Alupex rør & fittings

Hos ELVVS har vi et bredt sortiment af VVS rør, Fittings og tilbehør til dette. Se blandt andet vores udvalg af Fittings i messing, Primofit fittings, Kobberrør, Pakninger, PEX rør, Rustfri stålrør, Støjdæmpende rør og meget mere til fordelagtige priser. Du kan finde alt du skal bruge indenfor VVS hos ELVVS. Vi tilbyder tilmed prismatch på alle vores produkter. På den måde er du altid sikret den bedste pris, selvom du har fundet det billigere hos en anden udbyder. Se også hele vores udvalg af rør og fittings.

 

Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af Alupexrør og Fittings

Alupex rør anvendes oftest til installation af gulvvarme, radiatorer og køleanlæg. Mange professionelle VVS’ere er glade for denne type rør, fordi den er så let at arbejde med. Vores alupex rør er pexrør beklædt med en udvendig aluminiumskappe. Den isolerer derfor et rør i et rør. Du kan bruge denne type rør til både synlige og skjulte monteringer. Derfor er den meget alsidig at arbejde med og kan derfor også bruges af gør-det-selv personer.

Hvilken type alupex skal jeg vælge?

I vores sortiment har vi mange forskellige typer af alupex rør og fittings. Du kan blandt andet finde Alupex bukkefjedre, Alupex press fittings, Alupex rør, Kompressions fittings samt Værktøj til Alupex. Alupexrør er mere holdbare end almindelige pexrør og har også en højere holdbarhed. De er derfor specielt gode til varmeanlæg, som gulvvarme, hvor der skal gå lang tid, før der skal repareres noget.

Alupexrør hos ELVVS

Hos ELVVS kan du finde Alupexrør i mange forskellige længder. Du kan derfor finde netop den længde, som du skal bruge til dit byggeprojekt. Det giver dig rig mulighed for at customize dit byggeprojekt. Vores rør af alupex kan holde til meget store temperaturudsving og klare et højt tryk, som almindelige pexrør ikke ville kunne i samme grad.

Kompressions fittings til Alupexrør

Når du arbejder med Alupexrør er det en god ide at investerer i alupex kompressionsfittings også. Disse fittings er specielt beregnet til at kunne være stabile og tætte. Disse fittings spændes ofte om røret for at sikre tætning. Du kan bruge vores alupex kompressionsfittings til mange forskellige typer rør, herunder messing, kobber og stål samt plastik.

Brug for hjælp til valg af Alupexrør og fittings?

Er du ikke helt sikker på, hvilken type rør eller fittings du skal bruge? Det er vigtigt at få de helt rigtige produkter til dit VVS projekt. Derfor kan du altid kontakte vores kundeservice på enten mail, telefon eller via vores livechat support. Her vil vi guide dig frem til den bedste løsning ud fra dit byggeprojekt.

Et øjeblik...