Grundfos cirkulationspumpe

Produkter
stk.
STK.
SÆT.
stk.
Hvad siger kunderne?

Hvis du har en forældet cirkulationspumpe, kan du spare mange penge på din elregning ved at skifte til en cirkulationspumpe til varme fra Grundfos. Se vores store udvalg og bestil i dag.

Udskift din gamle cirkulationspumpe med en ny fra Grundfos

Cirkulationspumpen sender det varme vand rundt i dine radiatorer og slangerne til din gulvvarme. Pumpen er som regel placeret i dit bryggers. Et almindeligt parcelhus har som regel kun 1 eller 2 cirkulationspumper, men afhængig af opvarmningsform kan man have op til 4 cirkulationspumper, som cirkulerer varme og varmt vand. Derfor er det vigtigt at efterse sine gamle installationer og skifte den gamle pumpe ud med en ny cirkulationspumpe til varme. En nyere cirkulationspumpe tilpasser sig boligens svingende behov, hvorimod en gammel pumpe kører på fuld kraft hele tiden. Strømforbruget er derfor højt i en forældet pumpe, som faktisk kan bruge op til 1200 kr. årligt bare i strøm, mens en ny cirkulationspumpe bruger omkring 200 kr.

Grundfos cirkulationspumper til gulvvarme

Med en Grundfos cirkulationsvarmepumpe er du sikret den bedste og mest energieffektive cirkulationspumpe på markedet. ALPHA2 og ALPHA3 benyttes til alle varmeopgaver i private boliger, mens den kraftige MAGNA3 håndterer varmeudfordringerne i større bygninger.

ALPHA 2 og ALPHA 3

Disse to cirkulationspumper til varme er egnet til gulvvarme og radiatorvarme i rækkehuse og parcelhuse. Størrelsen på huset afgør, hvor kraftig en model, du skal købe.

Grundfos ALPHA 2

Grundfos ALPHA 2 cirkulationspumpe har et meget lavt energiforbrug på helt ned til 3 W, som gør, at husejere kan minimere deres el- og varmeforbrug betragteligt. Cirkulationspumpen analyserer automatisk varmeanlægget, finder den optimale indstilling og justerer løbende driften efter behovet. Fx har pumpen natsænkningsfunktion og en manuelt aktiveret sommerfunktion, som sparer energi om sommeren og giver sikker start i fyringssæsonen. Ved midlertidig brug af ALPHA Reader og Grundfos GO Balance-appen kan installatører foretage indreguleringen hurtigt og nemt.

Grundfos ALPHA 3

Grundfos ALPHA 3 har som udgangspunkt samme virkning som ALPHA 2, men med en række smarte indbyggede features, der gør det nemt at indstille og aflæse cirkulationspumpen ved hjælp af Bluetooth. Pumpen har indbygget Reader-funktion, så du kan aflæse dit forbrug uanset, hvor du er. Indstilling, overvågning og aflæsning af pumpen sker via app’en GO Remote, hvor du også vil få besked ved alarmer eller advarsler. Sommerfunktionen slår helt automatisk til og fra. GO Balance app’en sikrer dig nem indregulering af radiator og gulvvarme via smartphone eller tablet. Indreguleringsfunktionen er indbygget i pumpen. I app’en finder du en brugervenlig trin-for-trin guide.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en cirkulationspumpe?

En cirkulationspumpe til centralvarme sørger for at sende det varme vand rundt i husets radiatorer og/eller slangerne i gulvvarmen.

Kan jeg sænke mit elforbrug ved at udskifte cirkulationspumpen?

Ja, der kan være mange penge at spare ved at skifte en gammel cirkulationspumpe ud med en ny. Den nyeste generation af cirkulationspumper regulerer sig automatisk og justerer løbende driften efter behovet. Den sparer således på strømmen ved at gå i dvale, når der ikke er behov for at pumpe så meget varme ud i installationerne. En gammel pumpe kører på fuld kraft hele tiden.

Kan jeg selv installere en ny cirkulationspumpe?

Hvis dit hus er varmet op med et traditionelt oliefyr, må du gerne selv skifte cirkulationspumpen. Du kan naturligvis også overlade opgaven til vvs-manden, der typisk vil være et par timer om arbejdet. Man regner med, at en moderne pumpe har en levetid på 15-20 år.

Et øjeblik...