Hvad siger kunderne?

Pexrør og fittings hos ELVVS

Vi sikrer dig altid de bedste priser på markedet fra anerkendte producenter. Vi har prismatch på alle vores produkter. Derfor kan du altid få de produkter, som du leder efter til den bedste pris hos os. Finder du dem hos en anden udbyder til en billigere pris, vil vi matche den. Vi udvælger meget nøje vores produkter, så du altid er sikret den bedste kvalitet. Uanset om du er professionel eller gør-det-selv personen, så er vores pexrør lette at installere og montere. Du kan bruges vores pexrør til mange forskellige elementer. Vi har nogle specielt egnet til at brugsvand og andre til gulvvarme. Det er derfor vigtigt at du finder frem til, hvad dine pexrør, skal bruges til.

Stort udvalg af pexrør og fittings

Det er ikke alle slags pexrør, som er synlige. Da pexrør kom frem i branchen, ville man ændre måden at bygge på. Derfor er de flest pexrør fremstillet til skjult rørføring. Det var i sin tid en banebrydende og nytænkende måde at tænke på. Køber du pexrør med tomrør, vil du senere hen have mulighed for at kunne udskifte det. Man kan nemlig trække et nyt pexrør igennem tomrøret. Har du en lækage i et tomrør, så vil røret lede vandet ud i enden af tomrøret, fremfor nede i gulvet eller inde i væggen.

Pexrør til gulvvarme

Er du i gang med at lægge gulvvarme, kan du få brug for pexrør i høj kvalitet. Mange af rør af denne kaliber, skal støbes ned i gulvet. Her skal du trykke dem ned i en fordelingsplade, der skal monteres under et trægulv. Dette giver en hurtigere reaktion på varmen, når du tænder for den, da den vil fordeles hurtigere og mere effektivt. Den vil også give dig en længere nedkølingstid, så du får gavn af varmen i længere tid, når du har slukket for den.

Brug for vejledning til valg af pexrør?

Har du svært ved at vælge, hvilken type pexrør som du skal bruge til dine byggeprojekter? Tøv ikke med at tage kontakt til vores kundeservice. Vi forsøger altid at guide vores kunder til den bedste løsning til deres projekter. Du kan kontakte vores kundeservice på mail, telefon eller via vores live chat. Vi består af garvede fagfolk, med adskillige år i branchen.

Et øjeblik...