Hvad siger kunderne?

Cirkulationspumper til varme

Der er mange forhold at tage hensyn til, når du skal holde din bolig i god stand. Og det er blandt andet vigtigt, at du sørger for, at du har en cirkulationspumpe til vand, der både præsterer godt og på den anden side tager hensyn til miljøet. Med en cirkulationspumpe fra Grundfoss kan du være sikker på, at begge dele er opfyldt. Her er tale om cirkulationspumper med et A-mærke. Det betyder, at du kan spare en masse penge på din elregning, da disse pumper ikke forbruger så meget strøm som de ældre modeller. Det gør de ikke, fordi de ikke kører konstant. De starter udelukkende op, når du har brug for det. Det er en smart måde at få varme på.

Cirkulationspumper til brugsvand

Men udover at du skal have varme i radiatoren, skal du også kunne tage et bad og vaske dine hænder i lunt vand. Derfor har du naturligvis også brug for en cirkulationspumpe til brugsvand. Her kan vi hos ELVVS også være dig behjælpelig. Vi fører mange forskellige modeller, hvor der blandt andet er forskel på størrelsen. Du skal nemlig huske på, at det er nødvendigt, at netop din cirkulationspumpe har den rette størrelse, da den ellers ikke er i stand til at pumpe det varme vand rundt i huset.

Vi fører også reservedele til cirkulationspumper

Har du en cirkulationspumpe, som under normale omstændigheder fungerer fint og ikke belaster dig med en stor elregning, men synes du pludselig, at den ikke længere fungerer efter hensigten? Så kan det være, at du har behov for at skifte en enkelt del i den. Det er i langt de fleste tilfælde en billigere løsning end at købe en helt ny cirkulationspumpe. Derfor har vi hos ELVVS også enkelte reservedele til cirkulationspumper såsom en Vortex overdel og gevind til pumpen. På den måde kan du nøjes med at reparere din cirkulationspumpe og igen få adgang til det varme bad og de lune radiatorer - uden de store udgifter.

God kundeservice og hurtig levering

Hos ELVVS ønsker vi, at det skal være en god oplevelse at handle her. Derfor går vi meget op i at hjælpe dig med de dele af købet, som du ikke selv er helt sikker på. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi sørger også for, at dine varer når hjem til dig efter købet. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Et øjeblik...