Vælg Produkt
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

GROHE Poleret Hard Graphite

Produkter
EA.
stk.
stk.
STK.
stk.
STK.
stk.
stk.
stk.
EA.
graphite hard poleret - etgrebskøkkenbatteri essence grohe
GROHE Essence Etgrebskøkkenbatteri - Poleret Hard Graphite Varenr.: 705812508 2.577,00 DKK pr. EA.
EA.
EA.
graphite hard poleret - brusesystem 310 euphoria grohe
GROHE Euphoria 310 brusesystem - Poleret Hard Graphite Varenr.: 722454888 9.601,00 DKK pr. STK.
STK.
graphite hard poleret - brus til etgrebsbatteri essence grohe
GROHE Essence Etgrebsbatteri til brus - Poleret Hard Graphite Varenr.: 726966508 1.954,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
STK.
graphite hard poleret - 295mm badekargreb essentials grohe
GROHE Essentials badekargreb 295mm - Poleret Hard Graphite Varenr.: 774758208 626,00 DKK pr. STK.
STK.
graphite hard poleret - håndklædekrog essentials grohe
GROHE Essentials håndklædekrog - Poleret Hard Graphite Varenr.: 775317158 202,00 DKK pr. stk.
stk.
graphite hard poleret - håndklædeholder essentials grohe
GROHE Essentials håndklædeholder - Poleret Hard Graphite Varenr.: 775658158 589,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
stk.
stk.
graphite hard poleret - håndklædering essentials grohe
GROHE Essentials håndklædering - Poleret Hard Graphite Varenr.: 775658758 351,00 DKK pr. STK.
STK.
graphite hard poleret - toiletrulleholder essentials grohe
GROHE Essentials toiletrulleholder - Poleret Hard Graphite Varenr.: 776454158 475,00 DKK pr. STK.
STK.
graphite hard poleret - sæt toiletbørste essentials grohe
GROHE Essentials toiletbørste sæt - Poleret Hard Graphite Varenr.: 778452158 559,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Innovation og design, der går op i en højere enhed

GROHEs banebrydende designs og mange års erfaring er til din fordel, hvis du står og skal indrette nyt badeværelse eller køkken. Med GROHE får du avanceret og langtidsholdbar teknologi, innovative løsninger og design i verdensklasse, som du ikke finder andre steder. Alle GROHEs fabrikker anvender præcisionsteknikker for at sikre en høj standard. Den tyske virksomhed har tilmed vundet CSR-prisen som den mest bæredygtige virksomhed med over 1000 ansatte. Og endelig har designteamet hos GROHE vundet hele 240 priser for det unikke udtryk, der er tilføjet de kvalitetsprægede produkter.

Poleret Hard Graphite

Som en af de nye designs er farven Poleret Hard Graphite i GROHE Colours serien. En opsigtsvækkende og modig farve, der kan bruges som kontrast eller tone-i-tone afhængig af dit valg af gulve, fliser og møblement i køkken og bad. Farven er især flot som kontrast til naturlige elementer som beton eller lyst træ. Den polerede overflade giver et elegant glansfuldt touch til den mørke grafitfarve. Brug farven som kontrast til den lyse og lette skandinaviske stil eller skab et dramatisk tone-i-tone miljø, hvor armatur, fliser, væg og møblement har samme nuance.

GROHE Essence

Essence er navnet på GROHEs serie af etgrebsarmaturer og etgrebsbatterier til håndvask, brus, badekar, bidet og køkken. Essence er banebrydende på flere fronter. Der har aldrig været så mange førende GROHE innovationer i én kollektion.

GROHE Euphoria 

Euphoria er navnet på brusesystemet fra GROHE, som er en kombination af nutidigt design og imponerende funktionalitet. De komplette løsninger med termostat, hovedbruser og håndbruser er populære på grund af de anerkendte teknologier DreamSpray og TurboStat, der sikrer en nydelsesfuld bruseoplevelse.

GROHE Essentials

 

Essentials er alt det, du ikke kan leve uden. Alle småtingene, der hver dag umærkeligt løser en opgave på badeværelset. Det er fx en håndklædestang, håndklædekrog, sæbeholder og toiletpapirholder. Kollektionen er skabt til at fungere sammen med armaturerne. Essentials armaturtilbehør sætter prikken over i'et i dit badeværelse.

Alle tre serier er skabt i et minimalistisk design og fås i de smukke farver i GROHE Colours serien, fx Poleret Hard Graphite. Vælg din personlige stil i dag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er GROHE Rainshower SmartActive?

Rainshower SmartActive er navnet på et nyt produkt i GROHEs udvalg af brusesystemer. Det er en håndbruseren, som tilbydes i en række designs i forskellig størrelse, form og farve. Alle med tre forskellige sprayfunktioner.

Hvad er det særlige ved overfladen på GROHE armaturer?

GROHE armaturer er belagt med en meget tynd, yderst klæbende og resistent filmbelægning. Denne kaldes PVD-belægning (Physical Vapour Deposition) og er kendt fra automobilindustrien og værktøjsproduktion, da resistens og holdbarhed netop er afgørende i disse brancher.

Hvilke fordele er der ved overfladerne på GROHE-armaturet?

PVD-overfladen sikrer, at dine badeværelsesarmaturer vil kunne holde til mange års brug og rengøring uden at skalle af og miste farven. Den karakteristiske højkvalitetsfinish giver liv til GROHE Colors udvalget, herunder Poleret Hard Graphite. I modsætning til andre belægningsprocesser, producerer PVD heller ikke noget restprodukt, hvilket gør det bæredygtigt og miljøvenligt på flere måder.

Et øjeblik...