GROHE til dit bidet

GROHE Bidebatterier til dit badeværelse

Et bidet er en skøn ting i badeværelset – vel den ultimative hygiejne. Og når du nu har taget skridtet fuldt ud, skal du altså ikke gå på kompromis med blandingsbatteriet til dit bidet! Det er trods alt ganske følsomme dele af din krop, du skal vaske. Her er der ikke plads til overraskelser i form af for varmt eller for koldt vand. Det sikrer GROHE bidetbatterier dig mod!

Vores mest populære
krom - bidet til etgrebsarmatur new europlus grohe
GROHE Europlus new etgrebsarmatur til bidet - Krom Varenr.: 705271504 1.245,00 DKK pr. STK.
STK.
krom bundventil med bidetbatteri allure grohe
GROHE Allure Bidetbatteri med bundventil krom Varenr.: 705347504 2.694,00 DKK pr. STK.
STK.
Hvad siger kunderne?

Evigt holdbar – evigt troværdig

GROHE er tysk, lækkert at se på, lækkert at røre ved – og lækkert i daglig brug. Det skyldes ikke mindst deres patenterede overfladebehandlinger af alle deres produkter, der sikrer mod ridser, som kan danne grobund for bakterier og for kalkaflejringer.
 
Uden at gå i alt for mange detaljer kan vi slå fast, at netop en glat overflade, der er modstandsdygtig for aflejring af bakterier, er ekstra vigtig, når det handler om et bidet. Derfor anbefaler vi altid og uden tøven, at vores kunder benytter GROHE.
 
Det koster en smule mere her og nu, men til gengæld er det yderst sjældent, at man skal erstatte en GROHE bidet vandhane. Den holder nemlig livet ud – uanset hvad den præsenteres for.