Bredde
Dybde
Hanehul
Overløb
Producent
Pris
DKK
DKK

Håndvaske m/u underskab badeværelse

Køb flotte håndvaske fra Ifö, Duravit, Gustavsberg mm. På Elvvs.dk - Se vores gode udvalg nedenfor.

Produkter
STK.
stk.
stk.
STK.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
stk.
stk.
stk.
STK.
STK.
stk.
STK.
STK.
STK.
STK.
stk.
STK.
STK.
STK.
STK.
stk.
STK.
STK.
STK.
STK.
EA.
stk.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
EA.
EA.
STK.
STK.
STK.
stk.
STK.
STK.
EA.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
stk.
STK.
EA.
par.
par.
STK.
EA.
ST.
Hvad siger kunderne?

Håndvaske m/u underskab til badeværelse

Hvis du er ved at indrette nyt badeværelse, er en håndvask en af de vigtigste ting, du skal tage stilling til. En håndvask er således en afgørende del af ethvert badeværelse, og intet badeværelse er komplet uden en håndvask med et flot håndvaskarmatur, der giver dig og familien mulighed for at vaske fingrene efter et besøg på toilettet.

Selvom du måske ikke tænker så meget over det, så bruger du din håndvask rigtig mange gange i løbet af dagen, og derfor er det naturligvis også vigtigt at købe en håndvask badeværelse, som gør det nemt at vaske dine hænder.

Dertil bruger du også din håndvask i forbindelse med tandbørstning, ved barbering, håndvask af tøj samt lignende, og du vil derfor hurtigt komme til at opleve frustrationerne, hvis din håndvask ikke lever op til dine krav og dine behov i forbindelse med den daglige brug.

Derfor har vi samlet et stort udvalg af håndvaske i høj kvalitet, så du kan vælge en god håndvask, som passer til lige netop dine behov og dit badeværelse.

Hos Elvvs.dk sælger vi håndvaske fra alle de kendte mærker, hvor du bl.a. kan vælge:

Håndvaske i forskellige størrelse og former til badeværelset

Når du skal vælge ny håndvask til badeværelse, skal du først og fremmest kigge på, hvor stor håndvasken skal være, samt hvilken form den skal have. Hos Elvvs.dk forhandler vi et stort udvalg af håndvaske i forskellige former og størrelse, så du har gode muligheder for at finde frem til en håndvask, som passer godt ind på dit badeværelse.

Derfor er det en god idé at tage mål og kigge på den generelle størrelse af dit badeværelse, inden du går ud og køber en ny håndvask, så du ved, hvilke fysiske rammer din nye håndvask skal passe ind i.

Men du skal også vælge størrelse ud fra, hvad din families behov er. Det kan eksempelvis være rart med en stor håndvask til en stor familie, hvor flere personer skal børste tænder på samme tid. Faktisk er store håndvaske også yderst moderne, men det er også praktisk at have god plads ved vasken, når forskellige daglige gøremål skal klares i et hjem med mange mennesker.

Du kan også overveje at købe en håndvask med to vandhaner, som virkelig giver mulighed for at hele familien kan boltre sig på toilettet om morgenen, så alle har en chance for at komme ud ad døren i rette tid.

Hvordan skal din håndvask monteres?

Når du har tænkt lidt over, hvor stor din håndvask skal være, skal du videre til at overveje, hvordan håndvasken skal monteres. Montering af håndvask afhænger også af selve håndvask-typen, hvor du hovedsagligt kan vælge mellem en håndvask, som er vægmonteret, eller en håndvask som placeres ovenpå eller i en bordplade.

Bordmonteret håndvask

Bordmontering af håndvask er et moderne valg, som mange benytter sig af, når der skal indrettes nyt badeværelse. Her vil håndvasken fremstå som en elegant skål eller et vaskfad ovenpå bordet, hvilket giver et helt specielt udtryk på badeværelset. Du kan også vælge en håndvask til bordmontering, som er stor og firkantet, men fælles for alle bordmonterede håndvaske er, at de giver en anderledes og moderne løsning til dit badeværelse.

Håndvask med underlimning

At montere en håndvask med underlimning er en anden løsning, du kan vælge i forbindelse med køb af ny håndvask. Ved at købe en håndvask til underlimning får du en vask, som bliver en integreret del af en bordplade i dit badeværelse.

Underlimning betyder nemlig, at håndvasken limes op under bordpladen, så det kommer til at ligne, at håndvasken er en del af bordpladen, da det ikke vil være nogen kant mellem håndvasken og selve bordpladen.

Derfor får du en jævn overgang fra bordplade til håndvask, hvilket er en tilfredsstillende løsning både visuelt og funktionelt.

Håndvask til nedfældning

En håndvask til nedfældning er endnu en løsning for dig, der leder efter en måde at montere din håndvask på. Håndvask til nedfældning er den traditionelle løsning, som har eksisteret i danske hjem siden 1960’erne, men det fortsætter med at være en populære løsning den dag i dag.

