Hvad siger kunderne?

Hvad er en kuglehane?

Det er ikke alle, der er bekendt med kuglehaner. En kuglehane kan både bruges til private hjem, men også til industrielt brug. Du kan bruge den i mange forskellige sammenhænge. Du kan eksempelvis anvende din kuglehane til at ændre trykket på din haveslange eller et industrielt sted, hvor du har brug et godt gennemløb af vand uden at de koster en formue. Derfor har vi hos ELVVS valgt at have prismatch på alle vores produkter. Du kan derfor finde præcis den form for kuglehane du mangler til yderst fordelagtige priser. Finder du derfor nogle af vores produkter til en billigere pris, vil vi matche prisen. På den måde er du altid sikret et bredt udvalg af produkter til de bedste priser.

Kuglehaner hos ELVVS

En af de vigtigste ting, som du bør tage stilling til, når du skal købe en kuglehane er størrelsen. Vi har et bredt udvalg af kuglehaner i mange forskellige størrelser. Når du skal finde frem til størrelsen på din kuglehane er det vigtigt at måle begge ender af kuglehanen. Det er nemlig ikke altid at de har samme størrelse i begge ender. Vores sortiment er bredt, så du med garanti altid kan finde det, som du har brug for med garanti for lave priser. Mangler du derfor noget til dine VVS installationer vil du med stor garanti kunne finde det hos os. Du kan blandt andet kombinere dine kuglehaner med vores Aquastop, Ballomax ventiler, Kontraventiler, Luftudladere, Sikkerhedsventiler, Snavssamlere, Stopventiler og ventiler med pres tilslutning.

Brug for vejledning til valg af kuglehaner?

Er du i tvivl om hvilken type af kuglehane, som du skal vælge til dine VVS installationer? Så kan du altid kontakte vores kundeservice for vejledning og råd. Alle i vores kundeservice har mange års erfaring indenfor EL og VVS. Derfor vil du kunne få valide råd, om din problemstilling, som er beregnet ud fra know how og erfaring. Du kan også kontakte os på vores online chat, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål i åbningstiderne.

Et øjeblik...