Hvad siger kunderne?

Kloakrør og fittings i forskellige størrelser

Her hos ELVVS vil vi meget gerne være din foretrukne leverandør af kloakrør og fittings. Vi ved, at det kræver, at du altid kan finde den vare, som du har behov for. Og derfor har vi sørget for at have et stort udvalg af både kloakrør og fittings. Vi har således både kloakrør og fittings i størrelserne 110 mm, 160 mm og 200 mm. Inden for disse størrelser kan du finde et stort udvalg af forskellige produkter, der alle har det til fælles, at de er med til at udbedre små skader - eller blot holde din kloak i god stand.

Rottestop

Udover vores store udvalg af kloakrør og fittings har vi også et meget stort og varieret udvalg af forskellige rottesikringer. Vi har eksempelvis rottespærre til PVC-rør, ligesom vi kan tilbyde dig rottestop fra Blucher. Her er tale om produkter, som i mange år har vist sig at være særdeles effektive, når det gælder rotter. Og i disse tider, hvor rotterne på grund af de milde vintre er på fremmarch, er det vigtigere end nogensinde at sørge for, at du får installeret effektive rottesikringer.

Altid bedste kvalitet

Du skal altid sørge for at købe kloakrør og fittings i god kvalitet. Du skal nemlig huske på, at kloaknettet er din sikkerhed for, at du kan få ledt spildevandet væk uden problemer. Hos ELVVS vil vi gerne sikre os, at det sker på en god og forsvarlig måde - og det er blandt andet derfor, at vi kun sælger varer af høj kvalitet. Det betyder ikke, at du skal betale mere end andre steder. Vi formår nemlig stadigvæk at holde priserne nede, så du ikke skal betale en formue for at sikre og reparere din kloak.

Vi leverer kloakrør og fittings hurtigt

Når du har fundet ud af, hvilke kloakrør og fittings du har brug for, sender vi varerne forsvarligt hjem til dig. Men vi sidder også klar til at servicere dig både via telefon og chat. Uanset om du har brug for hjælp til at finde præcis den fitting, som du har brug for, eller dit behov er større, kan vores erfarne medarbejdere hjælpe dig. Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder på bedst mulig vis. Det betyder nemlig, at du får den vare, der nøjagtigt opfylder dit behov - ligesom det naturligvis er vores håb, at du vil handle hos os igen, hvis du får brug for nye produkter til dine kloakrør.

Et øjeblik...