Hvad siger kunderne?

Rustfrie stålrør hos ELVVS

Vi går meget op i altid at have de bedste produkter fra anerkendte producenter i branchen, men til konkurrencedygtige priser. Vi sikrer dig derfor kvalitetsprodukter til gode priser. Du kan finde mange forskellige typer af rustfrie stålrør og fittings, så du med garanti kan finde netop den type, som du har brug for til dit byggeprojekt. Det er derfor vigtigt at du ved netop, hvilken størrelse dine rør og fittings, for at kunne matche dem med hinanden.

Stort udvalg af rustfrie stålrør

I mange tilfælde er rør og fittings usynlige elementer, fordi de er indbygget i væggen. Men nogle vil gerne have dem synlige. Derfor er det vigtigt at have styr på samlingerne. Med vores sortiment vil du have mange kombinationsmuligheder. Ofte anvendes galvaniserede rør til rør installationerne, hvor du kan se rørene. Mange bruger også disse rustfrie stålrør til installationer med drikkevand. Har du allerede de rustfrie rør, som du skal bruge, så kan du også finde mange forskellige varianter af både messingrør, kobberrør, stålrør og alupexrør. Vi har også et stort sortiment af tilbehør, som pakninger, rosetter og bøsninger, der kan gøre dit VVS-projekt mere effektivt. Et andet produkt, som mange bruger til brugsvand er støjdæmpende rør. Disse er ekstra isoleret, så du ikke bliver forstyrret af støjen fra dine rør, når vandet ryger igennem.

Få hjælp til valg af rustfrie stålrør

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken variant og størrelse af rustfrie stålrør og fittings, som du skal bruge, kan du altid kontakte os. Du kan kontakte os på vores mail, telefon eller livechat, hvor vi sidder klar til at rådgive vores kunder. Vi går meget op i at vores kunder får de produkter, som passer bedst til deres behov. Derfor består vores kundeservice af fagfolk indenfor VVS branchen, som har mange års erfaring. Vi kan derfor give dig en kompetent vejledning til dine projekter.

Et øjeblik...