kun varer inden for kategorierne el og VVS men også inden for værktøj, tilbehør, reservedele, radioer, røgalarmer og meget mere. Med alle de forskellige produkter, som vi har her på vores webshop, er det ikke så mærkeligt, at vi har adgang til mere end 300.000 forskellige produkter.

Vi samarbejder med en lang række brands og leverandører, og fælles for dem alle er, at de er seriøse ligesom os og har et stærkt udvalg af gode produkter. Kort sagt: Hvis der er noget du mangler men umiddelbart ikke kan finde her på vores webshop, er det meget muligt, at det er noget, vi kan få fat i til dig.

Et øjeblik...