Vandhane

Du bruger en meget stor del af dit liv i rum, hvor der er en vandhane. Både fordi vandhanen er en vigtig del af din dagligdag, men også fordi vandhanen er monteret i rum, du altid møder i en normal hverdag. Det gælder blandt andet i køkkenet, hvor du finder køkkenhanen ved vasken. Det gælder badeværelset, hvor du vasker dine hænder efter toiletbesøg og går i bad under brusearmaturet. Og det gælder bryggerset, hvor du gør din entré hver dag.

 

En vandhane er af uvurderlig betydning for dig. Hos ELVVS har vi lige præcis den vandhane, du søger. Uagtet om det er til køkkenet, badet, bryggerset eller et helt fjerde sted i hjemmet.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Vandhaner
Hvad siger kunderne?

Kvalitetsbevidste løsninger i et tidløst design

Hos ELVVS handler vi kun med mærker, hvor vandhanerne er af topkvalitet. Derfor er du sikker på, at du får en løsning, der er tilfredsstillende for dig. Det betyder, at du ikke vil opleve utætheder, dryp eller funktioner ude af drift. Du vil få en vandhane, der lever op til det, du forventer.

 

Funktionalitet er ét, design er noget andet. Det er vigtigt, at vandhanen virker efter hensigten, men det er mindst lige så vigtigt, at den er elegant at se på. Hos os får du vandhaner i et tidløst design, som ikke går af mode.

En vandhane, der passer til det skandinaviske look

Vi forhandler mærker som svenske Gustavberg, danske Damixa og tyske Hansgrohe. Det betyder, at producenterne er bekendte med dansk og skandinavisk indretning og derfor kan producere vandhaner, der passer til arkitekturen. Det giver dig en vandhane, som passer til resten af hjemmet og derfor passer perfekt ind.

 

Fælles for alle vores mærker er deres høje kvalitet.

Vi har løsningen til dig

Vi ser muligheder frem for begrænsninger. Derfor har vi også kvalitetsløsninger til både køkkenet, badeværelset, bruseren, udendørsarealet og meget mere. Hvilket design og hvilken funktionalitet du ønsker, lader vi dig bestemme, men har du brug for ekspertise, vil vi hellere end gerne hjælpe. Vi har både et blandingsbatteri med et og to greb samt et elektronisk. Dertil også vægholdte armaturer.

 

En vandhane kan fungere på flere forskellige måder, og det er i vores interesse, at vi finder en løsning, der passer til dig og dit hjem.

Fordelene ved en solid vandhane

Der er flere gode grunde til at bruge ELVVS, når du står og mangler en vandhane. Først og fremmest sørger vi for en løsning, der holder i mange årtier med en vandhane af høj kvalitet og i et tidløst design. Det sparer dig for energi og giver en bedre hverdag. Dernæst forhandler vi vandhaner, som er skabt til den skandinaviske indretning. Derfor passer vores vandhaner også ind i langt de fleste danske hjem. Slutteligt har vi fleksible løsninger og en stor grad af alsidighed. Det betyder, at vi kan skræddersy den optimale løsning til dig og dine behov.