Gulvafløb

Det er naturligvis vigtigt, at du holder dine gulvafløb i god stand. I badeværelset vil du hurtigt opdage, at gulvafløbet kan blive beskidt. Der sætter sig hår og sæberester i det, og det slides på samme måde som alt andet, når det bruges. Derfor kan der opstå et behov for et nyt gulvafløb. Du kan i første omgang forsøge at gøre dit afløb rent ved blot at vaske det, men ofte viser det sig, at det ikke er nok. Uanset hvor meget du vasker det, bliver det ved med at se beskidt ud, og så er tiden kommet til at skifte det ud.

Vores mest populære
Gode tilbud i Gulvafløb
Hvad siger kunderne?

Vi har et stort udvalg af gulvafløb

Uanset dit behov for et gulvafløb, kan vi her hos ELVVS hjælpe dig. Vi har gulvafløb til almindelige gulve, ligesom vi har gulvafløb til vinylgulve. Men også selve placeringen af gulvafløbet spiller en rolle for dit valg. Der er nemlig forskel på udformningen af gulvafløbet, så du kan finde modeller, der beregnet til en placering i et hjørne eller midt på gulvet. På den måde kan du finde præcis det gulvafløb, som du har brug for - uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller design.

Gulvrist til badeværelset

Udover at vi sælger gulvafløb, kan du her hos ELVVS også finde en almindelig gulvrist, hvor du naturligvis også får en ramme med i købet. Vi har forskellige modeller - både runde og firkantede - ligesom du kan finde gulvriste med udskæring i midten, hvis du har et afløb, som også har forbindelse til en vask. Med dette store udvalg er det vores håb, at du kan finde både det afløb og den rist, som svarer til de behov, du har.

Kvaliteten skal være i top

Når du går i bad, skal du ikke pludselig opleve, at du står i vand til anklerne, fordi afløbet ikke fungerer efter hensigten. Det er ikke godt for badeværelset, og i sidste ende er det heller ikke godt for afløbet. Her hos ELVVS sælger vi udelukkende kvalitetsprodukter fra Blucher, så du kan vide dig sikker på, at de fungerer efter hensigten. Det er meget fine afløb, som har en lang levetid. Vi har lave priser, men går ikke af den grund på kompromis med kvaliteten, da vi naturligvis er interesseret i at give vores kunder den bedste oplevelse.

Skal vi hjælpe dig?

Her hos ELVVS er vi et hold af dedikerede medarbejdere, som alle har stort kendskab til blandt andet gulvafløb. Derfor kan vi hurtigt hjælpe dig, så du træffer det rette valg, når du skal købe et nyt gulvafløb eller andet tilbehør. Hvis du har brug for yderligere assistance til dit køb, kan du både chatte med os eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Når du har foretaget købet, sender vi det til dig med posten. Så kan du nemlig hurtigt få ordnet dit problem. Hvis der efter købet skulle opstå tvivlsspørgsmål, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Så vil vi efter bedste evne hjælpe dig godt videre.