Hvad siger kunderne?

Danfoss - stort udvalg af populære produkter

Ønsker du at udstyre din bolig med de bedste produkter, når det kommer til varmestyring, så kan du ikke undgå at komme uden om Danfoss. Virksomheden er kendte for at udvikle og producere nogle af de mest innovative, smarte og bedste produkter på markedet inden for varmestyring.

Ved køb af Danfoss produkter, kan du være med til at spare på energien, og samtidig støtte op om et bedre og sundere klima. Det kommer dermed både dig, din familie og efterkommere til gode.

Gå på opdagelse her på siden på siden og bliv inspireret til at vælge det rette produkt, som passer til dit hjem.

Historien bag Danfoss

Manden bag Danfoss hedder Mads Clausen, som startede helt beskedent tilbage i 1933.

Det er i dag en af de førende virksomheder i verden inden for køle- og industriautomatik. Det er en koncern, som rummer over 20.000 ansatte. Virksomheden har i dag afdelinger rundt i hele verden fordelt over 20 lande.

Du kender nok brandet bedst for deres radiotermostater, som er installeret i langt de fleste husstande i dag. Denne radiotermostat blev lanceret tilbage i 1950’erne, som siden hen har taget fart. Det var også radiotermostaten, som for alvor sat skub i hele forretningen.

I dag har virksomheden videreudviklet på deres produkter og senest lanceret Danfoss Ally, som er fremtiden varmestyring. Her har de lavet en undersøgelse der viser at ved at skifte over til Ally, kan du spare helt op til 23 % på varmen.

Stort udvalg af Danfoss produkter

Her hos Elvvs.dk er vi stolte af at kunne forhandle og tilbyde dig en bred vifte af Danfoss produkter. Vi bestræber os på at være din foretrukne leverandør af alt inden for el, varme og VVS, hvorfor det naturligvis også kræver, at vi kan tilbyde Danfoss produkter. Ikke nok med så kan vi naturligvis tilbyde konkurrencedygtige priser – du finder ofte markedets bedste pris på Danfoss produkter, når du handler hos os.

Gå på opdagelse i vores univers af produkter. Vi har sørget for et stort udvalg intelligente digitale radiotermostater til de helt klassiske radiotermostater. Vi har desuden også et bredt sortiment af reservedele, så du kan reparere dit Danfoss produkt.

Hvis ikke du kan finde den reservedel, som du skal bruge, kan du altid tage kontakt til vores kompetente og serviceminded kundeservice. Her hjælper vi med at bestille den reservedel hjem, som du skal bruge fra Danfoss til din bolig.

Spar penge ved at købe Danfoss radio-termostater

Det lyder måske skørt, men den er god nok. Ved at købe Danfoss’ smarte og nye digitale radiotermostater, kan du komme til at spare penge hver måned. Ved at styre din varme i hjemmet på en effektiv og intelligent måde, kan du spare helt op til 23 % på din varmeregning. Dermed kan denne besparelse alene være med til at tilbagebetale din investering i et smart varmestyringssystem.

Hvis vi dykker lidt ned i det tekniske, så kan f.eks. Danfoss Ally automatisk sænke temperaturen om natten. Det behøver ikke at være i alle rum at temperaturen skal sænke sig. Det kan f.eks. bare være i de rum, som du ikke bruger, mens du sover. Du kan også få Danfoss Ally til at sænke temperaturen, når du f.eks. er på arbejde, eller hvis du skal på ferie. Dermed producerer husstanden ikke en masse spildenergi, som ingen får gavn af.

Det vil sige, at Ally sørger for, at husstanden bliver opvarmet i den temperatur, som du ønsker til, når du hverdag kommer hjem fra arbejde eller fra din ferie. 

Du kan programmere Ally præcis som du ønsker det, og så det fungerer ind i din hverdag. Her styrer du nemt og enkelt temperaturen direkte fra din smartphone, hvor du også kan se, hvad temperaturen er i rummet, og hvor meget energi du bruger.

Er du ligesom mange andre af vores kunder blevet interesseret i at få installeret Danfoss Ally i dit hjem? Eller er der opstået nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi kender alle vores produkter til punkt og prikke, hvorfor vi elske at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål.

Prisgaranti på alle Danfoss produkter

Der er flere fordele ved at handle Danfoss produkter hos Elvvs.dk. Vi er blandt andet kendte for altid er levere en god service, og være hurtige til at afsende din bestilling. Derfor oplever vi også, at vi har en høj kundetilfredshed og god Trustpilot-score.

Herudover tilbyder vi prisgaranti. Prisgaranti betyder, at vi ønsker altid at tilbyde dig de bedste priser på alle vores Danfoss produkter og andre produkter på vores webshop. Men hvis du alligevel skulle finde et produkt, som vi også tilbyder billigere hos en af vores respektive konkurrenter, så kan vi tilbyde at matche prisen.

Det er noget vi har valgt at gøre, fordi vi vil gøre det så nemt og enkelt for dig at bestille alle el og vvs-artikler hos én leverandør - nemlig os.

Vi scanner dagligt markedet for at sikre os, at vi tilbyder de bedste priser på markedet. Så når du finder et produkt der er billigere, end det vi tilbyder, så belønner vi dig også med en yderligere rabat på 5 % på udvalgte produkter. 

Få professionel hjælp til at vælge det rette produkt

Ønsker du at høre mere om et Danfoss produkt, eller er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge til dit hjem - så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi sætter en stor ære i at give dig den rette og bedste vejledning. Derfor vil du altid blive mødt af et venligt og fagligt kompetent personale, når du kontakter vores kundeservice.

Du kan kontakte vores kundeservice på flere forskellige måder. Du kan enten ringe til os direkte på 70 200 049 indenfor vores normale åbningstider. Her kan du som regel få svar på dine spørgsmål med det samme, du kommer igennem til en medarbejder.

Du kan også vælge at sende os en mail på info@elvvs.dk. Her bestræber vi os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

Et øjeblik...