Hvad siger kunderne?

Elvvs har alt, der skal til for at fuldende badeværelset. Produkter i høj kvalitet med et varieret designmæssigt udvalg, så der er noget for enhver smag.

Skal du finde et spejl til badeværelset, en håndklædestang eller en sæbedispenser, så tag et kig på vores flotte tilbud inden for badeværelsestilbehør. Vi fører også hele serier fra de førende producenter som GROHE, Vola og Hansgrohe. Vi kan derved levere matchende badeværelsestilbehør, hvis du står overfor en renovering af badeværelset.

Badeværelsesudstyr til lave priser

Istandsættelse af et ældre badeværelse er en stor udskrivning, ligesom badeværelser i nybyggeri er en af de største poster i projektet. Derfor skal badeværelsestilbehøret være billigt, så budgettet ikke løber løbsk. Hos Elvvs kan du møblere hele dit badeværelse til en fair pris. Du skal blot beslutte dig for stil og farve, så har vi udvalget og alle de populære serier inden for fx håndklædekroge, toiletpapirholdere, sæbeskåle m.m. Du får tilmed prismatch på mange af vores produkter. Det betyder, at hvis du finder varen billigere et andet sted, matcher vi prisen. Du skal kun handle ét sted - og sparer tid og penge på samme tid.

Badeværelset – en vigtig del af boligen

De fleste af os bruger flere timer end vi lige regner med på badeværelset. Det er sted, hvor mange nyder at bruge lidt ekstra tid på sig selv, fx en afslappende stund med karbad og musik i højtaleren. Med børn i familien er badeværelset også et sted, hvor det er sjovt med leg og vandpjask i badekarret. Derfor er det vigtigt, at badeværelset er et rart sted at opholde sig. Det skal være rengøringsvenligt, men også have en hyggelig stemning. Det kan du skabe med funktionelt og lækkert badeværelsestilbehør samt fx grønne planter og lækre bløde håndklæder.

Planlæg indretningen af badeværelset fra starten

Når du skal indrette et badeværelse helt fra bunden, fx efter en renovering eller nybyggeri, så har du muligheden for at sætte den helt rette stemning fra starten. Så planlæg og tænk over, hvordan dit badeværelsesudstyr kan understøtte den stil og den stemning, du gerne vil have i din bolig. Funktionaliteten skal selvfølgelig også være i top, så der fx er smarte løsninger til opbevaring af sæbedispensere, håndsæbe og shampooflasker, så badeværelset også er nemt at holde rent, ryddeligt og indbydende i en travl hverdag.

Hos Elvvs kan vi hjælpe dig med at skabe en gennemført stil, hvor der også er lagt vægt på de smarte og funktionelle løsninger. Hvis der er en bestemt vare, du savner i vores sortiment, så kontakt os endelig. Vi vil gerne være behjælpelige med at bestille varen hjem til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg købe badeværelsesudstyr?

Hos Elvvs.dk kan du finde badeværelsesudstyr, der sætter prikken over i’et på dit badeværelse til en fair pris. Vi fører hele serier fra fx GROHE, Vola og Hansgrohe, som er kendt for høj kvalitet og lækkert design.

Hvilket udstyr skal jeg bruge på mit badeværelse?

Du skal have knager eller en håndklædestang eller håndklædering, så dine håndklæder kan komme op og hænge til tørre. Det kunne også være en ide med nogle hylder til dine parfumer eller hudplejeprodukter. Et spejl over vasken, måske et med indbygget lys, er også praktisk. Og så er der alle småtingene: sæbeskål, sæbemagnet, sæbedispenser og tandkrus.

Jeg vil gerne være fri for at handle badeværelsesudstyr flere steder

Det kan vi godt forstå! Det er bøvlet at handle flere steder, når man gerne vil købe en samlet serie af badeværelsesudstyr til billige penge. Hos Elvvs har vi valgt at have prismatch på mange af vores varer. Det betyder, at du som forbruger kan få varen til samme pris, hvis du ser den billigere et andet sted. Du kan også kontakte os, hvis der er en bestemt vare, du ikke kan finde. Så hjælper vi med at få den bestilt hjem i sortiment. 

Et øjeblik...