Vandhaner

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Kvalitetsbevidste vandhaner i et tidløst design

Hos ELVVS handler vi kun med mærker, hvor vandhanerne er af topkvalitet. Derfor er du sikker på, at du får en løsning, der er tilfredsstillende for dig. Det betyder, at du ikke vil opleve utætheder, dryp eller funktioner ude af drift. Du vil få en vandhane, der lever op til det, du forventer. Funktionalitet er ét, design er noget andet. Det er vigtigt, at vandhanen virker efter hensigten, men det er mindst lige så vigtigt, at den er elegant at se på. Hos os får du vandhaner i et tidløst design, som ikke går af mode.

En vandhane, der passer til det skandinaviske look

Vi forhandler mærker someDamixa og tyske Hansgrohe. Det betyder, at producenterne er bekendte med dansk og skandinavisk indretning og derfor kan producere vandhaner, der passer til arkitekturen. Det giver dig en vandhane, som passer til resten af hjemmet og derfor passer perfekt ind. Fælles for alle vores mærker er deres høje kvalitet.

Vi har vandhanen til dig

Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Derfor har vi også kvalitetsløsninger til både køkkenet, badeværelset, bruseren, udendørsarealet og meget mere. Hvilket design og hvilken funktionalitet du ønsker, lader vi dig bestemme, men har du brug for ekspertise, vil vi hellere end gerne hjælpe. Vi har både et blandingsbatteri med et og to greb samt et elektronisk. Dertil også vægholdte armaturer. En vandhane kan fungere på flere forskellige måder, og det er i vores interesse, at vi finder en løsning, der passer til dig og dit hjem. Er du på udkig efter simple og tidsbesparende løsninger kunne er vores udvalg af kogende vandhaner bestemt et kig hver!

Fordelene ved en solid vandhane

Der er flere gode grunde til at bruge ELVVS, når du står og mangler en vandhane. Først og fremmest sørger vi for en løsning, der holder i mange årtier med en vandhane af høj kvalitet og i et tidløst design. Det sparer dig for energi og giver en bedre hverdag. Dernæst forhandler vi vandhaner, som er skabt til den skandinaviske indretning. Derfor passer vores vandhaner også ind i langt de fleste danske hjem. Slutteligt har vi fleksible løsninger og en stor grad af alsidighed. Det betyder, at vi kan skræddersy den optimale løsning til dig og dine behov.

Komplette vandhaner til badeværelse og køkken

Få lige præcis den installationsløsning, du havde i tankerne når du køber ind til dit køkken eller badeværelse. Hos ELVVS har vi stort udvalg af VVS artikler. Vi sikrer dig en komplet løsning med stort udvalg af reservedele hvis eksempelvis skulle mangle en pakning luftblander. Vi kan ikke sælge noget, hvis vi ikke lytter til vores kunder. Derfor bestræber vi os konstant på at leve op til de forventninger, du har til dit køkken og badeværelse.

Bliv guidet til installation af vandhane

Du kan først begynde at tage din nye håndvask eller bruser i brug og nyde succesen, når det er installeret og integreret i dit hjem. Hvis du ikke er kyndig til VVS arbejde, kan det hurtigt blive uoverskueligt.  Derfor tilbyder vi hos ELVVS at hjælpe dig med dygtige fagudlært personale, der er klar til at guide dig til den perfekte installation.

Et øjeblik...