Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Vandlåse

Er du i gang med at anlægge et nyt kloaksystem, er der mange elementer der skal passe sammen. Du skal blandt andet have rør, fittings, pakninger og vandlåse, som skal passe sammen. En vandlås er en essentiel del af dit kloaksystem, da det er denne reservedel, der skal sørge for at holde vandet nede. Der findes mange forskellige typer af vandlåse, så det er vigtigt at sætte sig ind i, hvilken præcis type du skal bruge til netop dit hjem.

Vælg den rigtige type vandlås

Det er vigtigt at du sætter dig ind i, hvilken type vandlås du skal bruge til netop dit hjem, når du er i gang med at lægge ny kloak eller renovere den gamle. Der findes også specielle vandlåse, som gør det muligt for dig at kunne rengøre dem.

Værd at vide om vandlåse

I et kloaksystem er det ofte vandlåsen, der belastet af stegefedt, vatpinde, shampoo rester og meget mere. Disse ting, kan nemlig danne propper, som stopper vandlåsen til. Du bør tænke meget over, hvad du skyller ud i kloakken, fordi det kan være meget besværligt for dig at skille både rør og vandlås ad, for at rense disse dele for skidt. Men der er stor forskel på vandlåse og nogle vil derfor have større tendens til at stoppe til end andre.

Mindsk risikoen for forstoppelse

Denne type vandlås har en god gennemstrømning og stopper derfor ikke så ofte til, som andre typer. Det afhænger dog meget af, hvordan du behandler dine kloaksystemer og det kan derfor godt ske at de stopper til på trods af den høje vandgennemstrømning. Hvis du gerne vil mindske risikoen for at dette sker, kan du investere i en selvrensende vandlås.

Hvilket materiale skal vandlåsen være i?

Det materiale vandlåsen er fremstillet i kan have meget at sige, når det kommer til holdbarheden. Du kan derfor vælge imellem mange forskellige materialer. Der findes vandlåse lavet i både metal og i plastik. Vandlåse lavet i plast er dog dem, som de fleste vælger at anvende grundet deres lange holdbarhed. De er ikke lige så flotte, men det finder mange underordnet, da de ikke er synlige for det blotte øje.

Hjælp til valg af vandlås

Er du i tvivl om, hvilken type vandlås du skal investere i, så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice, som kan guide dig til den mest optimale type vandlås ud fra dine kriterier og kloakrør.

Et øjeblik...