En håndvask til nedfældning placeres også i bordpladen som en håndvask med underlimning, men forskellen er, at en håndvask til nedfældning har en porcelænskant, der adskiller håndvasken fra bordpladen.

Der er således en fysisk kant mellem bord og vask langs overgangen. Denne kant sørger for, at din håndvask får en god og stabil placering på bordpladen, mens den på samme tid hjælper til, at vandet i håndvasken får sværere ved at løber over eller sprøjte ud på bordpladen.

En håndvask til nedfældning kommer typisk i en god størrelse i enten en firkantet eller oval form, som giver masser af god plads til både håndvask og tandbørsteskyl for flere personer på én gang.

Vægmonteret håndvask til badeværelset

Hvis du ikke har et bord på dit badeværelse, eller hvis du er mere til traditionelle løsninger, kan du også vælge en vægmonteret håndvask. En vægmonteret håndvask er den klassiske løsning, og håndvasken vil typisk hænge frit på væggen.

Her har du frit syn til vandtilførsel og afløb, og det er en løsning, som har været en del af danske badeværelser, lige siden indendørs badeværelse begyndte at blive populære.

Håndvask med underskab til badeværelset

Hos Elvvs.dk finder du også et stort udvalg af håndvaske med underskab. På et badeværelse vil der altid være behov for den ene eller den anden form for opbevaring, når tandbørster, ekstra toiletpapir og håndklæder skal gemmes af vejen, og til det formål er en håndvask med underskab et godt valg.

Med en væghængt håndvask til badeværelset vil der normalt være et uudnyttet rum under håndvasken, som er svært at få noget ud af. Her er der ikke plads til et traditionelt skab, og dit eneste valg er derfor at købe en håndvask med indbygget underskab, hvis du gerne vil udnytte den ledige plads under håndvasken.

Og selvom et skab under håndvasken ikke giver plads til den helt store opbevaring, så giver den alligevel et praktisk sted, hvor du kan gemme diverse toiletsager af vejen, hvis du ikke har et skab på væggen, og hvis det generelt er trængt med pladsen på dit badeværelse hvis du også har en brusekabine eller badekar.

Hos Elvvs.dk forhandler vi forskellige former for håndvaske med underskabe i lækre og moderne designs, så du har god mulighed for at få både en håndvask og et skab, som passer til dine behov, og som vil passe godt ind i den eksisterende indretning på dit badeværelse.

Hvilken håndvask skal du vælge?

Når du har kigget dine forskellige muligheder igennem, har du måske fået en bedre idé om, hvorvidt du skal vælge:

  • En bordmonteret håndvask
  • En vægmonteret håndvask
  • En håndvask til underlimning
  • En håndvask til nedfældning

Hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af alle typer af håndvaske, så du har god chance for at finde den model, der passer lige netop til dig. I den forbindelse skal du naturligvis også tænker over design, da det er vigtigt, at du får en håndvask, som passer ind i den eksisterende indretning på dit badeværelse.

En stor del af oplevelsen med en håndvask er nemlig også bare at kigge på den. Du skal tænke på, at du skal kigge på din nye håndvask mange gange hver dag mange år ind i fremtiden, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du vælger en model med et design, som du holder af.

Hos Elvvs.dk finder du mange forskellige typer af håndvaske i vidt forskellige designs, hvorfor der er noget at vælge imellem for både dig, der har et nyt og moderne hjem, samt for dig der har et mere klassisk hjem og leder efter en mere traditionel håndvask.

Få en god pris på din håndvask hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk gør vi altid en dyd ud af at levere gode priser. Det gælder også for din nye håndvask, som du kan købe med vores prisgaranti. Vores prisgaranti betyder, at vi altid matcher markedets laveste priser på håndvaske, så du altid ved, at du kan finde den billigste løsning hos Elvvs.dk.

Det er dyrt at indrette nyt badeværelse, og det kan derfor betale sig at spare, hvor det er muligt. Det kan du gøre ved at købe din nye håndvask hos Elvvs.dk, hvor du desuden altid er garanteret et produkt i en rigtig høj kvalitet takket være de mange kendte mærker, der forhandles her på siden.

De gode priser kommer med hurtig levering, og vi sørger således for, at du får din nye håndvask i løbet af kun ganske få dage, så du kan komme videre med dit badeværelsesbyggeri så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at hive fat i vores kundesupport, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har et spørgsmål. Der er mange og store valg at tage i forbindelse med køb af ny håndvask, hvor du skal tage stilling til både form, størrelse og montering, hvorfor det er rart med muligheden for at få professionel vejledning, når det bliver nødvendigt.

Det kan du altid få hos vores kundesupport, der kan fanges på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk.

Et øjeblik...