Mest populære i denne kategori

Brusevægge i glas

Køb brusevægge i glas i flere af de populære størrelser på Elvvs.dk.

Produkter
5 nk sv sidevæg brusevæg solid if
Ifö Solid brusevæg Sidevæg SV NK 5 Varenr.: 673867052 1.804,00 DKK pr. stk.
stk.
sidevæg 7 nk sv solid if
Ifö Solid SV NK 7 Sidevæg Varenr.: 673867072 2.334,00 DKK pr. stk.
stk.
8 nk sv sidevæg brusevæg solid if
Ifö Solid brusevæg Sidevæg SV NK 8 Varenr.: 673867082 2.301,00 DKK pr. STK.
STK.
sidevæg 9 nk sv solid if
Ifö Solid SV NK 9 Sidevæg Varenr.: 673867092 2.161,00 DKK pr. stk.
stk.
væg fritstående til loftbeslag dusch
Dusch Loftbeslag til fritstående væg Varenr.: 674946994 259,00 DKK pr. STK.
STK.
mm 900 transparent glas brusevæg glassline unidrain
Unidrain GlassLine brusevæg glas Transparent. 900 mm Varenr.: 675680040 5.399,00 DKK pr. STK.
STK.
mm 1000 transparent glas brusevæg glassline unidrain
Unidrain GlassLine brusevæg glas Transparent. 1000 mm Varenr.: 675680060 7.267,00 DKK pr. EA.
EA.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Brusevægge i glas flere størrelser

Et dejlig varmt brusebad eller måske et koldt et af slagsen er en del af den daglige rutine for rigtig mange mennesker. Der findes ikke noget bedre end at hoppe direkte ind under bruseren efter vækkeuret har ringet for at vågne op under det dejlige vand, mens der på samme måde heller ikke er meget, som kan måle sig med et dejlig varmt brusebad, efter du er vendt hjem fra arbejde eller skole på en kold vinterdag.

Brusebadet er således lig med livnydelse, og derfor kan det naturligvis betale sig at skabe ekstra gode rammer om badet, så det bliver til en endnu større fornøjelse, og så det bliver mere bekvemt og behageligt at tage et brusebad.

Derfor giver det god mening at indrette et lækkert badeværelse, som er rart at opholde sig i. Dertil er gode armaturer og brusesæt også en vigtig del af den gode bruseoplevelse. Men du skal også tænke over at skærme resten af badeværelset af mod vandet, når du tager bad. Her er brusevægge i glas det helt oplagte valg, da den gennemsigtige væg tilbyder et stilrent og praktisk alternativ til klassiske bruseforhæng.

Her på siden finder du vores store udvalg af brusevægge i glas. Du finder brusevægge i glas i flere forskellige former og størrelser, så du kan købe en model, der passer til lige netop dit badeværelse.

Praktisk bruseafskærmning

De fleste mennesker kender til de traditionelle bruseforhæng, som hænger i brusekabinen i rigtig mange danske hjem. Et bruseforhæng er praktisk, når det kommer til at holde vandet inde i brusekabinen, men hvis du nogensinde har prøvet at tage bad i en bruser med bruseforhæng, ved du, at der også følger problemer med at have et klassisk forhæng på badeværelset.

Her er det først og fremmest en stor gene, når det frithængende bruseforhæng suger sig ind mod din krop og klistrer til huden, hvilket hurtigt kan tage glæden fra at gå i bad. Dertil er et bruseforhæng også besværligt at holde rent, og hvis du ikke er opmærksom på fugt på badeværelset, kan et badeforhæng nemt begynde at mugne.

Disse udfordringer er dog begge ting, du undgår med brusevægge i glas. Brusevægge i glas tilbyder samme praktiske afskærmning af vandet fra din bruser som et bruseforhæng, mens brusevægge i glas på samme tid kommer med rigtig mange fordele, når det kommer til både funktionalitet og udtryk.

Med brusevægge i glas skal du heller ikke bøvle med at folde et vådt bruseforhæng sammen efter dit bad. Det giver desuden et rodet udtryk til badeværelset, når bruseforhænget hænger sammenkrøllet opad væggen.

Her tilbyder brusevægge i glas et lettere alternativ, der vil bringe et mere ordnet udtryk til dit badeværelse, og med det store udvalg af forskellige brusevægge i glas her på siden, har du mulighed for at få lige så stor fleksibilitet som med et bruseforhæng.

Derfor er brusevægge i glas et godt valg til badeværelset, hvor du gerne vil have en praktisk løsning i høj kvalitet, der vil holde resten af badeværelset frit for vand, når du er i bad, så dine eller andre familiemedlemmers strømpesokker ikke blive våde efter en tur på toilet.

Med brusevægge i glas får du et luksuriøst produkt ind på dit badeværelse, som kræver meget lidt vedligehold og rengøring, og som på samme tid vil pifte dit badeværelse op med en frisk stil.

Et stilrent element på det moderne badeværelse

Den anden helt store fordel ved at vælge brusevægge i glas fremfor de traditionelle bruseforhæng er det udtryk, som brusevægge i glas giver til dit badeværelse. Brusevægge i glas giver et helt andet udtryk til dit badeværelse, der straks vil blive mere stilrent, når det prydes med de slanke vægge i glas.

