Kontraventiler

Produkter
stk.
STK.
1 muffe muffe fjeder med kontraventil
Spar 49%
stk.
stk.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
8 3 muffe muffe fjeder med kontraventil
Spar 28%
stk.
STK.
2 muffe muffe fjeder med kontraventil
Spar 43%
STK.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
STK.
stk.
Hvad siger kunderne?

Hvad er en kontraventil

Kontraventiler er envejsventiler, som lukker for flowet i røret, hvis det bevæger sig mod ensretningen. De anvendes ofte til brug i rør, der indeholder enten gas eller vand. Bliver et rør overbelastet af vand, kan det ende med at springe og ødelægge mange forskellige komponenter. Det er derfor vigtigt at sørge for et stabilt flow i rørene. Alt efter, hvad du skal bruge dine kontraventiler til, kan du finde et bredt sortiment hos ELVVS. Vi har et bredt udvalg med prismatch på alle produkter. Har du derfor set vores produkter til en billigere pris hos en anden udbyder, vil vi matche prisen.

Kontraventiler hos ELVVS

Du kan også bruge kontraventiler i kuglehaner både i boliger og i byggeindustrien. Hos ELVVS finder du kontraventiler også kaldet envejsventiler, der har både lodret og vandret montering. De er især meget anvendt i industripumper og varmeanlæg til både ventiler og haner. Hos ELVVS kan du finde alt tilbehør til vand og gas, som du kan bruge både til dit hjem, men også til dit arbejde. Du kan blandt andet bruge vores Sikkerhedsventiler, Snavssamlere, Stop ventiler og Kuglehaner sammen med vores Kontraventiler.

Stort udvalg af Kontraventiler

Det er ikke alle, som tør at købe deres udvalg af ventiler på nettet. Med vores prise hos ELVVS vil du kunne få god kvalitet til ordentlige priser. Vi mener ikke at god kvalitet behøver at koste en formue. Derfor har vi samlet et unikt sortiment af produkter i en sublim kvalitet til fordelagtige priser. Det er derfor ligemeget om du er privat eller et firma, så du vil få kontraventiler til en god pris.

Hvad skal jeg vide om kontraventiler?

Når du skal købe kontraventiler, er der mange forskellige ting, som du skal tage højde for. En af disse ting er blandt andet størrelsen på enderne i ventilen. Enderne i ventilerne skal nemlig passe i størrelsen til resten af din VVS installation. Det er derfor vigtigt at du får købt samme størrelse til alle delene. Derudover er det også vigtigt at få afgjort, hvilken ende, som du vil sætte på din kontraventil. Mange vælger enten en muffe eller en nippel.

Brug for hjælp til valg af kontraventiler?

Har du brug for hjælp til at få valgt de rigtige typer af kontraventiler? Kontakt vores kundeservice på telefon eller mail, så kan vi vejlede dig til den mest optimale løsning ud fra, hvad du skal bruge din kontraventil til. Vores team består af fagfolk med mange års erfaring i både EL og VVS. Du vil derfor være sikret at få en kompetent vejledning og sparring fra folk med erfaring i branchen.

Et øjeblik...