Hvad siger kunderne?

Skal pumpen i hjemmet udskiftes?

Hvis du har brug for en ny cirkulationspumpe til at sørge for, at du får varmen fordelt i hjemmet, kan vi hos ELVVS være behjælpelige med dette. Vi fører cirkulationspumper fra Grundfos, hvilket er din sikkerhed for at få en pumpe, der hele tiden virker, som den skal. Og det gælder uanset, om du har behov for en cirkulationspumpe til varme eller brugsvand. Vores pumper fås i forskellige størrelser, så du kan finde den, der passer til dit hjem. Det kan i øvrigt være en god idé at skifte en ældre pumpe ud med en ny, da de gamle modeller typisk bruger en del strøm. Her kan det godt betale sig at spare nogle penge.

Et stort udvalg af pumper

Men det er ikke kun cirkulationspumper til varme og brugsvand, du kan købe hos ELVVS. Vi er også leveringsdygtige i husvandværk, kondenspumper og andre pumper. Med et husvandværk kan du få fat i en pumpe, som er beregnet til at skabe tryk på vandet. Det kan især være brugbart, hvis du eksempelvis har en regnvandstønde, hvorfra du gerne vil lede vandet ud. Så kan du bruge vandet til rengøring, vanding af blomster, i drivhuset eller hvor du nu måtte have behov for det. Det er en løsning, der både er godt for miljøet og på samme tid sparer dig for en del penge, når du senere skal betale din vandregning.

Tilbehør til pumper

Udover at vi sælger mange forskellige pumper, kan du også her hos ELVVS finde tilbehør til pumperne. Det kan dreje sig om små reservedele som eksempelvis et slangenippel eller et spændebånd. Disse har vi også i forskellige størrelser, så du kan finde præcis det, du har brug for. Alle reservedele er naturligvis af høj kvalitet, så du altid kan regne med, at din pumpe fungerer efter hensigten. Men vi sælger også slanger til pumpen. Hvis du har brug for sådan en til dit husvandværk, har vi et fint udvalg af forskellige spule- og afgangsslanger.

Vi leverer den pumpe, du skal bruge

Når du har fundet ud af, hvilken pumpe du gerne vil købe, sørger vi hos ELVVS for, at den dukker sikkert op hjemme hos dig. Vi ved nemlig, at det er vigtigt, at du som kunde kan regne med at få dine varer hurtigt og i ordentlig stand. Hvis du i øvrigt sidder og har et spørgsmål til nogle af vores pumper, eller du har andre spørgsmål, skal du ikke tøve med at henvende dig til vores kundeservice. Vi skal nok hjælpe dig hurtigt videre - uanset hvilket spørgsmålet, du brænder inde med.

Et øjeblik...