Hvad siger kunderne?

Køb billige kloakprodukter hos EL & VVS

Hos EL & VVS finder du et bredt udvalg af kloakprodukter – til markedets bedste pris.

Vi har prismatch på alt inden for kloakering og afløb. Det betyder, at hvis du finder samme produkter hos en konkurrent til en bedre pris, prismatcher vi det glædeligt. Du er derfor altid garanteret den bedst mulige pris, når du handler hos os.

 

Brønde og brøndgods til din kloak

I brønde og brøndgods finder du kloakdæksler, topringe, rendestenskarme, rørbrøndkarme samt alt nødvendigt tilbehør til brøndgods.

Hovedparten af disse produkter er fra det hollandske Wavin, der i over 50 år har produceret rør til vand og afløb.

 

Kloakrør og fittings

I kloakrør og fittings kan du finde blandt andet rør, bøjninger, tætningsringe og vandlåse til kloak.

Du kan vælge mellem kloakprodukter fra et bredt udsnit af producenter, heriblandt Uponor, Wavin og andre store mærker.

 

Linjeafvanding

På siden linjeafvanding finder du render og dræn, der kan håndtere nedbør og andet højt belastende klima. Ved at installere det rette dræn, beskytter du din vej, hus eller anden bebyggelse mod oversvømmelser.

 

Opføringsrør og tilbehør

I opføringsvand og tilbehør finder du korrugerede opføringsrør samt låg, bunde, teleskoprør, tætningsringe designet til opføringsrør.

Opføringsrøret er en oplagt løsning, hvis du har brug for en plastbrønd, der kan modstå større belastning og er korrosionsbestandig over for spildevand. De er velegnede til jordlagte afløbssystemer.

 

Pumper og pumpebrønde

Hos EL & VVS finder du også et stort udvalg af pumper og pumpebrønde. Du kan både få pumpebrønde til dræn af regnvand og pumpebrønde til sort spildevand.

 

Regnvand og geoteknik

I regnvand og geoteknik finder du vores udvalg af kloakprodukter til håndtering af regn og nedbør. Vi har blandt andet faskiner, regnvandskasetter, geotekstiler og -net samt armering.

 

Rense- og inspektionsbrønde

Du finder også et udvalg af rense- og inspektionsbrønde hos EL & VVS.

Rensebrønde – også kaldet en teknikbrønd – gør det muligt at inspicere og rense din kloak. Regn- og spildevande føres gennem rensebrønde og videre til det offentlige kloaksystem.

 

Rottestop og afløbsregulering

Rottestop og afløbsregulering er tilbehør, der forhindrer skadedyr og oversvømmelse i at beskadige din kloak. De følger standardmåler og kan installeres på de fleste kloaker og afløb.

 

Rør og fittings

Blandet vores rør og fittings finder du anlægsrør, drænrør, fittings, kabelrør, overgangsløsninger, trykrør, påboringsløsninger og andet tilbehør.

 

Sandfangsbrønde

I sandfangsbrønde finder du vores udvalg af dræn-, rendestens-, tagnedløbs- og tørbrønde fra Wavin.

 

Tanke og udskillere

Har din kloak brug for en tank eller udskiller? Hos EL & VVS har vi samletanke, renseanlæg, bundfældningstanke samt et udvalg af udskillere til fedt, olie og sand.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvordan finder jeg min kloak? 

Hvis du ønsker at finde tegninger over dine kloakrør, skal du tage kontakt til din kommune. Det er nemmest, men samtidig har kommunerne registreret alverdens kloakrør på de danske adresser, hvorfor sandsynlighed for, at de har disse tegning, er stor. 

 

 

Et øjeblik...