Hvad siger kunderne?

Isolering i Premium kvalitet

Noget af det vigtigste du skal have styr på i din bolig er dit indeklima. Derfor er det vigtigt at du har isoleret dit hjem ordentligt. Hvis dit hus ikke er isoleret godt vil du bruge flere penge på at skulle varme det op om vinteren, end dem som har et godt isoleret hjem. Du kan som regel se det når sneen er faldet på taget. De huse, hvor der er isoleret godt vil have mere sne på taget end de huse, som er dårligt isoleret. Det er forårsaget af at varmen ikke når til taget, men derimod bliver inde i huset. Varm luft søger op og derfor vil sneen forsvinde hurtigere på taget af de huse, som er ringere isoleret. Se vores udvalg af Isolering, Brandsikring, og Rørskåle /Rørisolering, som kan hjælpe dig med at forbedre dit indeklima.

 

Isolering med PVC Folie

Isolering kan du få i mange typer af materialer. Et af disse er den effektive PVC isolering, der er fremstillet af plastfolie, og forhindre fugt. Dette materiale er et af de mest anvendte når du skal isolere dampspærre til gulv, væg og loft. Folien er et mere miljøbevidst valg, eftersom det er fremstillet af 100% genanvendeligt plast. Dertil har det også en ekstraordinær holdbarhed på omtrent 20 år.

 

Isolering med glasuld og stenuld

Der findes også mange andre typer af isolering, som eksempelvis Stenuld og Glasuld. Vi har stort udvalg af disse meget anerkendte former for isoleringsmaterialer. Det er meget let at arbejde med uld, som isolering og det er tilmed også miljøvenligt. Ulden er let at skære i og flytte rundt på i forhold til mange andre materialer. Det kan anvendes både på vægge, loft og gulv.  

 

Billig isolering med prismatch

Du kan bruge isolering til at bygge dit nye hus eller efterisolere din nuværende bolig, hvis du ikke fik det gjort i starten. Uanset, hvad dine intentioner er, så har vi hos ELVVs et stort udvalg, der kan hjælpe dig godt på vej. Når man bygger en ny bolig eller lige har anskaffet sig en, så er det ikke altid man svømme ri penge. Derfor har vi hos ELVVS valg at have prismatch på alle vores produkter, så vi på den måde, kan sikre dig den bedste pris på markedet. Har du anskaffet dig en ældre bolig, vil du højst sandsynligt skulle efterisolere taget og væggene på ny. Spar derfor penge på forhånd og anskaf dig noget isolering fra ELVVS.

 

Et øjeblik...