Pumper

Hos ELVVS fører vi et stort udvalg af forskellige pumper, der alle er af høj kvalitet. Så hvad end du er på udkig efter en cirkulationspumpe, en dykpumpe eller et husvandværk, kan du finde det her hos os. Måske er din gamle pumpe gået i stykker og kan ikke repareres, eller også har du blot fået brug for en ny og bedre pumpe. Uanset dine behov kan du herunder se vores store udvalg af pumper og finde den, du har brug for.

 

Hvad siger kunderne?

Pumper til din bolig

Er du på jagt efter en ny pumpe, der effektivt kan fordele varmen i en bolig? Så er du havnet det helt rette sted. Her på siden finder du forskellige varianter, fra forskellige producenter og i forskellige prisklasser. Tag derfor gerne et kig os se, om du kan finde den model, du søger.

Find et bredt udvalg af pumper hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk har vi et ønske om, at det skal være nemt at være kunde hos os. Derfor finder du også et bredt udvalg af forskellige pumper. På den måde er chancerne ekstra store for, at du finder præcis den variant, du er på udkig efter. Herunder finder du flere eksempler på de ting, der er at finde hos Elvvs.dk. Det samme gælder også ift. tilbehør, der kan være relevant at tilkøbe.

Få fingrene i cirkulationspumper

Her på siden finder du blandt andet forskellige cirkulationspumper, der kan være med til at sikre, at du både får varme effektivt fordelt ud til både dine radiatorer, til badet og til vandhanerne i din bolig.

Få fingrene i dykpumper

En anden variant du også finder hos Elvvs.dk, er dykpumper. Her er der tale om en lidt variant end med cirkulationspumper. Førstnævnte tages nemlig blandt andet i brug, hvis en regnvandstønde eller lignende skal tømmes. Det kan f.eks. være, hvis du står med en kælder, som er blevet oversvømmet, og nu skal tømmes for vand.

Få fingrene i kondenspumper

En tredje type du kan finde hos Elvvs.dk, er en kondenspumpe. Denne er effektiv til at fjerne og pumpe kondens væk.

Vi forhandler pumper fra forskellige mærker

Her på siden kan du se frem til at finde pumper fra mange forskellige mærker. Du finder producenter som Grundfos, Smedegaard, Wilo og mange flere. Det betyder også, at du kan få fingrene i varianter af høj kvalitet, som har en høj ydeevne. Du kan derfor også se frem til, at din næste variant kan bruges i mange år frem.

Find pumper i forskellige prisklasser

Noget du også kan forvente, når du søger pumper hos Elvvs.dk er, at du kan finde dem i flere forskellige prisklasser. Det betyder selvfølgelig også, at der er en større sandsynlighed for, at du finder en, der også passer ind i dit budget.

Få fingrene i diverse tilbehør til pumper

Når det kommer til pumper, så findes der meget forskellige tilbehør, du kan købe dertil. Og det har vi naturligvis også taget højde for i vores udvalg. Her på siden finder du blandt andet nippel gevind, afgangsslanger, spændebånd og meget andet. Det kan du også få en bedre fornemmelse af, hvis du går på opdagelse i vores sortiment. Ellers skal du selvfølgelig også være velkommen til at spørge os til råds, hvis du søger en bestemt del til en.  

Vi tilbyder prismatch på udvalgte pumper

Som kunde hos Elvvs.dk kan du forvente prismatch på en håndfuld af vores pumper. Du kan dermed også opnå den bedst mulige pris, når du vælger at være kunde hos os.

Prismatch fungerer ved, at vi matcher konkurrenternes priser, hvis du finder et af vores produkter, men til en billigere pris hos dem. Og som en ekstra bonus kan vi tilbyde en yderligere rabat på +5%. På den måde kan det forhåbentlig også give ekstra incitament til, at du skal handle hos os.

Din vare bliver leveret i løbet af få dage

En ting du kan nyde godt af, når du handler her på siden er, at vi har en kort leveringstid. Fra når du placerer din ordre, kan du forvente, at der går mellem 1-3 hverdage, før du har din bestilling. Du behøver derfor ikke vente mere end højst nødvendigt på at kunne få monteret en ny.

Med en kort leveringstid ved du også, at du altid har mulighed for at bestille produkter fra vores sortiment - også når du skal bruge dem til en opgave i nærmeste fremtid. For det vil være muligt at du har dem ved dig i løbet af få dage.

Vi tilbyder nem returnering

Ender du med at bestille en pumpe, som viser sig ikke at være den, du skulle bruge, så er der gode nyheder. Vi tilbyder nemlig en nem returnering. Det kommer derfor også til at glide som smurt, når du skal sende den tilbage til os. Det er naturligvis uanset, hvilken en du er på jagt efter.

En nem returnering gør det forhåbentlig også endnu nemmere for dig at handle og være kunde hos os. For så ved du altid, at du blot kan sende en ordre tilbage, hvis den ikke er den rette, eller hvis du ikke skal bruge den alligevel.

Har du brug for hjælp til at finde en pumpe?

Er du ikke sikker på, hvornår tiden er inde til at få en ny pumpe? Eller har du brug for rådgivning omkring, hvilken variant du skal vælge? Så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. For vi er mere end interesserede i at hjælpe dig i mål med præcis det produkt, du har behov for.

Du skal være mere end velkommen til at ringe til os på telefonnummer: 70 200 049, skrive en mail til os på info@elvvs.dk eller ved at benytte dig af den chat-funktion, vi har her på siden.

Skulle du søge en model, du ikke kan finde i vores sortiment, så vend det også gerne med os. Så skal vi se, hvad vi kan gøre - alternativt kan vi også vise dig varianter, som stadig kan indfri de krav, du har til den, du skal bruge.

Et lille tip er også, at du ser nærmere på de produktspecifikationer, der er ved de forskellige varer. Disse kan hjælpe dig med at blive endnu klogere på, hvilket produkt det er, du skal til at bestille hjem. Og så kan du også få mere sikkerhed for, at den enkelte model kan leve op til de ønsker og krav, du måtte have til den. Det kan både være ift. dens funktioner, mål, materialevalg eller andet.

Et øjeblik...