Hvad siger kunderne?

 

Stort udvalg af brønde og brøndgods

Her hos ELVVS fører vi et bredt udvalg af både brønde, dæksler og tilbehør til disse. Fra WAVIN kan vi tilbyde et stort udvalg af rensebrønde. Her kan du finde præcis den model, som du har brug for. Vi har både avancerede modeller og enklere udgaver af rensebrønde. Dertil kan vi tilbyde dig forskellige slags kloakdæksler - ligesom vi naturligvis sælger dækselkroge, så du let kan få adgang til din brønd, når og hvis behovet opstår.

Hold rensebrønden i god stand

Hvis du bor i et hus, og du pludselig oplever, at dine afløb begynder at opføre sig underligt, kan du i første omgang prøve at rense det med eksempelvis afløbsrens. Men det kan også være, at dit problem befinder sig et andet sted. Her kan du prøve at se nærmere på rensebrønden. Hvis der står meget vand i den, er det højst sandsynligt her problemet ligger. Så kan det i mange tilfælde godt betale sig at købe en ny rensebrønd, hvorefter du med det samme vil opleve en stor forbedring.

Kvalitet er en selvfølge

Når du skal udskifte dele af dit kloaknet, er det meget vigtigt, at du sørger for at anskaffe dig reservedele af høj kvalitet. Du skal nemlig huske på, at dit kloaknet dagligt er udsat for en stor belastning. Og det er meget irriterende, hvis du igen og igen oplever problemer, som det rette valg af eksempelvis rensebrønd kunne have sparet dig for. Her hos ELVVS sælger vi kun produkter, der har vist sig at være holdbare og af god kvalitet. På den måde er det vores håb, at vores kunder vil blive glade for at handle hos os - ligesom vi også selv er forbrugere og godt ved, at kvalitet er vigtigt.

Hurtig levering og god kundeservice

Hvis du er i tvivl om, hvilken rensebrønd eller andet tilbehør du har brug for, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit køb - både via telefonen, men også via chatten. Vi er et hold af engagerede medarbejdere, som har stor viden omkring disse varer, og derfor kan vi rådgive dig, så du får det rette produkt. Første gang. Når du har købt produktet, sender vi det hjem til dig, hvorefter du hurtigt kan få optimeret dit kloaknet. Skulle der opstå problemer af nogen art, hjælper vi dig naturligvis også efter købet.

Et øjeblik...