Toiletter

Hos EL & VVS tilbyder vi et stort udvalg af diverse toiletter. Du finder alt fra moderne væghængte toiletter til helt almindelige gulvstående – men vi forhandler også børnetoiletter.

Vores gulvstående toiletter fås med både S- og P-lås, så du kan være sikker på, at der også er noget for dig. Er du til de helt nye teknologiske toilet-løsninger, kan du også udforske vores udvalg af douche-toiletter og mange andre moderne toiletter.

Mest Solgte i Toiletter
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Køb billige toiletter online hos EL & VVS

Hos EL & VVS sælger vi et hav af prisvenlige toiletter i høj kvalitet. Udforsk vores sortiment og find blandt andet populære toilet-mærker som Ifö, Gustavsberg, Duravit, Laufen og mange andre.*

Vi prismatcher alle vores toiletter, så du altid er garanteret nogle attraktive priser.

Hvis du støder på en bedre pris på den samme model og mærke af toilet andetsteds, pris-matcher vi det øjeblikkeligt. På den måde er du altid garanteret et billigt wc og markedets bedste priser.

 

Vandbesparende toiletter

I dag er de fleste nyere toiletter vandbesparende, da de har en 2-skyld-funktion. Det er værd at tænke over, at hvis du bruger det store skyl tre gange om dagen i stedet for det lille skyl, vil du hvert år betale 233 kroner ekstra per person.

Vandbesparende toiletter er en miljøvenlig løsning, men det er også værd at have in mente, at priserne på vand stiger, hvorfor de også er økonomisk fordelagtige.

Ved at skifte dit gamle toilet ud med et nyt 2-skyls-toilet, vil du spare mellem 1.600-2.000 kroner om året. Er du i tvivl, om dine rør og kloak egner sig til dette slags toilet, kan du altid ringe ind til os eller spørge en vvs’er.

 

Gulvstående toiletter

Fordelen ved gulvstående toiletter er, at du ikke behøver at bore ind i væggen, som du gør med de væghængte toiletter. Du kan enten lime eller skrue disse toiletter fast til gulvet.

Hos EL & VVS har vi et stort udvalg af gulvstående toiletter. Du skal til gengæld være opmærksom på, om dit gulvstående toilet anvender P-lås eller S-lås. Ved en P-lås løber vandet gennem gulvafløbet og ved en S-lås vil det løbe gennem væggen.

Når du køber et nyt toilet, skal du derfor kigge efter et med samme type lås som dit gamle toilet. Udforsk vores store udvalg af toiletter med P-lås og toiletter med S-lås.

 

Væghængte toiletter

Væghængte toiletter giver et let og elegant indtryk, der er med til at skabe en harmoni ude på badeværelset. Det er nemt at holde rent, fordi du nemt kan komme til i modsætning til et gulvstående toilet. Denne type toilet bliver oftest valgt til under renoveringer af badeværelser.

Se vores store udvalg af væghængte toiletter og find dig lynhurtigt et billigt wc, der er topmoderne.

 

Montering af toilet

Når du har købt dit toilet, skal det efterfølgende monteres. Hvis du selv skal montere dit nye toilet, er det godt at vide, at du både kan lime og skrue dit nye gulvstående toilet fast. Hvis du vil sætte et væghængende toilet op, ser monterings-processen anderledes ud.

I disse to videoer kan du se, hvordan du monterer de forskellige typer toiletter.

Du må gerne selv montere et toilet, hvis det har den samme tilslutningstype som dit gamle. Hvis dette ikke er tilfældet, må du ikke selv montere det, da det vil derfor kræve nye VVS-installationer og tilslutning af gulvafløb.

Husk altid at lukke af for vandet og tømme cisternen, før du afmonterer dit toilet.

Du kan læse vores gør-det-selv-guide til toiletmontering her. Du kan også læse mere om de overvejelser du skal gøre inden du bygger det nye badeværelse her.

 

FAQ – viden om toiletter

Selvom du gerne vil spare på vandet ved at bruge det lille skyl, er det vigtigt engang imellem at bruge det store, da det ellers vil have en dårlig indvirkning på kloakken. En kloak har brug for, at der engang imellem også bliver skyllet større mængder vand gennem afløbet.


Toilettet er er rigtig vigtigt rum og vi bruger meget tid derude. Derfor skal dine sanitetsprodukter være i topkvalitet. Hos ELVVS har vi et stort udvalg af toiletter fra de førende sanitets producenter. Vi har et bredt udvalg af gulvstående toiletter med S-lås og P-lås og væghængte toiletter fra mærker som Ifö, Laufen og Villeroy & Boch.

Et øjeblik...