Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Et husvandværk giver en praktisk vandforsyning til husstanden

Med et husvandværk kan du genbruge vand fra regnvandstønder, udendørscisterner og brønde. Det automatiske vandværk leverer vandet med et konstant tryk, som sikrer, at du har vand på det rette tidspunkt. Systemet kan selv tænde og slukke efter behov, som er en fordel for dig, der ønsker stabilitet i din eksterne vandforsyning. Vær opmærksom på, at vandet ikke må benyttes til drikkevand.

Spar på grundvandet

Det giver rigtig god mening at investere i et husvandværk, hvis du har en brønd eller en udendørscisterne, der opsamler regnvand. Det gør det nemlig muligt at bruge vandet til mange formål: Bilvask, tøjvask, havevanding eller toiletvask. Regnvandet er ideelt til disse formål, da det indeholder mindre kalk. Det betyder en skinnende ren bil uden kalkstriber og et mindre forbrug af sæbe ved tøjvask. Planterne elsker også det kalkfrie regnvand!

Du sparer miljøet for at bruge af det dyrebare grundvand. Og samtidig aflaster du kloaksystemet ved at opsamle og anvende regnvand, som ellers kunne betyde oversvømmelser.

Dykpumper

Har du nogensinde oplevet en oversvømmelse i kælderen, i sommerhuset eller måske endda i selve huset? Så ved du, at det er godt at have en dykpumpe i nærheden. En dykpumpe bruges til at fjerne vand efter en oversvømmelse eller et skybrud. Du kan også bruge en dykpumpe til at tømme en regnvandstønde, et havebassin, badebassin, sivebrønde eller lignende. Hos ELVVS kan du finde dykpumper med forskellige styrker og til forskellige størrelser partikler, da der er forskel på urent vand fra et havebassin og det rene regnvand i en regnvandstønde. Mange dykpumper er udstyret med en svømmeafbryder. Det er en anordning, som automatisk slår pumpen til og fra alt efter vandstand. Er dykpumpen ikke udstyret med en svømmeafbryder, kan en svømmeafbryder købes separat her.

Gør en god handel hos ELVVS

Du kan altid gøre en god handel, når køber et husvandværk hos ELVVS. Takket være vores prisgaranti har vi de laveste priser, hvilket kommer dig til gode. Har du spørgsmål til husvandværk, reservedele eller tilbehør, så står vi til rådighed til at vejlede dig. Kontakt vores hjælpsomme og fagligt uddannede kundeservice på info@elvvs.dk eller 70 200 049. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker et husvandværk?

Husvandværket henter vand fra cisterne, regntønde og brønd og leder det gennem en vandslange eller en afløbsslange over selv lange afstande. Systemet sørger for automatisk vandforsyning med et konstant tryk.

Hvad kan jeg bruge det opsamlede regnvand til?

Du kan bruge vandet fra husvandværket til havevanding, toiletskyl, bilvask, tøjvask eller andre opgaver. Vær opmærksom på, at vandet ikke må anvendes til drikkevand. Når du opsamler regnvand, aflaster du desuden kloaksystemet, som i regnfulde perioder kan have svært ved at bortlede de store mængder vand.

Hvad er fordelen ved et husvandværk?

Der er mange fordele: For det første går de store mængder nedbør ikke til spilde, når du opsamler regnvandet i en cisterne, brønd eller regnvandstønde. Husvandværket sørger for at pumpe vandet op og hen, hvor du skal bruge det, når du skal bruge det. Ved at bruge regnvand til forskellige opgaver i hus og have, som ikke involverer drikkevand, sparer du både på vandregningen og gør miljøet en tjeneste.

Et øjeblik...