Hvad siger kunderne?

Pakninger hos ELVVS

Ofte er det rør og fittings, der er kundes prioritet, når der skal laves VVS projekter, men det er ikke den eneste del, som er vigtig. Du bør også have et øje på vores udvalg af pakninger. Derfor har vi nøje udvalgt et sortiment af pakninger, fra anerkendte producenter i branchen. Du finder blandt andet EPDM flangepakninger, Grønne fiber pakninger, Gummipakninger og Røde fiber pakninger til fordelagtige priser. Vi har nemlig prismatch på alle vores produkter. Du vil derfor være sikker på altid at få de bedste produkter til en ordentlig pris. Ser du derfor vores produkter hos en anden udbyder til en billigere pris, kan du altid få dem til den mest fordelagtige pris hos os.

Hvad bruger man pakninger til?

En pakning er med til at give et godt flow, hvor du undgår spild. Det er meget forskelligt, hvilken type pakninger du skal bruge. Det er også vigtigt at du husker at skifte dine pakninger af og til, så de ikke bliver utætte. Uanset om du er professionel eller gør-det-selv, er det en god ide at skifte dem. Alle vores pakninger er lavet i høj kvalitet, så du er sikker på at de kan holde i lang tid. Vores pakninger bruges mellem to flader for at sikre tætheden. De anvendes ofte i VVS installationer, som har meget væske løbende igennem sig. Har du en god pakning, kan du være sikker på, at din vandhane ikke løber.

Forskellige typer af Pakninger

Vi har mange forskellige typer af pakninger herunder, Flangepakninger, Fiber Pakninger og gummipakninger. Vores flangepakninger kan bruges, hvor der stilles krav om forskellige høje tryk og temperaturer. Vores fiber pakninger kan stå imod: vand, olie, gasser, damp, opløsningsmidler, middelstærke syrer m.m. Med vores fiber pakninger er du sikret et højt fladetryk, der er modstandsdygtigt over for varmepåvirkning.

Få hjælp til at finde pakninger

Hvis du er i tvivl om, hvilke pakninger, du skal bruge til dine rør og fittings, så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Du kan kontakte os enten via mail, telefon eller på livechatten. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, så du får det produkt, der passer bedst til dine VVS-projekter. Vores kundeservice består af fagfolk med mange års erfaring i branchen.

Et øjeblik...