Hvad siger kunderne?

Køb billige vaske online hos EL & VVS

Vi prismatcher alle vores vaske, så du altid er garanteret den bedste pris på alle vores håndvaske og køkkenvaske.

Hvis du skulle finde en bedre pris på en af vores vaske et andet sted, prismatcher vi det øjeblikkeligt. Det er din garanti for at få markedets bedste priser og en billig håndvask.

Vi har været omhyggelige med vores udvalg af mærker og kun valgt de bedste til dig. Vi forhandler både runde, firkantede, rektangulære og dobbeltvaske fra populære mærker såsom Ifö, Duravit, GROHE og mange flere. 

Hvad koster en vask?

Vi forhandler håndvaske til badeværelset og køkkenvaske i alle prislejer, og derfor har vi også noget for alle. Du kan f.eks. få en håndvask til 455 kroner, der fungerer præcis som den skal – og lidt til. Men du kan også finde en designer-håndvask fra Duravit, der koster et sted mellem 3.500-4.500 kroner.

Prisen på en vask afhænger derfor af flere ting. Mærket, størrelsen og materialerne hænger tæt sammen med prisen på en håndvask eller køkkenvask.

 

Typer af håndvaske

Der findes et hav af forskellige typer vaske med forskellige funktioner – både firkantede og rektangulære.

 

Firkantet, rektangulær eller dobbeltvask

En firkantet- eller rektangulær vask er blandt de mest almindelige i de danske hjem. De fås også som dobbeltvaske, hvor der typisk vil være indbygget to vaske i samme plade. Det giver en super flot og elegant overgang, der bidrager til et minimalistisk design. Denne type vask egner sig bedst til de lidt større boliger, så den ikke stjæler al pladsen.

 

Søjlevask

Denne type vask er smal og fylder minimalt. Den er fritstående, hvorfor den kan være smart at have stående i mindre boliger.

 

Rund og oval vask

Det er blevet utrolig moderne at have en rund håndvask der monteres ovenpå bordpladen i stedet for at være integreret i bordpladen. Samtidig fylder denne type vask heller ikke særlig meget, hvorfor den også kan være god at vælge til mindre boliger.

 

Udslagsvask

Udslagsvaske anvendes mest i industrielle sammenhænge eller i et bryggers, fordi de er utrolig dybe og robuste. Den kaldes også for en grovvask, fordi den netop er perfekt til de lidt grovere rengøringer.

Du finder også et hav af tilbehør og reservedele til din vask her på siden. Vi har samlet alt det, du kan komme til at stå og mangle til din vask – og lidt til.

 

Håndvaske til badeværelset

Mange mennesker har lyst til at sætte deres eget præg på badeværelset ved at vælge forskellige størrelser og former til håndvasken. Derfor har vi også sørget for at have et stort udvalg af håndvaske til badeværelset i utallige former og udtryk.

En håndvask til badeværelset bliver hele tiden taget i brug, og derfor er det også naturligt både at indtænke udseende og komfort, når du skal vælge en ny håndvask.


Hvis I eksempelvis er to i husstanden, og I har plads til en dobbeltvask, kan dette være en god løsning, fordi I så kan stå to foran spejlet samtidig. Det skaber et større overskud på ellers travle morgener.


Hvis du derimod bor alene i en københavnerlejlighed og pladsen er trang, kan det være en god løsning at vælge en lille vask til badeværelset. Her vil du også få mulighed for at tilkøbe et skab, som du kan placere under din vask, så du pludselig får endnu mere opbevaringsplads. Det er en god måde til at få lidt ekstra plads uden at gå for meget på kompromis.

 

Boligstil og interiør

Mange badeværelser i storbyen er små, men der er stadig mulighed for at få plads til de rette funktioner og rigtige udtryk. En vask skal nemlig gerne passe ind i din boligstil, og derfor kræver det også kendskab til de forskellige muligheder, du har.

Et underskab kan give dig ekstra plads, fordi du derved slår din håndvask og opbevaringsplads sammen i ét møbel. En sådan løsning er både elegant og stilren, fordi indretningen vil passe til rummets størrelse.


Omvendt kan en dobbeltvask bidrage til et ekstravagant look. Denne type vask fylder til gengæld mere, og derfor er den også bedst egnet til de større badeværelser.


Uanset hvilken slags vask, du beslutter dig for, er det vigtigt også at finde det rette håndvaskarmatur. Vi forhandler både køkkenarmaturer og håndvaskarmaturer i alle slags materialer, størrelser og udtryk.


Udforsk vores store udvalg af håndvaskarmaturer og køkkenarmaturer.


Vi har både håndvaskarmaturer for dig, der ønsker et helt almindeligt udtryk, og dig der vil have et med lidt mere kant og personlighed.

 
 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor højt skal en håndvask sidde? 

Håndvasken monteres typisk i standardhøjden 85 cm fra gulvet til oversiden af vasken. Hvis husstanden har en eller flere personer, der er højere end gennemsnitshøjden, så kan I overveje at hæve vasken en smule. 

Et øjeblik...