Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Bideter er en lidt overset del af badeværelserne i vores del af verden. Men ikke desto mindre, så er et bidet en hygiejnisk og komfortabel form for kropspleje. Et bidét er en lav vaskekumme, og det tilhørende bidetarmatur sikrer, at man kan rengøre sine følsomme kropsdele på en skånsom og hygiejnisk måde.

Bidetarmatur 

Har du brug for et bidetbatteri, som sikrer en nem vandbetjening og perfekt hygiejne, så se vores udvalg fra Hansgrohe. Hansgrohes armaturer har en rengøringsvenlig overflade, som er holdbar, slidstærk og holder sig flot i årevis.

PuraVida 1-grebs bidetarmatur

PuraVida er en af de minimalistiske og moderne linjer inden for Hansgrohe armaturdesigns. Og designlinjen byder også på et stilrent bidetarmatur i krom eller hvid/krom. Grebet er en perlator med kugleled, der er let at betjene. Der medfølger en løft-op bundventil.

Et bidét kan bruges til flere ting

Et bidet kan naturligvis bruges til den daglige hygiejne for neden, sådan som produktet er tiltænkt. Men det lave kar/vaskekumme er oplagt at bruge til at løse flere praktiske opgaver i det daglige. Flere bruger også et bidet til barbering af ben, fodvask eller til at skylle vasketøj op.

Er du i tvivl om, hvilket bidetarmatur du skal vælge, eller har du spørgsmål om et bidetbatteri eller lignende, så er du altid velkommen til at ringe til os på Tlf: 70 200 049 eller sende en mail til: info@elvvs.dk

Ofte stillede spøgsmål

Hvad er et bidetbatteri?

Et bidetbatteri er en vandhane til et bidét, eller et blandingsbatteri til bidét, om man vil. Et bidetarmatur peger lige ud frem for nedad, men man kan også få bidetvandhaner med bevægelig tud.

Hvad er Hansgrohe mest kendt for?

Hansgrohe er mest kendt som vandhane- og bruserproducent, men har også i de senere år produceret køkkenarmaturer, så man som forbruger kan skabe en rød tråd i boligindretningen.

Hvorfor skal jeg anskaffe mig et bidét?

Det skal du af hygiejniske grunde, da et bidét gør det muligt at blive rigtig ren efter toiletbesøg. Hvis du er ved at renovere badeværelse eller har plads i det eksisterende, så kan du overveje at installere et bidét. Med vores høje fokus på smitsomme sygdomme og hygiejne i denne del af verden, er det bemærkelsesværdigt få danskere, der har et bidét.

Et øjeblik...