Hvad siger kunderne?

Kobberrør hos ELVVS

Det er ikke alle, som ved hvorfor kobberrør er gode til brug i bygge og anlægsbranchen. De fleste anvender kobberrør, når de skal montere fjernvarme, brugsvand eller centralvarme. Vi har et stort sortiment af billige kobberrør og fittings, i både hårde og bløde varianter. Det gode ved bløde kobberrør er, at du kan bukke dem til at passe til netop dit byggeprojekt. Vores kobberrør er fremstillet fra de mest anerkendte producenter i branchen, som sikrer dig en høj kvalitet. Køber du kobberrør i god kvalitet, vil du også sikre dig at de holder længere. Du vil derfor kunne spare penge på at få lagt nye rør.

Se også hele vores store udvalg af rør og fittings

Stort udvalg af kobberrør

Hos ELVVS går vi meget op i vores kvalitet. Vi udvælger nøje vores producenter af VVS-udstyr, herunder også vores kobberrør. Vi garanterer dig altid de bedste priser på VVS udstyr, som du kan finde. Se blandt andet vores brede sortiment af rørskærer, kompressionsfittings fra Conex, Fittings til kobberrør. Vær sikker på at du har alt udstyr til dine kobberrør, så du kan skabe det bedst mulige resultat.

Vær opmærksom på dine kobberrør

Det er altid en god ide, hvis du tjekker op på dine kobberrør og fittings et par gange om året. De fleste rørbrud, sker på grund af en utæthed. Holder du øje med utætheder et par gange om året, kan du derfor imødekomme en krise undervejs. Det vil også spare dig selv for en masse penge på reparationer, hvis du opdager det i tide. Det vil i mange tilfælde være brugsvandet, som får rørene til at lægge, da vandet indeholder ilt, der vil tære på dine rør.

Mangler du hjælp til valg af dine kobberrør?

Har ud behov for råd og vejledning til, at finde de helt rigtige typer af kobberrør? Hos ELVVS er vi altid klar til at hjælpe vores kunder frem til de mest fordelagtige produkter til deres projekter. Du kan kontakte os på mail, telefon eller vores livechat. Vi er altid klar til at guide dig til de bedste produkter til dit projekt.

Et øjeblik...