Radiatorventiler & tilbehør

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Termostater til radiator

Reguler din radiators varme niveau med en termostat. Hos ELVVS finder du gode termostater til markedets laveste priser. Vi har altid prismatch på vores produkter, så vi er sikre på at du altid kan finde noget du kan bruge hos os. Vi har et stort sortiment af tilbehør til radiatorer og specielt af termostater. Vi har både flotte og funktionelle termostater, så du kan finde den, som passer bedst til dit hjem.

Derfor er termostater vigtige

Termostaten er en af de vigtigste elementer på en radiator. Det er denne, som gør det muligt for os at regulere varmen i rummet. Nogle radiatorer har haft de samme termostater siden, de blev produceret og trænger muligvis til at blive udskiftet. Hos ELVVS kan du finde moderne og brugervenlige termostater til din radiator. Hellere skifte dem ud inden de bliver ineffektive.

Tjek dine radiatorventiler

Bor du i en gammel ejendom, er det ikke sikkert at din radiator har en termostat føler. De blev nemlig lavet uden i gamle dage, så det er godt at få tjekket op på, så du er up-to-date. Disse gamle radiatorer, vil ikke have en ventil, der lukker, når rummet har opnået den varme, som du ønsker. Den vil derimod bruge unødvendig meget varme. Du kan derfor forbedre din varmeøkonomi med en ny radiator.

Danfoss living

I vores sortiment finder du meget tilbehør fra Danfoss. Se blandt andet vores udvalg af ventiler. Få en højere komfort og et lavere energiforbrug med Danfoss radiatorventiler. Disse har en optimal vandfordeling i varmeanlægget. Nye Danfoss radiatorventiler kan have en besparelse på mere end 22 % af forbruget til rumopvarmning.

Ventiler (et strengs, tostrengs, returventiler, indbygningsventiler)

Der findes flere forskellige typer af radiatorventiler. Typen af ventiler afhænger af dit varmeanlæg. Er det et eksempelvis et-strengs eller to-strengs anlæg? Ventilens størrelse afhænger også af effekten på radiatoren. Til et-strengsanlæg er det ofte bedst at bruge lige ventiler. Radiatorventiler kan også fås som vinklede. Du skal vælge den type, der passer bedst til din aktuelle radiator installation. Bliver der for koldt i rummet, vil ventilen åbne lidt mere for det varme vand, så temperaturen stiger, og omvendt.