Hvad siger kunderne?

Køb billige vandhaner online på Elvvs.dk

Vi forhandler et stort udvalg af vandhaner, køkkenarmaturer, brusearmaturer, udendørs vandhaner og tilbehør, der er fremstillet i gode og kvalitetssikre materialer. Vi sælger produkter fra mærker såsom Vola, GROHE, Wawin, Ifö, Damixa og mange flere, fordi de lever op til vores kvalitetskrav.

Du kan for eksempel også købe nogle af de meget populære kogende vandhaner fra GROHE, kaldet GROHE RED Cooker vandhane som du finder her.

Vi prismatcher alle vores vandhaner, så du altid er garanteret markedets absolut bedste priser og en billig vandhane, der holder i mange år.

Kan du ikke finde den vandhane du leder efter, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice på shoppen.

Materialer og typer af vandhaner

Vandhaner kan fås med et hav af forskellige funktioner, og du kan samtidig også vælge mellem forskellige materialer.

I dag kan du blandt andet få vandhaner med digital temperaturregulering, der sikrer en ensartet temperatur i dit brugsvand. Hvis du gerne vil spare på vand – og samtidig undgå at sprede for mange bakterier – er en berøringsfri vandhane også et godt alternativ til en almindelig vandhane.


Et etgrebs-batteri kan gøre det nemmere for dig at regulere på vandtemperaturen under madlavning, fordi du kan tilpasse temperaturen i én bevægelse. Men også en vandhane med udtræk er med til at gøre mange ting nemmere under opvask og rengøring af vask.


Er du på udkig efter en skånsom vandhane til badeværelset eller køkkenet, er et ergonomisk greb en god løsning, fordi du derved beskytter dine håndled mod slitage.


De to mest anvendte materialetyper til vandhaner er krom og rustfrit stål, men også messing har vundet indpas gennem den senere tid.

Krom

Krom bruges som overfladebelægning til diverse vandhaner og håndvaskarmaturer. Det giver det traditionelle look, som de fleste danskere anvender på badeværelset.

Der findes til gengæld også blankt krom, der er gået hen og blevet et populært tilvalg hos mange danskere, fordi blankheden giver et flot og sofistikeret look.

Vandhaner i blankt krom kan fås i utallige farver og nuancer. Sorte vandhaner er i stand til at skabe en rå og industriel indretning som mange har valgt at tage til sig. Er du samtidig helt vild med det matte look, kan du også finde vandhaner og håndvaskarmaturer i mat-forkromet sort.

Rustfrit stål

En rustfri stål-belægning på din vandhane til håndvasken giver et harmonisk og fuldendt look. Materialet har en ekstraordinær ridsefasthed, så du undgår synlig slitage over tid. Det er blandt andet også derfor, at denne type vandhane anvendes i mange danske hjem.

Messing

Vandhaner i messing giver et ekstravagant guld-look, der kan passe godt ind i visse boliger. Disse slags vandhaner er i stand til at pryde dit badeværelse eller køkken på en helt ny måde.

Hvordan vælger jeg den rette vandhane?

Når du skal vælge den rette vandhane for dig, skal du gøre op med dig selv, hvad du ønsker, at den skal kunne. Hos EL & VVS står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du skulle være i tvivl om, hvilket køkken- eller håndvaskarmatur, der passer bedst til dig.

Montering af vandhane – Hvad må jeg selv?

Når du skal montere din nye vandhane, kræver det en lille smule viden om vandtilslutninger.

Du må gerne selv udskifte dit batteri til din vask, men du må ikke selv ændre på rørføringer og installationer, der løber i dine vægge. Her skal du have en autoriseret fagmand ud til dig.

 
Et øjeblik...