Producent
Pris
DKK
DKK

Væghængte toiletter

Køb væghængte toiletter fra kendte mærker på Elvvs.dk - Se vores gode udvalg nedenfor.

Produkter
stk.
stk.
stk.
STK.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
EA.
stk.
STK.
stk.
STK.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
Hvad siger kunderne?

Væghængte toiletter fra kendte mærker

Det er nok ikke noget, som du går og tænker så meget over i det daglige, men dit toilet er faktisk en stor del af dit liv, og de fleste moderne mennesker vil således have svært ved at komme igennem en dagligdag uden et pænt og rent toilet til rådighed.

Derfor er toilettet naturligvis også en af de første og vigtigste ting, du skal købe, når du skal bygge nyt badeværelse eller renovere det gamle.

Et toilet og dets funktion et det helt centrale formål med et badeværelse, og da du bruger dit toilet flere gange om gangen, handler det naturligvis om at få valgt et toilet, som passer ind på dit badeværelse, og som tilfredsstiller alle dine behov.

Når det kommer til at købe nye toilet, bliver væghængte toiletter mere og mere populære, da du med et væghængt toilet har mulighed for at få en løsning, der er både praktisk og elegant.

Derfor har vi samlet vores store udvalg af væghængte toiletter lige her på siden, så du kan finde frem til den model, der passer til dig.

Hos Elvvs.dk kan du finde et væghængt toilet fra alle de store og kendte mærker. Du kan bl.a. vælge:

Vi sælger flere forskellige typer af væghængte toiletter, hvorfor du har god mulighed for at finde en løsning til enten din bolig, til kontoret eller til virksomheden.

Ovenstående mærker sælger også toiletsæder, toilet med P-lås samt toiletter med S-lås.

Hvad er et væghængt toilet?

Et væghængt toilet står i modsætning til et gulvstående toilet. Et gulvstående toilet er den klassiske løsning, som har været en del af danske hjem i rigtig mange år. Men de væghængte toiletter bliver som nævnt mere og mere populære.

Med et væghængt toilet vil ingen dele af toilettet røre ved gulvet, da hele toilettet er monteret på væggen. Derfor er selve toilettets cisterne typisk monteret inde i selve væggen eller skjult bag en plade, hvorfor den i de fleste modeller vil være en separat del af et væghængt toilet.

Et væghængt toilet har desuden sit afløb gennem væggen, mens et gulvstående toilet typisk vil have sit afløb gennem gulvet.

Derudover fungerer et væghængt toilet på samme måde som et gulvstående toilet, og du vil opleve samme komfort og samme funktionalitet ved at vælge et væghængt toilet. Selve udskyllet foregår også på samme måde, hvor den eneste forskel er, at du skal trykke på en knap i væggen for at skylle ud.

Fordele ved at vælge et væghængt toilet

Der kommer rigtig mange fordele med at vælge et væghængt toilet sammenlignet med et gulvstående toilet, hvilket er årsagen til, at de væghængte modeller bliver mere og mere populære.

Nemmere rengøring

En af de helt store fordele ved at vælge et væghængt toilet er, at du får en løsning, som gør det nemmere at gøre rent på dit badeværelse. Med et gulvstående toilet kan det være rigtig svært at komme til at vaske gulvet hele vejen rundt om toilettet, da der ofte ikke er meget plads bag ved toilettet og cisternen.

Dertil tager det tid at rengøre selve toilettet og cisternen, da det hele står frit fremme, så støv og snavs hurtigt samler rig i riller, revner og på overflader.

Alle disse ulemper kan du dog let og elegant slippe udenom ved at vælge et væghængt toilet. Med et væghængt toilet er hele toilettet løftet fra gulvet, hvorfor det bliver rigtig nemt at vaske gulvet ved toilettet.

Dertil er cisternen til et væghængt toilet skjult, hvorfor du heller ikke skal bøvle med at tørre støv og snavs af en cisterne, som er svær at gøre rent på grund at den klodsede form og trange placering.

Med et væghængt toilet et det kun en lille overflade som hænger frit fremme, og du kan derfor tørre hele toilettet af med en klud på få sekunder.

Du kan således spare dig selv for besvær ved at investere i et væghængt toilet fremfor et gulvstående toilet, da det regelmæssige rengøringsarbejde bliver en hel del nemmere.

En elegant løsning

En anden fordel ved et væghængt toilet er, at det giver et mere elegant udtryk på dit badeværelse sammenlignet med et traditionelt gulvstående toilet. Et gulvstående toilet kan nemt komme til at virke stort og klodset, da det fylder meget i rummet og på gulvet.

