Betjening
Termostat
Producent
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

HansGrohe Brusebatterier

Produkter
krom - brusearmatur termostat ecos hansgrohe
hansgrohe Ecos Termostat brusearmatur - Krom Varenr.: 726941104 809,00 DKK pr. stk.
stk.
krom - rosetter u brusetermostat cl 1001 ecostat hansgrohe
Hansgrohe Ecostat 1001 CL brusetermostat, u/rosetter - Krom Varenr.: 722383104 812,00 DKK pr. stk.
stk.
brusetermostat 300 select showertablet hansgrohe
Hansgrohe ShowerTablet Select 300 brusetermostat Varenr.: 722359104 3.369,00 DKK pr. STK.
STK.
brusetermostat m citterio axor hansgrohe
Hansgrohe AXOR Citterio M Brusetermostat Varenr.: 722560104 3.051,00 DKK pr. STK.
STK.
lækagesikring inkl indbygningboks universal ibox hansgrohe
Hansgrohe Ibox universal indbygningboks inkl. Lækagesikring Varenr.: 727598036 1.411,00 DKK pr. STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hos Elvvs finder du brusebatterier i høj kvalitet fra Hansgrohe til lave priser. Har du valgt et termostatarmatur til dit bruseniche, så husk også at tilkøbe de forskellige øvrige dele til badet. Hos Elvvs kan du få Hansgrohes mest populære designs og føre det igennem over hele linjen i badeværelset. Se nærmere på vores store udvalg af brusersæt, bruserslanger og håndbrusere fra Hansgrohe.

Vandet strømmer ud i den ønskede temperatur

Et brusebatteri med termostat har den store fordel, at det er nemt at finde den ønskede temperatur på dit badevand. Termostatarmatur fra Hansgrohe sikrer en jævn vandtemperatur og -mængde, også hvis der samtidig skylles ud i toilettet, mens du er i bad. Den forhåndsindstillede temperatur er også med til at spare både vand og energi, da du ikke skal justere flere gange undervejs.

Sikkerhed frem for alt

Hansgrohe termostater er perfekt til familien med børn, da Ecostat teknologien sikrer, at hverken vandet eller selve armaturet bliver så varmt, at man kan brænde sig på det. Der er en sikkerhedsspærre ved 40 grader. Herudover er der en Ecostop-knap, der begrænser vandforbruget til max 10 l. pr. minut.

Hansgrohe Ecostat brusebatterier til moderne og personlige badeværelser

Hansgrohes designteam har skabt en række smukke farver og overflader til armaturer og termostater, så du kan skabe dit helt eget stilmæssige udtryk på badeværelset. Se bl.a. Ecostat Comfort termostatarmatur i moderne farver som børstet sort krom, børstet bronze, poleret guld, mat hvid og mat sort. Skab opsigtvækkende kontraster eller tone-i-tone miljøer på badeværelset med de flotte farveskalaer, der på samme tid er både trendy og tidsløse.  

Termostater til frembygning eller indbygning

Er du i gang med den store renovering eller nybyggeri – eller skal badeværelset blot shines lidt op? Det kan være afgørende for, om du vil vælge termostater til frem- eller indbygning. En frembygget termostat monteres uden på væggen på de eksisterende varmt- og koldtvandstilslutninger, ofte er det løsningen i forbindelse med mindre renoveringsprojekter. De frembyggede termostater kan samtidig bruges som en praktisk hylde til sæbe og shampoo. Når der skal bygges helt nyt, vælger mange en indbygget termostat, hvor hele teknikken gemmes inde bag væggen. Det giver et mere roligt og rent udseende. Teknikken gemmer sig i Hansgrohe iBox. Det er en grundkrop, der kan installeres i væggen, inden du overhovedet har besluttet dig for en specifik løsning til indbygning. Så snart iBox er monteret i væggen, kan du vælge mellem alle Hansgrohes moderne og stilrene termostater til indbygning. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer en brusetermostat? 

Hansgrohe Ecostat termostat fungerer sådan, at det er dine indstillinger, der styrer, hvordan det varme og kolde vand skal blandes. Hvis trykket eller temperaturen i koldt- eller varmtvandsledningen ændres, tilpasser termostatarmaturet automatisk blandingen. Hvis koldtvandstilførslen skulle stoppe helt, er du stadig beskyttet mod skoldning.

Hvad er Hansgrohe Select?

Hansgrohe Select er en funktion, der findes på udvalgte Hansgrohe armaturer, brusere eller termostater. På brusetermostaten kan du ved et tryk på Select-knappen tænder og slukke for den ønskede bruser eller vælge en ny stråletype, hvilket er smart, hvis du har både håndbruser og hovedbruser.

Hvordan rengør jeg bedst mit Hansgrohe armatur?

Brug en blød bomuldsklud til at aftørre armaturet. Kalkaflejringer kan fjernes med et mildt rengøringsmiddel med citronsyre, som sprayes på kluden – ikke direkte på armaturet. Skyl herefter med vand og aftør igen med en bomuldsklud.

Et øjeblik...