Glas er et elegant og moderne materiale, som vil pryde ethvert badeværelse, og hvis du går op i at skabe et hyggeligt rum med gode rammer om dine brusebade, er brusevægge i glas det helt rette valg for dig.

De tynde glasvægge lader desuden lyset slippe ind under dine brusebade, så du kan nyde godt af daglyset i stedet for at stå gemt bag et bruseforhæng. Derfor giver brusevægge i glas også mere lethed til dit badeværelse, der på samme tid vil komme til at virke mere rummeligt, da brusevægge i glas ikke fylder noget rent visuelt i rummet.

Dertil er glas er neutralt materiale, som kan matches med alle farver og alle materialer. Derfor kan brusevægge i glas passe ind på alle typer af badeværelser, hvorfor disse vægge er et godt valg til både det helt moderne badeværelse samt det mere traditionelle badeværelse.

Derfor er der mange gode grunde til at vælge brusevægge i glas, når det kommer til både det praktiske og det visuelle udtryk på dit badeværelse.

Brusevægge i glas til netop dit badeværelse

Der er stor forskel på badeværelser, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du har mulighed for at finde de helt rette brusevægge i glas, som passer til dimensionerne på netop dit badeværelse. Det kan du her hos Elvvs.dk, hvor vi har sørger for at udvælge et bredt og varieret sortiment af brusevægge i glas.

Her har du mulighed for at købe en enkelt brusevæg, hvis du kun har én side, som skal afskærmes, mens du også har mulighed for at bygge en hel bruseniche med brusevægge i glas. Det kan du gøre ved at kombinere en brusevæg med en svingdør, som giver dig en firkantet bruseniche i et hjørne på dit badeværelse.

Hvis det er småt med pladsen på dit badeværelse, kan brusevægge i glas også være med til at få dit rum til at virke større. Du kan nemlig vælge brusedøre, der kan foldes, hvilket vil frigive gulvplads på dit badeværelse, når du ikke er i bad.

Hos Elvvs.dk får du mange muligheder, og du kan derfor helt sikkert finde en løsning, som passer perfekt til dig.

Brusevægge i glas med klart eller hærdet glas

Når du køber brusevægge i glas her hos Elvvs.dk, skal du også tage stilling til, om du vil have hærdet eller klart glas i dine vægge. Begge dele er elegant og praktiske løsninger, men den helt store forskel er naturligvis, at hærdet glas er uklart, så det ikke er muligt at se ind gennem glasset, mens brusevægge med klart glas giver fri adgang for både lys og blikke, når du er i bad.

Derfor skal du beslutte, hvad der passer ind i dit hjem rent praktisk, når du køber brusevægge i glas. Hvis du bor alene med din partner, kan brusevægge i klart glas være et godt valg, da de tillader mere lys at komme ind, mens de også giver et lidt lettere udtryk. Dette kan også være løsningen, hvis du alligevel altid låser døren til badeværelset, når du går i bad.

Vil du til gengæld gerne have mere privatliv, når du er i bad, så andre kan benytte badeværelset på samme tid, er brusevægge i hærdet glas det bedste valg. Her får du også en stilren og praktisk løsning, som dog blokere for det frie udsyn gennem badeværelset i forbindelse med bad. Men hvis du har brug for privatliv i badet, er dette det helt rette valg for dig.

Brusevægge i glas i høj kvalitet hos Elvvs.dk

Her hos Elvvs.dk er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af brusevægge i glas, som er et både praktisk og stilrent valg til alle typer af badeværelser. Brusevægge i glas er således et godt alternativ til bruseforhæng, der er pænere at se på, nemmere at vedligeholde og rengøre samt nemmere at bruge.

Derfor er brusevægge i glas et godt valg til alle badeværelser, hvor du gerne vil have en praktisk afskærmning, så der ikke kommer brusevand på væggene udenfor brusenichen, og så gulvet på hele badeværelset ikke bliver vådt i forbindelse med brusebad.

Hos Elvvs.dk forhandler vi mange forskellige brusevægge i glas, som alle er kendetegnet ved en høj kvalitet, der er din garanti for at få et produkt til dit badeværelse, som kan holde til at blive brugt, og som kan blive en fast del af dit hjem i mange år fremover.

Kvalitet, funktionalitet og lækkert design får du til rigtig gode priser her hos Elvvs.dk, da vi giver dig prisgaranti på alle brusevægge i glas. Det betyder kort sagt, at vi matcher markedets laveste priser, så du altid kan være helt sikker på, at du gør en god handel, når du køber brusevægge i glas hos os.

Vi sørger desuden for en lynhurtig levering, så du kan komme i gang med at nyde dine brusebade bag glas i løbet af få dage.

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt. Her kan du få hjælp til praktiske anliggende som eksempelvis valg af de helt rette brusevægge i glas, mens du også er velkommen til at henvende dig med alle andre typer af spørgsmål angående brusevægge i glas. Du kan få fat på vores kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk.

Et øjeblik...