Et væghængt toilet er til gengæld en lille sag, hvor cisternen og afløbet som nævnt er gemt i væggen, så det ikke fylder i rummet. Derfor kommer dit toilet ikke til at tage fokus fra dine andre indretningselementer på badeværelset.

Et væghængt toilet har slanke og elegant former, som får det til at blive en naturlig del af væggen, der på ingen måde virker klodset. Derfor passer et væghængt toilet perfekt ind i det moderne hjem, hvor du gerne vil skabe en minimalistisk og nordisk stil med elegant linjer.

Få mere plads på dit badeværelse

Med et væghængt toilet kan du også se frem til at få mere plads til rådighed på dit badeværelse. Et gulvstående toilet er en pladskrævende løsning, som vil fylde meget på dit badeværelse, hvorfor det ikke altid er den bedste model.

Det gælder bl.a. på små badeværelser, hvor et væghængt toilet i langt de fleste tilfælde vil være at foretrække, da cisternen som nævnt er gemt i væggen, hvilket virkelig sparer på pladsen, så du kan presse et væghængt toilet på selv små områder.

Men også på større badeværelser kan det være en fordel at spare på pladsen med et væghængt toilet. Her vil et væghængt toilet giver bedre plads, når hele familien samles på badeværelset om morgenen, når tænderne skal børstes og så videre.

Husk at købe en separat cisterne

Når du køber et væghængt toilet, er det vigtigt at huske, at langt de fleste modeller kommer uden indbygget cisterne, som du kender de fra et gulvstående toilet.

Med et væghængt toilet er cisternen adskilt fra toilettet, da cisternen typisk vil være gemt i væggen. I disse tilfælde skal du købe en cisterne separat, så du kan få et fuldt funktionsdygtigt toilet.

Hos Elvvs.dk finder du både væghængt toilet med cisterne og væghængt toilet uden cisterne, og du skal derfor være opmærksom på, om der er cisterne eller ej, så du kan tilkøbe en cisterne, hvis det er nødvendigt.

Montering af væghængt toilet

Hvordan du helt præcist monterer et væghængt toilet, afhænger selvfølgelig af, hvilken model du vælger. Med det sagt, så er der alligevel nogle generelle guidelines, du kan følge, hvis du beslutter dig for at give dig i kast med at montere et væghængt toilet på egen hånd.

Det er nemlig ikke så svært, og hvis du har fingrene skruet rigtig på samt lidt tid til overs, kan du sagtens få gang i dit væghængte toilet på egen hånd i løbet af forholdsvis kort tid.

Men hvordan gør du?

Læs vores trin for trin guide herunder og bliv klogere på, hvordan du gør det det selv:

  1. Start med afløbet: når dit gamle toilet af afmonteret, skal du starte med at montere et nyt væghængt toilet ved at fastgøre afløbet
  2. Monter rammen: nu kan du montere det metalstativ, der skal holde både cisterne og toiletkumme på plads 
  3. Sæt cisternen fast: toiletskålen skal skrues fast på det metalstativ, du lige har fastgjort. Sørg også for at cisternen er i lod
  4. Tilslut vandet: nu kan du tilsluttes toilettes vandforsyning
  5. Tilgangsrør: dette rør skal forbindes mellem toilet og afløb
  6. Skru toilettet fast: dette gøres med de gevindstænger, der skal skrues fast på metalstativet
  7. Skalmuren: denne plade skrues fast for at skjule cisternen
  8. Diverse småjusteringer: tilpas diverse rør, opsæt gummipakninger og monter skylleknap
  9. Det hele falder på plads: tryk toiletkumme indover gevindstængerne og spænd toilettet fast til væggen

Dit toilet er nu klar til brug.

Få en god pris på væghængt toilet hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk finder du altid et tidssvarende og opdateret udvalg af væghængte toiletter, så du kan få det nyeste af det nyeste og det bedste af det bedste ved at vælge blandt udvalget her på siden. Vi forhandler væghængte toiletter fra alle de store mærker, hvilket er din garanti for høj kvalitet og lækre designs, som vil give glæde og gavn mange år ind i fremtiden.

Alt dette får du til rigtig gode priser lige her hos Elvvs.dk, da vi altid giver dig prisgaranti på dit nye væghængte toilet, når du køber hos os. Prisgarantien betyder, at vi matcher eventuelt lavere priser på et væghængt toilet, så du er sikker på aldrig at betale for meget hos os.

Vi giver dig desuden hurtig levering, så du ikke skal vente mere end få dage, før du kan tage dit nye toilet i brug.

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 70 200 049 eller på mail til info@vvs.dk. Her kan du få svar på stort og småt, så du får det bedste grundlag for at træffe den helt rigtige beslutning, når du skal vælge nyt væghængt toilet.

Et øjeblik...