Udslagsvaske

u4 udslagsvask juvel
Juvel Udslagsvask U4 Varenr.: 692879100 2.099,00 DKK pr. EA.
EA.
wg cm 48 udslagsvask 3 starck
Starck 3 udslagsvask 48 cm. WG Varenr.: 635881610 3.112,00 DKK pr. STK.
STK.
vk60 vaskekar sanitet juvel intra
Intra Juvel Sanitet vaskekar VK60 Varenr.: 687135110 2.149,00 DKK pr. STK.
STK.
STK.
2 1 1 kugle-afløbsventil esbe
ESBE KUGLE-AFLØBSVENTIL 1 1/2" Varenr.: 687155011 790,00 DKK pr. EA.
EA.
48cm udslagsvask 3 starck
Starck 3 udslagsvask 48cm. Varenr.: 635881600 2.678,00 DKK pr. STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
mm 400 x 500 prop med udslagsvask vk50 juvel
Juvel VK50 udslagsvask med prop 500 X 400 mm. Varenr.: 687122100 1.399,00 DKK pr. EA.
EA.
STK.
Juvel Udslagsvask U2 Varenr.: 692877100 1.615,00 DKK pr. STK.
STK.
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Skal du bruge en robust vask til det lidt grovere rengøringsarbejde, så er du kommet til den rigtige varekategori – nemlig udslagsvaske. En udslagsvask kaldes også et vaskekar, grovvask eller en bryggersvask. Den er kendetegnet ved, at den er noget større end en almindelig vask og ikke skal monteres i en bordplade, men direkte på væggen. 

Udslagsvaske til alt det grove

Udslagsvaske er dybere end almindelige køkken- og håndvaske og dermed anvendelige til at rengøre grovere ting. De ses ofte på sygehuse eller i sportsklubber, men mange har dem også i husholdningen som en garagevask, bryggersvask eller grovvask til at klare hverdagens mere beskidte opgaver som overtøj, fodtøj, malerpensler, haveredskaber eller lignende. 

Perfekt som vask i bryggerset

Udslagsvasken er fremstillet til at klare hverdagens høje krav til holdbarhed og funktion. En udslagsvask er perfekt til bryggerset, som er det første rum, man træder ind i efter en tur i haven. Det sker ofte med mudrede støvler eller beskidt overtøj. Derfor kan det være en god ide med en dyb vask i bryggerset, hvor man kan rengøre fodtøj, flyverdragter og vaske hænder. Mange mennesker bruger deres bryggers som et alt-mulig-rum, hvor de kan vaske tøj, skylle malerpensler, omplante blomster og vaske store gryder, bageplader eller grillriste. Det gør det rigtig smart med en god og rummelig vask, der kan holde til alt det grove - og som efterfølgende er nem at rengøre.

Udslagsvaske i rustfrit stål eller porcelæn

Hos Elvvs kan du finde flere forskellige størrelser og typer af udslagsvaske fra kendte fabrikanter som Juvel, Gustavsberg og Starck. Vaskene fås i enten rustfrit stål eller porcelæn, som er materialer, der er holdbare og nemme at rengøre. Du kan også købe en udslagsvask med bagplade, der beskytter væggen mod snavs og stænk. Alle udslagsvaske er lette at montere og sidder godt fast på væggen. Se vores store udvalg af udslagsvaske. Vi har mange flotte, praktiske og moderne modeller. 


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en udslagsvask?

En udslagsvask er et andet ord for bryggersvask, grovvask eller vaskekar. En grovvask hænger ofte på væggen, men kan også monteres i en bordplade. Udslagsvaske findes på sygehuse, institutioner og i sportsklubber, men mange har dem også i forbindelse med deres private bolig, fx i bryggerset, vaskerummet eller garagen.

 

Hvorfor er det smart at have en udslagsvask?

Det er smart at have en bryggersvask til de snavsede hverdagsopgaver, som man ikke vil have med ind i køkkenet eller badeværelset af hygiejniske årsager. Fx til at rense grove grøntsager fra haven, omplante blomster, skylle malerpensler eller skylle mudderet af støvlerne og børnenes flyverdragter. Som navnet antyder, er en grovvask skabt til at klare hverdagens grovere rengøring og er perfekt til bryggerset eller garagen. Da en udslagsvask er dybere og mere rummelig end almindelige håndvaske er den god til at rengøre store gryder, ovnriste og bageplader i. 

 

Findes der udslagsvaske i flere designs?

Ja, du kan få udslagsvaske i flere forskellige designs, størrelser og materialer. Hos Elvvs har vi et bredt sortiment af praktiske udslagsvaske i rustfrit stål og porcelæn, som er materialer, der er hårdføre og lette at rengøre. Vaskene fås fra forskellige kendte fabrikanter som Juvel, Gustavsberg og Starck.

Et øjeblik...