Hvad siger kunderne?

Industri automatik

Når rørsystemer indeholder hydraulik- og kølevæsker er det vigtigt at overvåge dem. Det kan man med pressostater. Pressostater er en form for kontakt, der lukker en elektrisk kontakt, når et bestemt tryk er nået. De reagerer ved trykstigning og tryk indfald. De konverterer et målt tryk til et elektrisk skifte signal, der bliver behandlet af et styresystem. De findes både i mekaniske og elektriske udgaver.

Fordele og ulemper med pressostat

Fordelen ved en mekanisk pressostat er, at den ikke stiller krav til forsyningsspænding. Der er ingen elektrisk forsinkelse, og den er billig. Fordelen ved den elektriske pressostat er at den er meget fleksibel. Der er ingen bevægelse dele, og der er utrolig høj pålidelighed. Det er samtidig den slags pressostater, der er de mest stabile, og så er de resistente over for stød og vibrationer. Se vores udvalg af Industri automatik, Magnetventiler, Pressostater, Spoler til ventiler, Termostater.

Rørophæng

Skal du hænge rør op, så kan du med fordel anvende Rørophæng, så kommer de ikke til at hænge. Vi fører et stort udvalg af rørophæng i mange forskellige materialer som bl.a. plast og messing. Vores rørophæng kan du købe i mange forskellige dimensioner til både vægge og loft.

Galvaniseret stål

Skal du bruge stål til dine byggeprojekter, så har vi det bedste Galvaniserede stål, som er vedligeholdelsesfrit. Find alt du skal bruge indenfor galvaniserede flanger, gevind fittings og rør.

Ventiler

Hos ELVVS har vi mange forskellige typer af ventiler, som kan hjælpe dig med at kunne styre dine haner. Se blandt andet vores 2-delte kugleventiler, 3-delte kugleventiler, 3-vejs kugleventiler, Butterflyventiler, Helsvejste kugleventiler, Kontraventiler og mange andre. En af de mest anvendte ventiler er kontraventilen. 

Denne ventil stopper nemlig for tilbageløb i en nilhane og en kuglehane. De bruges ofte i mange andre sammenhænge end en bolig. Det er ofte anvendt i industripumper, varmeanlæg og mange andre sammenhænge, hvor noget væske har behov for at blive holdt tilbage.

Plast

Hos ELVVS har vi også et stort udvalg af Plast. Se det store sortiment indenfor ABS, PE fittings, PE rør,  og PVC. Vi har et stort udvalg af premium pvc produkter til fordelagtige priser. Vi har mange variationer af plastrør i mange forskellige længder.

 

Et øjeblik...