Brusekabiner & vægge

Elegante brusekabiner

Hvordan skal dit badeværelse se ud? Skal du have et bruseområde der er helt åbent eller skal der være en glasvæg som bad afskærmning? Måske du er mere til et lukket badeområde med en brusekabine af glas - Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige til dit badeværelse. Vi har et stort udvalg af brusekabiner og brusenicher som kan inspirere dig til, hvordan du skal indrette dit badeværelse.

Vælger du at montere en bruseniche med glasvægge er det vigtigt at holde glasvæggene rene med en bruseskraber hele tiden så der ikke kommer kalk og skjolder. Det ser elegant og stilet ud med en gennemsigtig brusekabine. På den måde virker noget der tager meget plads i badeværelset mindre.

Mest Solgte i Brusekabiner & vægge
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Brusekabine - Frostet eller gennemsigtig

Alle vores brusenicher er fra det kvalitetsbevidste team bag det anerkendte designer mærke Ifö. Om du er til frostede eller gennemsigtige glasdøre, så har vi hos Elvvs har vi et bredt udvalg af begge dele. De frostede glas er pæne fordi du ikke behøver være lige så grundig med aftørring af glasset efter brug, som man skal være med dem i klart glas. Vælger du en brusekabine i frostet glas kan der også være flere på badeværelset af gangen fordi man ikke kan se ind i brusekabinen.

Buede eller lige brusedøre

Er dit badeværelse formet på en speciel måde så en firkantet bruseniche ikke kan være der, så kan vi vejlede dig til den bruseniche, der vil passe bedst ind i dit hjem. Hos Elvvs har vi ikke kun firkantede brusekabiner – Vi har også buede brusedøre til din kabine. Derfor er der noget til alle typer af badeværelser. Har du et lille badeværelse vil det være super smart at vælge en brusekabine der er firkantet fordi dørene kan lukkes helt ind igen efter brug, så man får meget mere plads end hvis væggen havde været stationær.

Tilbehør til din bruseniche

Har du endnu ikke fundet det rigtige afløb til din bruseniche så er udvalget af blandt andet Unidrains stort. Vi har Unidrain op til 1.000 mm i længden og ned til 300 mm. Et Unidrain er en elegant finish til din brusekabine. Det originale er aflangt og går i et med væggen. Afløbet bliver en integreret del af din baderum afdeling. Har du ikke en væg der er lang nok til at, kunne monteres det originale Unidrain, så har vi hos Elvvs også et stort udvalg af hjørne Unidrain. Dette er super smart, hvis man har en brusevæg eller en meget ligger brusekabine. Slå dig løs i shoppen og find den rette brusekabine og afløb, som passer til dit hjem.

Brug for inspiration? Læs vores store guide til det nye badeværelse eller en vejledning i selv at opsætte fliser.

Et øjeblik...