Hvad siger kunderne?

Maksimal velvære med et badekar

I dag kan du få badekar i mange forskellige størrelser, designs og farver. Vi forhandler fritstående badekar på fødder, hjørnekar og rektangulære badekar. Findes der noget bedre end at komme hjem efter en lang arbejdsdag og fylde dit badekar op med varmt vand? Kom Badesæbe eller badesalt i og se boblerne vokse, imens du laver dig selv en kold drink. Få koblet helt af fra hverdagens stres og nyd dit badekar.

 

Fritstående badekar

Et badekar er en accessoires til dit badeværelse og derfor kan det være svært at vælge lige præcis det, som passer bedst til dit hjem. Er dit badeværelse stort med ujævne vægge så vil et fritstående badekar måske passe godt ind i dit hjem. Har du et stort badeværelse med lange flotte vægge, vil et hjørnekar måske være bedre da det ikke fuldender en endevæg på et andet niveau end en brusekabine vil gøre det. Derudover vil et hjørnekar give plads til mere end én person.

Hjørnebadekar og rektangulære badekar

Er du øm i kroppen, så tag dit et langt karbad og nyd velværen i dit eget hjem. Spar penge på massage og spa med et badekar fra ELVVS. Vi forhandler hjørnebadekar og rektangulære badekar fra blandt andet Ifö. Ifö har blandt andet produceret flere skønne serier herunder Ifö Caribia, Ifö Carbia, Caribia Front, Caribia Gavl. Med et badekar gør du karbadet til den super behagelige måde at bade på. Et afslappende karbad i eksempelvis et fritstående badekar kan være en dejlig start på aftenen. Hos ELVVS har vi et stort udvalg af IFÖ kar i forskellige størrelser, så du kan finde badekarret, som passer til netop dit badeværelse. Vi kan også levere badekar, der skal indbygges i dit badeværelse. Du kan også afdække med frontplader, hvis du ønsker dette.

Tilbehør til badekar

Når du bruger dit badekar til et langt varmt bad, er det ofte irriterende at man ikke kan ligge godt uden en hovedpude. Derfor har vi valgt at udvide vores sortiment til badeværelset med en nakkepude. På den måde opnår du maksimal komfort når du tager et langt bad. En udfordring når man skal op af sit badekar er at man glider ned igen. Det kan være meget svært at komme op af sit badekar. Derfor har vi valgt at sælge badekargreb, så du kan rejse dig ubesværet op af dit badekar.  Glem heller ikke at tjek vores badekararmaturer i forskellige designs og størrelser. Når du skal fylde dit badekar op, skal du huske at finde en prop eller en bundventil, så det er lettere at få vandet ud igen og styre niveauet.

 

Læs også vores store guide til det nye badeværelse for mere inspiration. Et smukt badekar fortjener også en skøn baggrund, så du kan også finde vores guide til selv at sætte fliser op.

 
Et øjeblik...