Afløb & gulvafløb

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Hold afløb og kloak rent

Uanset om du skal bruge et helt nyt gulvafløb, afløbsrør eller fittings, kan du finde det her hos ELVVS. Vi har et stort udvalg af forskellige dele til afløb & kloak, og du kan med garanti finde præcis det, du har brug for. Måske er risten til dit afløb blevet gammel og grim. Der sætter sig nemlig let både sæberester og hår i sådan en, og derfor kan det pynte meget på badeværelset med en ny, ligesom du med det samme vil opleve, at vandet hurtigere løber igennem. Derfor vil selv en lille investering i løbet af kort tid vise sig at være alle pengene værd.

Reservedele til kloak og afløb

Alle vores produkter til afløb & kloak er naturligvis af bedste kvalitet. Og vi har tilmed et stort udvalg af reservedele, så du slipper for at skulle udskifte alt, hvis der skulle opstå et problem. Blandt andet har vi et stort udvalg af drænrør og fittings, ligesom vi også kan tilbyde forskellige kloak- og afløbsrensere. Det er nemlig ikke altid muligt at få bugt med skidt og snavs ved hjælp af afløbsrens eller andre kemikalier. Så er det i stedet en god idé at bruge en afløbsrenser eller sågar en afløbspumpe, som vi også kan tilbyde dig.

Kvalitet er en selvfølge

Det er meget vigtigt, at du sørger for at holde dit afløb og din kloak i god stand. Og du vil snart opdage, at det faktisk ikke er så besværligt. Hvis du med jævne mellemrum sørger for at rense afløbet grundigt - eventuelt med en afløbspumpe - slipper du for et stoppet afløb med ubehagelige gener til følge. Her hos ELVVS tilbyder vi udelukkende varer af høj kvalitet. På den måde kan vi nemlig sikre, at vores kunder altid er tilfredse med deres køb. Kvalitet fornægter sig ikke, og hvis du benytter dig af ordentlige reservedele, slipper du for i tide og utide at skifte dele ud på dit afløb eller din kloak.

Skal du have hjælp med købet?

Hvis du er tvivl om, hvad du skal købe, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi er et team med stor erfaring inden for VVS-området og kan derfor yde dig professionel rådgivning. Det er din sikkerhed for at gøre et godt køb. Når du har købt din vare, sender vi den efterfølgende sikkert hjem til dig, så du hurtigt kan få fikset det pågældende problem. Skulle der senere opstå problemer, vil vi meget gerne hjælpe dig. Du skal blot tage kontakt til vores kundeservice, så vi hurtigt kan hjælpe dig videre.

Et øjeblik...