Hvad siger kunderne?

Red dig selv fra store omkostninger med en GROHE Sense Guard-vandalarm

At udbedre vandskader er dyrt - meget dyrt. Derfor bliver vandalarmen også din bedste ven. Den sørger for, at du kan sove lidt tryggere om natten - uanset om du er hjemme eller ej. At skulle have nyt gulv, vægge og i værste tilfælde flere nye rum kan slå en økonomi helt i stykker. Derfor er det lige så vigtigt, at du har en vandalarm som f.eks. en tyverialarm. Vandalarmen kan spare dig for mange tusinde kroner på det nye badeværelse.

En investering værd

I forlængelse af at en GROHE Sense Guard-vandalarm kan spare dig for mange penge, er det selvfølgelig værd at nævne, at vandalarmen er sin investering værd. Du kan have alarmen hele din levetid, og for cirka 5.000 kroner er du sikret mod vandskader resten af livet. Det er godt givet ud og sikrer dig ikke kun mod vandskader og dyre omkostninger - du får også mere ro i sindet, og genstande med affektionsværdi vil være i sikre hænder.

Det bedste af det bedste med en GROHE Sense Guard-vandalarm

GROHE har i mange år været anerkendt for sine produkter - både indenfor brusere, vandhaner og armaturer. Vandalarmer er ingen undtagelse. Den tyske producent er i særklasse. Derfor får du også kun det bedste af det bedste, når du investerer i en vandalarm fra GROHE - og det fortjener du, når det gælder dit hjems sikkerhed. En GROHE Sense Guard-vandalarm er udstyret med en særlig sensor, der kan registrere luftfugtighed. Når der er noget mistænkeligt på færde, vil alarmen automatisk slukke for vandet. Sensoren er innovativ og kan kobles til din smartphone, så du kan få en notifikation, når der er utætheder at spore. Dermed kan du skynde dig hjem, hvis du er på farten. Ligeledes vil alarmen melde, når rumtemperaturen er under tre grader. Du er på alle måder godt beskytte med en vandalarm fra GROHE.

Et øjeblik...