Hvad siger kunderne?

Vandhaner/Armaturer til badeværelse og køkken

Hos Elvvs.dk.dk har vi gjort det nemt og enkelt for dig at finde et armatur til dit badeværelse og køkken. Vi har samlet et stort udvalg af armaturer fra kvalitetsmærker til lave priser. Der er derfor forskellige modeller, varianter og designs, som du kan vælge mellem.

Et armatur til badeværelset bliver brugt efter hvert toiletbesøg, og når du skal gøre dig klar om morgenen. Typisk bruger man det også, når man skal børste tænder eller skal gøre sig klar til at gå i seng. Det er derfor en god idé at vælge et armatur, som både fungerer godt rent praktisk, og som ser godt ud i designet.

Vandhanen til køkkenet bliver også brugt ofte og derfor er det vigtigt at have en god vandhane i dit køkken – her på siden kan du se vores udvalg af vandhaner til køkken samt badeværelse.

Udover at vandhanen i køkkenet har en vigtig funktion i køkkenet, så er der også kommet flottere vandhaner frem fra de populære mærker og valget af den rigtige vandhane har derfor også et designelement i forhold til udseendet på din boligs køkken.

Man kan enten vælge den klassiske krom løsning, som de fleste køkkenarmaturer er lavet af, men man kan også vælge en børstet cool sunrise vandhane eller en sort vandhane, hvis man fx vælger en sort vask til sin køkkenbordplade.

Det er også blevet populært at tilkøbe en kogende vandhane til sit køkken, som gør det lettere at vaske op eller lave kogende vand til kaffe eller the. En af de mere populære kogende vandhaner er Grohe Red Cooker vandhanen.

Ligemeget om du er på udkig efter et armatur til badeværelset eller køkkenet, så har Elvvs.dk altid et godt udvalg til gode priser.

Find det perfekte armatur til badeværelset

Hvis du er på markedet for at finde et armatur af høj kvalitet til badeværelset, så er du landet det helt rette sted. Vi har samlet et bredt udvalg af armaturer for enhver smag. Vi har alt fra moderne armaturer med klassiske linjer til forskellige retro udgaver. Dyk derfor ned i vores univers af armaturer til badeværelset. Her på siden kan du både finde håndvaskarmatur og brusearmaturer til markedets bedste priser.

For at gøre din søgning smartere og lettere, kan du vælge at filtrere i vores store udvalg af armaturer til badeværelset. Her kan du vælge at sortere efter, hvilket mærke du foretrækker, et særligt prispunkt eller, hvis der er en særlig farve, som du foretrækker dit armatur skal være i.

Hvilket armatur skal du vælge til badeværelset?

Er du i tvivl om, hvilket armatur til badeværelset, som du skal vælge. Så er det en fordel at forholde dig til, hvilket materiale det skal være. Det kan f.eks. være kobber, messing, krom eller rustfrit stål.

Her bør du også tage stilling til, om der er et særligt mærke eller brand det skal være, eller om det er noget, som du er meget åben for. Til sidst er der også det økonomiske aspekt. Her bør du forholde dig til, hvad dit nye armatur til badeværelset må koste.

Når du har taget stilling til ovenstående vedrørende et nyt armatur til badeværelset, har du gjort det en smule nemmere for dig at frem til det helt rette valg af armatur for dig.

Materialevalg

Materialet på dit armatur spiller en stor rolle i forhold til, hvordan designet og det fulde udtryk kommer til at se ud på badeværelset. Uanset om du tænker over det eller ej, så spiller materialer en stor rolle i det samlede udtryk. Kig derfor godt efter, hvad der er brugt af materialer på badeværelset, så du ikke går på kompromis med æstetikken på badeværelset.

Designstil

Når du har fået styr på materialet, er næste skridt at se på designet. I vores sortiment af armaturer til badeværelset finder du både klassiske, moderne, organiske og minimalistiske armaturer, som du kan vælge blandt. Her handler det i høj grad om, hvilken stil du er til, og hvad der passer ind i badeværelsets samlet udtryk.

Tjek om målene passer til håndvasken

Når du vælger et armatur til badeværelset, er det vigtigt, at du ser på det praktiske. Med det praktiske mener vi, at det passer ned i den håndvask, som du har fået installeret på badeværelset. Du bør derfor måle højde og dybde op på håndvasken, så du er sikker på, at det kommer til at passe og se godt ud.

Armaturer til badeværelset med forskellige funktioner

Der er sket en stor udvikling ift. de forskellige armaturer, som du finder på markedet. Her er der blandt andet fokus på brugervenlig, hygiejne og ikke mindst, hvordan det kan bidrage til at skåne miljøet.

Vandbesparende armaturer til badeværelset

I vores sortiment af armaturer til badeværelset finder du blandt andet armaturer, som er vandbesparende. Ved at vælge en af disse løsninger, vil du både få en løsning som er bedre for miljøet, men som også vil spare dig penge hver måned på din vandregning. Faktisk kan nogle af vores vandbesparende armaturer spare dig for tusindvis af liter vand om året. Det kan i sidste ende også betyde, at du sparer flere tusinde kroner om året på din vandregning. Særligt hvis du har børn i hjemmet, som måske ikke tager hensyn til, hvor længe vandet løber, når de f.eks. børster tænder.

Armaturer med mulighed for temperaturstyring

Du kender sikkert det, at du tænder for vandet på badeværelset efter et toiletbesøg, og det tager lidt tid før det bliver tilpas varmt, så du kan vaske dine hænder på badeværelset. Her bruger du sikkert flere liter vand hver måned, som du egentlig ikke får noget ud af. Det kan du undgå ved at vælge et armatur med temperaturstyring.

Det vil sige, at du via digital styring kan holde vandet opvarmet til den præcise temperatur, du ønsker. Når du tænder for vandet, får du opvarmet vand med det samme. Dermed opnår du både den rette temperatur på vandet, men du sparer også penge på koldt vand, som bare løber gennem hanen.

Stort udvalg af armaturer til badeværelset til gode priser

Nu har du muligheden for at købe det helt rette armatur til badeværelset her hos Elvvs.dk.dk. Vi har altid gode priser på alle vores armaturer. Vi sørger for at sende din bestilling afsted så hurtigt som muligt, så du kan få installeret dit nye armatur til badeværelset med det samme.

Hold løbende øje med siden, hvor vi holder dig opdateret med markedets bedste armaturer til badeværelset. Hos Elvvs.dk.dk er der garanti for, at du får et armatur af høj kvalitet. Hvis du derfor er god til at vedligeholde dit armatur, kan du få glæde af det i mange år frem.

Har du spørgsmål til et armatur til badeværelset eller køkkenet?

Står du og skal bruge et nyt armatur, men er i tvivl om, hvilket du skal vælge. Eller har du et spørgsmål til et af vores armaturer, så kan du med fordel kontakte vores serviceminded kundeservice. Her skal du være være velkommen til at enten kontakte os på telefon, mail eller chat-funktionen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Et øjeblik...