Hvad siger kunderne?

Gulvstående eller væghængt Ifö toilet

En af de første ting, du skal tænke over, er, om du vil have et væghængt eller et klassisk gulvstående Ifö toilet. Hvor det klassiske gulvstående toilet hurtigt kan sluttes til de eksisterende rør i gulvet, er det anderledes med det væghængte. Men det væghængte toilet er en meget hygiejnisk og flot løsning, hvor du let kan komme til at gøre rent. Det kan også godt betale sig at købe et toilet med duo-skyl. Så bestemmer du selv, hvor meget vand du vil bruge, når du skal skylle ud. Og udover at det er en miljømæssig god løsning, vil du også kunne se på dit vandregnskab, at du har fået nyt toilet. Det er gode nyheder for din privatøkonomi.

Find det rette toiletsæde til dit Ifö toilet

Når du har fundet ud af, om du ønsker dig et væghængt eller et gulvstående toilet fra Ifö, skal du til at se nærmere på, hvilket toiletsæde du gerne vil have. Du skal bestemme dig for en farve, og her giver Ifö dig flere muligheder. Du kan blandt andet vælge mellem råhvid, sort og rød, hvilket giver dig mulighed for at gøre toilettet til en del af det design, som du har valgt at anvende på badeværelset. Dertil kan du få toiletsæder, der er udstyret med den såkaldte quick release. Det betyder, at du let og elegant kan tage sædet af uden at døje med beslag og skruer, når du skal gøre toilettet rent. Det er en meget brugervenlig løsning.

Reservedele til Ifö toiletter

Skulle du pludselig stå i den situation, at du har brug for en reservedel til dit Ifö toilet, kan vi hos ELVVS hurtigt hjælpe dig med at finde den rette. Vi har et bredt udvalg af forskellige reservedele til dit Ifö toilet, og vi er ovenikøbet meget billige. Vi mener nemlig, at du let skal have adgang til selv at kunne foretage små reparationer af dit toilet, uden at det skal koste en formue. Find blot din model her på siden, så kan du se alle de reservedele, som vi har til netop dit toilet.

Få leveret Ifö toilettet til dit hjem

Hos ELVVS vil vi gerne give dig den allerbedste service. Derfor leverer vi også altid de varer, som du bestiller. Det er nemlig ikke altid lige til at transportere et stort toilet sikkert hjem. Vi sørger for, at toilettet når din hjemadresse uden problemer og uden skår. Det mener vi nemlig er god service, når du vælger at købe et Ifö toilet hos os.

Et øjeblik...