Hvad siger kunderne?

Ventiler

Overordnet set findes der to typer af ventiler. Der findes åbne, lukke og reguleringsventiler. Lukkeventilen åbner og lukker for gennemstrømningen. Reguleringsventilen vil være ventilen, hvor det hele løber igennem og omdirigerer flowet. Alle ventiler kræver en styringsform, hvor du kan styre flowet fra en helt simpel manuel betjening til fuldautomatisk fjernstyring.

 

Ballomax

Hos ELVVS finder du et stort udvalg af ventiler. Alle vores ventiler er fremstillet fra de bedste i branchen og er derfor af kvalitets materialer, men modsat andre har vi prismatch på alle vores produkter. På den måde er du sikret at finde ventiler og haner til de billigste priser på markedet. Se blandt andet vores Automatiske udluftere, Kuglehaner og Ballofix. Vi har stophaner og ventiler til alt, hvad du skal bruge.

 

Stopventiler

En del af kategorien ventiler er stopventiler. Disse ventiler gå under mange navne eksempelvis nilhane, Kuglehaner, Stopventiler & Pipefix, Ballomax ventiler, Sikkerhedsventiler osv. Hos ELVVS har vi prøvet at gøre det let for dig at finde præcis det som du mangler for at kunne kontrollere gennemstrømningen.

 

Kontraventiler

En Kontraventiler kan være nyttig, når man bruger den i sammenhæng med en kuglehane eller nilhane, da den forhindre tilbageløb. Alle vores ventiler er produceret af kvalitetsmaterialer, så du er sikret på at få den bedste kvalitet til de billigste priser.

 

Radiatorventiler

Der findes mange forskellige typer af Radiatorventiler. Du skal derfor tænke over om din radiator er et-strengs eller et to-strengsanlæg. Det er også størrelsen på ventilen, der er afgørende, der kan have afgørende betydning for ydelsen.  

 

 

Et øjeblik...