Toiletter

Toilettet er et af de vigtigste elementer i dit hjem. Du bruger det mange gange dagligt, og det er et produkt, du ikke kan undvære. Derfor er det også vigtigt, at du er glad for dit toilet. Når det kommer til toiletter, findes der mange forskellige muligheder, og det har vi taget højde for. Vi har toiletter i mange forskellige modeller, som alle passer til danske hjem. Vores forhandlere er nordeuropæiske, og derfor er toiletterne konstrueret, så de går i spænd med dansk indretning og arkitektur.

 

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Toiletter
Hvad siger kunderne?

De traditionelle, de moderne og de børnevenlige

Måske har du lagt mærke til det, måske har du ikke. Toiletter har mange forskellige designs. Hos ELVVS synes vi, at du skal kunne vælge lige præcis den løsning, der passer dig bedst, så derfor har vi valgt at favne bredt. Vi har både de klassiske toiletter med S- og P-lås. Et toilet, der passer godt ind i det traditionelle danske hjem og derfor er relevant for langt de fleste danskere. Dertil er der det moderne væghængte toilet, som er ideelt til den minimalistiske bolig. Slutteligt har vi børnetoilettet, der er et lavere toilet og beregnet til mindre børn. Her kan du sikre dine børn en tryg oplevelse, når de skal på toilettet.

Du er i gode nordeuropæiske hænder

Vores producenter er fra Danmarks nabolande. Det gælder blandt andet Sverige og Tyskland. Her finder vi producenter som Ifö, Gustavberg og Duravit. Disse mærker er blandt de mest anerkendte, når det kommer til at producere et toilet af god kvalitet. Det giver dig en fantastisk komfort, et slidstærkt toilet og en fremragende funktionalitet. Som prikken over i’et får du et toilet, der er skabt til de rammer, som findes i et nordeuropæisk hjem. Heriblandt et dansk. Med andre ord går design, komfort og funktionalitet hånd i hånd og skaber et produkt i topkvalitet.

Dit toilet skal være en god oplevelse

Der er visse elementer i dit hjem, som skal rumme en god kvalitet. Dit toilet er et af dem, da du bruger det så ofte. Med et toilet fra ELVVS er du sikker på, at du får et toilet, der er holdbart, komfortabelt og giver dig en øget glæde, når du besøger badeværelset. Du vil opleve at sidde godt på toiletbrættet. Dertil vil det nemt og uden problemer kunne løftes op og ned, uden du vil opleve knirken eller andre irritationsmomenter. Væk forsvandt problemerne med et løst toiletbræt, der ikke sidder ordentligt fast eller har andre skavanker. Vores toiletter er kvalitetsmæssigt i orden fra top til bund.

Glæd dig selv med et nyt toilet

Sommetider fortjener du at forkæle dig selv. En af måderne at gøre det på kunne være ved at købe et nyt toilet. Det er både en sikker, glædelig og langtidsholdbar løsning, du vil få gavn af hver dag. Vores toiletter har et rimeligt prisleje, hvor der både er noget til dem, som vil bruge mange penge og dem, der også gerne vil have råd til sommerferien. Uagtet hvilken løsning du vælger, får du et produkt af høj kvalitet, der vil skabe glæde og gavn i hjemmet.