Producent
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Ifö Toiletsæder

Produkter
STK.
beslag fast eller release quick med sort sæde sign if
Ifö Sign sæde Sort med quick release eller fast beslag Varenr.: 614546111 466,00 DKK pr. EA.
EA.
stk.
EA.
STK.
stk.
plast blødt i hvid sæde sign if
Ifö Sign sæde hvid i blødt plast Varenr.: 614541700 289,00 DKK pr. STK.
STK.
STK.
EA.
hvid model kort toiletsæde aqua if
Ifö Aqua toiletsæde kort model. Hvid Varenr.: 614527000 202,00 DKK pr. stk.
stk.
universal plastsæde aqua if
Ifö Aqua Plastsæde Universal Varenr.: 614529000 195,00 DKK pr. EA.
EA.
plast blød i toiletsæde hvid i sign if
Ifö Sign i hvid toiletsæde i blød plast Varenr.: 614541600 285,00 DKK pr. EA.
EA.
hvid i låg med toilet universal if
Ifö Universal toilet med låg i hvid Varenr.: 614535000 247,00 DKK pr. STK.
STK.
hvid låg med toiletsæde blødt cera if
Ifö Cera blødt toiletsæde med låg, hvid Varenr.: 614507000 186,00 DKK pr. EA.
EA.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Ifö er kendt for kvalitet og høj standard inden for toiletter og toiletsæder. Elvvs fører et alsidigt udvalg af holdbare og rengøringsvenlige toiletsæder fra Ifö. Mangler du et toiletsæde til dit Ifö toilet, så se vores store udvalg her.

Populære modeller i forskellige prisklasser

Ifö toiletsæder laves både i blød plast og i hård plast. Du kan også vælge mellem flere farver end den traditionelle hvide, hvis du ønsker et toiletsæde i sort eller rød. Vores mest solgte toiletsæder er Ifö Cera, Sign og Spira, som er kendetegnet ved høj rengøringsvenlighed og holdbarhed. Men det prisbillige toiletsæde Ifö Aqua er også populært. Vær opmærksom på, at toiletsæderne kun passer til toiletterne af samme navn.

Toiletsæde med softclose

Rigtig mange vælger et toiletsæde med softclose til deres Ifö toilet. Softclose sikrer, at brættet lukker lydløst i. Det betyder, at du kan nøjes med at give toiletsædet et lille puf - og så glider det let og elegant i. Mange er glade for at slippe for det høje smæld, når toiletbrættet rammer kummen. Softclose-funktionen er at finde i visse af toiletsæderne Ifö Cera, Ifö Sign og Ifö Spira. Det fremgår af produktteksten, om der er softclose eller ej i den enkelte model.

Toiletsæde med quick release-system

Det kan være svært at gøre rent rundt om beslagene på toiletsædet. Desværre er det et sted, hvor der samler sig rigtig mange bakterier. Det smarte quick release-system gør, at du med et enkelt håndgreb kan afmontere toiletbrættet for en ekstra grundig rengøring. Du får god plads til at gøre både toiletsæde og toilet rent. Systemet kan du finde på modellerne til Ifö Cera, Sign og Spira.

Ifö er frontløber i bæredygtig produktion

Ifö er en af de førende producenter på markedet for sanitetsprodukter og tilbehør. Ikke mindst her i Norden er virksomheden kendt som en af de store frontløbere, når der skal produceres miljøvenligt og bæredygtigt. Det har stadigt flere forbrugere fokus på, og det har gjort virksomhedens store produktprogram særdeles populært hos mange danskere.

Der er dog ingen tvivl om, at succesen også skyldes det meget alsidige produktprogram, som gør det nemt at finde frem til for eksempel toiletsæder, der passer til både toilet og badeværelsesmiljøet generelt. Vi fører flere af disse, men skulle du ikke finde frem til noget, som dækker dit behov, er du velkommen til at kontakte os for en snak. Vi vil gøre vort yderste for, at du får den bedst mulige løsning.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil gerne købe et nyt toiletbræt til mit Ifö toilet – hvilket et skal jeg vælge?

Du skal vælge et toiletsæde, der passer til den toiletmodel, du har. Du bør undersøge om dit Ifö toilet er et Cera, Spira, Sign eller Aqua, og så vælge et toiletsæde fra samme serie.

Kan jeg købe et toiletsæde med softclose?

Ja, både Ifö Cera, Ifö Sign og Ifö Spira har modeller med softclose. Det fremgår af produktteksten, om der er softclose eller ej i den enkelte model. Softclose sikrer, at brættet glider let og lydløst i, blot ved et enkelt puf.

Hvad er quick-release?

Det smarte quick release-system betyder, at du med et enkelt håndgreb kan afmontere toiletbrættet. Det gør det meget nemmere at gøre kummen, sædet og beslagene rene. Her kan der typisk samle sig mange bakterier. Quick Release findes udvalgte modeller til Ifö Cera, Sign og Spira.

Et øjeblik...