Rør & Fittings

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

VVS rør og fittings hos ELVVS

Skal du til at lægge nye VVS rør eller har du nogle rør, som skal udskiftes? Du kan finde alt, hvad du skal bruge til VVS arbejdet uanset om du søger messing, kobber eller stålrør. Hos ELVVS går vi meget op i at have et bredt sortiment af VVS rør og fittings samt tilbehør til dette. Vi bestræber os altid på at have de bedste produkter i branchen fra anerkendte producenter, så du er sikret en god kvalitet. I modsætning til andre udbydere, så sørger vi hos ELVVS altid for at have de bedste priser. Derfor har vi indført prismatch på alle vores produkter. Finder du derfor nogle af vores produkter til en billigere pris hos en anden udbyder, vil vi matche den bedste pris.

Rør & Fittings

Uanset om du er ved at få installeret vand og gulvvarme i din nye bolig eller om du har brug for at få udskiftet nogle VVS rør og fittings, så kan du finde det hos os. Vi har alt du skal bruge inden for rør og fittings – lige fra pex rør til muffer, bøjninger og tilbehør til VVS rør. Vi har blandt andet et stort udvalg af alupex rør, der ofte anvendes til vand i boliger. Du finder mange forskellige typer af rør og fittings herunder galvaniserede, kobberrør, stålrør og meget mere.

Kobberrør og fittings

Det er ikke alle, som bruger stålrør. Mange anvender også kobberrør til at lede eksempelvis varmt vand. Kobberrør er nemlig hårdføre og holder i mange år. Du behøver derfor ikke at udskifte dine rør igen efter et par år. Derimod kan du have dine rør i mange år frem.

Støjdæmpende rør

Vil du forhindre dit afløb i en unødvendig støj, når du skyller ud i toilettet eller skal have rent drikkevand? Du kan ligge lyddæmpende VVS rør ind i både din bolig, for at mindske støj. Lyden fra rørene vil dannes inde i rørene. Lyden vil være højere, hvis der ikke er fri passage i rørene. Vores lyddæmpende rør, vil være konstrueret med flere lag, hvor laget i midten virker dæmpende på lyden.

Få hjælp til valg af fittings

Er du ikke helt sikker på, hvilken type fittings og VVS rør, som du skal bruge? Du kan altid tage kontakt til vores kundeservice på mail, telefon eller vores live chat, hvor vi sidder klar til at besvare alle kundehenvendelser. Vores kundeservice består af garvede fagfolk med mange års erfaring i branchen.

Et øjeblik...