Hvad siger kunderne?

Vaske

Når du skal vælge en håndvask til dit badeværelse eller køkken vil du gerne vælge en vask, som er let at holde ren og flot. Derfor er det af afgørende karakter, hvilket materiale din håndvask er lavet på og hvordan den er designet. De fleste håndvaske er laver af porcelæn, glas eller stål. Vi bruger vores håndvask flere gange om dagen end vi egentlig regner med. Vi bruger den til at børste tænder i, til at vaske hænder i, til at barbere os i, til at vaske os og mange andre ting. Den type håndvask, dr er lettest at rengøre, er stål. Har du en køkken håndvask i stål, kræver det bare et rengøringsmiddel der skal sidde i fem min. Derimod er en håndvask lavet af porcelæn meget pænere og er næsten lige så let at rengøre. Den type håndvask, der er den sværeste at holde ren er glas. Håndvaske af glas er super flotte, men når vandet tørrer, vil det sætte sig, hvis det ikke bliver tørret af for hver gang.  

Håndvaske og tilbehør

Håndvask til badeværelse og entre, gæstetoilet fra anerkendte producenter som blandt andre ifö, Gustavberg, Duravit.  Er du i tvivl om, hvor stor håndvasken skal være? Skær et stykke pap ud, der matcher størrelsen på den håndvask, som du har udset dig. Placer pappet på badeværelsesmøbler og mål efter. På denne måde er du sikret ikke at købe en for stor håndvask. Hos ELVVS har vi udelukkende kvalitets håndvaske. Måden man kan adskille de eksklusive håndvaske fra dem af mindre god kvalitet er glasuren. Hvis du har købt en håndvask i porcelæn, vil kvalitet være afgjort ved om, der er synlige bølger og mange luftbobler. I nogle tilfælde vil porcelænsvasken også være skæv. Derfor gør vi meget ud af at tage de bedste og mest anerkendte producenter af sanitetsprodukter ind. Når du køber en håndvask, skal du også huske at købe en bundventil, pakning og en vandlås, der matcher håndvasken. De mest moderne bundventiler er produceret med en klikfunktion, så du kan lukke for vandtilførslen og beholde vandet i håndvasken. Andre bundventiler er udstyret med en flad rist. De flade riste er mindre udsat for kalkbelægning i modsætning til dem med klikfunktion, der buer opad og derved har en større flade kalken kan sætte sig på. Køb din nye rektangulære, firkantede, ovale, runder eller søjle formede håndvask hos ELVVS fra blandt andre Duravit, Ifö og Gustavberg.

Runde & ovale vaske

Det er blevet en stor trend indenfor moderne badeværelser at have en håndvask, der skal monteres på bordpladen i stedet for at være integreret i bordpladen. Mange vælger en vask, som er integreret i badeværelsesmøblet fordi det ar flotte lige linjer. Hos ELVVS kan du få håndvaske i forskellige former som runde, firkantede, ovale, rektangulær, søjlevaske. Runde og ovale håndvaske skiller sig ud og fylder mindre. Størstedelen af runde og ovale håndvaske kommer i porcelæn og i glas. Netop fordi de fylder mindre er der mange som vælger at få to håndvaske ved siden af hinanden. På den måde skal man ikke længere vente med at børste tænder til den anden er færdig.

Firkantede & rektangulære vaske

I modsætning til de ovale og runde vaske er de rektangulære og firkantede håndvaske de mest almindelige i de danske hjem. I de senere dage er det blevet moderne at have en dobbelt vask. I stedet for to separate håndvaske, der er sat op imod hinanden, så kan du få en lang rektangulær vask, hvor der er indbygget to vaske i samme plade. Dette giver en super flot elegant og enkel overgang, samtidig med det er et minimalistisk design.

Søjlevaske

En søjlevask er ved at vinde frem på det danske marked. Denne vask, der kan stå på en fod. Den fylder meget lidt og fungerer godt i mindre boliger, da den skaber mere plads i det rum, den står i. De er lettere at navigere rundt om med støvsugeren og overfladen, som skal rengøres, er også mindre. Hos ELVVS har vi elegante søjlevaske fra blandt andre Ifö og Gustavberg.

Køkken Håndvaske

En køkkenvask er et af de vigtigste møbler i dit køkken. Størstedelen af køkkenvaske er lavet i stål, der gør dem lettere at rense da der ikke er nogen emalje, der skal passes på. I de ældre køkkener er der mange køkkenvaske, der er udstyret med en prop i kæde. Der er også enkelte køkkenvaske, som er produceret med en tørrebakke ved siden af, som gør det lettere for dig at tørre dine vaskede køkkenartikler. I dag er mange køkkenvaske udstyret med en ristekurv. Dette er super funktionelt især specielt til en køkkenvask. Det er mere hygiejnisk og det er hurtigere at gøre vasken ren, da du bare kan tømme kurven. Der kan hurtigt sætte sig affald fra de tallerkner man har skyllet efter aftensmaden og skålen med musli og morgenen. Det er hurtigt og nemt at tømme kurven og det let at montere den igen efter rensning. I de større og moderne køkkener er køkkenvaskene udstyret med køkkenkværne og affaldssortering.

Udslagsvaske

Udslagsvaske er typisk en vask, som man monterer i sit bryggers eller på restauranter i tjenergangen.  De er lette at rengøre og er ligesom mange køkkenvaske lavet i stål, men der er også udfaldsvaske i porcelæn. Disse vaske vil også være dybere i mange tilfælde.  

Armatur til håndvask

Find den rigtige vandhane og armatur til din håndvask hos ELVVS. Vi har mange forskellige typer af håndvaske og derfor har vi også mange forskellige armaturer så der er noget der matcher. Hos ELVVS har vi med garanti en vandhane, der passer til din vask. Det store spørgsmål når du har købt en vask er om din vandhane passer ned i det hanehul, som der er lavet i vasken. Derfor er der mange producenter, som køber vandhaner og håndvaske i standard mål, så de er sikret et eksakt match.

Til køkkenet har vi de moderne kogende vandhaner fra Grohe. Deres fortolkning af en Quooker er elegant og let at betjene. Med en kogende vandhane i køkkenet er det blevet meget hurtigere at lave din morgenkaffe. Du behøver ikke længere at vente på at kedlen koger. Nu kan du bare fylde kaffe i din kop og sætte den ind under hanen, som hurtigt vil fylde koppen med kogende vand tappet direkte fra hanen. Er du bare vild med danskvand vil du ikke kunne undvære Grohe Blue, der monteres på samme måde som quookeren, men i stedet omdanner dit vand til danskvand også direkte fra hanen.

Er du på udkig efter en vandhane og et armatur til dit badeværelse, så har vi hos ELVVS et stort udvalg fra mærker som Børma, Grohe, Vola, Damixa, Oras og mange andre.

 
Et øjeblik...