Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Find de rette afløbspumper

Der findes forskellige slags afløbspumper, og det handler i første omgang om at finde ud af, hvad dit behov er. Du kan finde afløbspumper, som eksempelvis kun tager sig af vandet fra brusekabinen, og du kan også købe langt mere specialiserede modeller, hvor du kan slutte flere afløb til. For eksempel har Grundfos lavet Sololift2 CWC-3, der kan pumpe vand fra et enkelt væghængt toilet. Men oven i det har du faktisk mulighed for lave tre ekstra tilslutninger. Det kunne være bidet, brusekabine og håndvask. På den måde kan en enkelt afløbspumpe klare alle behov for bortledning af vand fra et badeværelse.

Boremaskinepumpe til haveslange

Der kan opstå et behov for at bruge en pumpe i mange forskellige tilfælde. Det kan være, at du har et badebassin, et stort akvarium, en brønd eller en kælder, og der opstår et akut behov for at få fjernet vandet. Her kan en boremaskinepumpe vise sig at være en god investering. Her hos ELVVS sælger vi sådan en, der kan klare op til 1500 liter vand i timen. På den måde kan du hurtigt komme af med store mængder af vand, uden at det bliver en indviklet proces.

Kvalitet er en selvfølge

Nu er det naturligvis sådan, at vi her hos ELVVS gerne vil sælge dig vores varer med god samvittighed. Derfor har vi også sørget for udelukkende at sælge afløbspumper af en meget høj kvalitet. Som du kan se, er alle vores afløbspumper fra danske Grundfos, der i mange år har produceret pumper med en enestående kvalitet. Og selvom du her får det bedste, som markedet kan byde på, skal du ikke betale en formue. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder en fair pris, så de hurtigt kan komme i gang med deres projekt.

Vi yder god kundeservice

Her hos ELVVS mener vi naturligvis, at vores kunder skal have adgang til de fremmeste produkter. Men vi er også af den overbevisning, at det er nødvendigt at tilbyde en ekstraordinær kundeservice. Det betyder, at vi hele tiden sidder klar til at servicere dig, uanset hvad dit behov måtte være. Vi er et hold af erfarne og dedikerede medarbejdere, som alle har stor viden om VVS-faget. Det betyder, at vi hurtigt kan hjælpe dig med at finde præcis den vare, du har brug for. Du kan fange os via chatfunktionen eller ringe til os. Når du har fundet din vare, sender vi den hjem til dig med det samme, så du hurtigt kan komme videre. Skulle der desuden opstå spørgsmål undervejs, besvarer vi disse efter bedste evne.

 

Et øjeblik...