Afløbsrør & fittings

I et moderne hjem er der stort behov for, at afløbet holdes i ordentlig stand. Ellers havner du desværre let i en situation, hvor du vil opleve skader på dine afløb. Afløbsrør kan ikke holde for evigt. Rørene er nemlig dagligt udsat for et stort pres, når de skal håndtere vand fra både vask, opvaskemaskine, vaskemaskine, brusebad og så videre. Derfor kan det ske, at der opstår utætheder, eller at afløbsrøret simpelthen går i stykker. Her hos ELVVS har vi et stort udvalg af afløbsrør & fittings, så vi kan hjælpe dig med at holde dine afløb i topform.

Vores mest populære
Gode tilbud i Afløbsrør & Gulvafløb
Hvad siger kunderne?

 

Hvilken størrelse skal du bruge?

Alt afhængigt af det afløb, du ønsker at udbedre, skal du huske at vælge det afløbsrør eller den fitting, som passer til dit behov. Derfor har vi hos ELVVS sørget for at have et udvalg af afløbsrør og fittings i forskellige størrelser. Lige fra de mindre rør og fittings på 40 mm til de noget større på 110 mm. På den måde kan vi tilgodese præcis det behov, som du har - og du behøver heller ikke handle mere end ét sted, hvis du har brug for forskellige varer inden for denne produktgruppe.

Hold afløbsrør og fittings i god stand

Som sagt er det vigtigt at holde afløbsrør og fittings i god stand. Det er der flere grunde til. For det første sikrer du dig mod vandskader, der kan opstå som følge af utætte afløbsrør, og du sørger i det hele taget for at holde dine afløbsrør og dermed dit kloaknet i god stand. Det er ofte en problematik, der overses af husejere, da problemet så at sige ligger gemt væk under jorden. Men det er lige så vigtigt at sørge for, at dine afløbsrør og fittings er i orden, som det er at holde øje med eksempelvis elektriske installationer. Hvis du opdager et problem i tide, kan du sandsynligvis nøjes med en enkelt reservedel og dermed slippe billigere for reparationen.

Vi sælger udelukkende kvalitetsvarer

Her hos ELVVS er vi naturligvis interesseret i at have tilfredse kunder, der gerne vender tilbage og gør flere køb hos os. Derfor sælger vi også udelukkende produkter, som er af en god kvalitet. Alligevel kan vi holde priserne på et lavt niveau, så du kan købe dine afløbsrør og fittings til en god pris. Med vores brede sortiment kan vi tilgodese ethvert behov, du måtte have - uanset om du har brug for en specialløsning eller blot en enkelt fitting.

Kundeservice og levering

Hvis du er i tvivl om, hvilket afløbsrør eller fitting du skal købe, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan enten ringe til os eller chatte med os. Vi er et hold af specialiserede medarbejder, som alle har stor viden om afløbsrør og fittings. På den måde kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde præcis det produkt, du har brug for. Efterfølgende sender vi det hjem til dig, så du kan få skiftet den defekte del ud og slippe for yderligere skade.