Producent
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

HansGrohe Karbatterier

Produkter
krom roset u brusetermostat kar- cl 1001 ecostat hansgrohe
Hansgrohe Ecostat 1001 CL kar-/brusetermostat u/roset, krom Varenr.: 722384104 1.538,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
krom - brusetermostat kar- comfort ecostat hansgrohe
Hansgrohe Ecostat Comfort kar-/brusetermostat - Krom Varenr.: 722376104 1.693,00 DKK pr. STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Badekararmatur med og uden bruser

Den store fordel ved et badekarbatteri med termostat er, at du kan styre varmen på badevandet meget nemt. Du kan være sikker på, at hverken du eller børnene brænder sig på det varme vand, mens karret fyldes. De fleste badekararmaturer er også udstyret med omskifter til bruser. Denne funktion er næsten uundværlig, da det giver mulighed for at skylle shampoo ud af håret, når man er færdig med sit karbad. Det letter også rengøringen af badekarret. Ønsker du at købe en håndbruser til dit kararmatur, så kig her.

Bestil et billigt badekararmatur online

Hos Elvvs har vi samlet et stort udvalg af karbatterier fra Hansgrohe, hvor forskellige designs og funktioner er repræsenteret. Du kan læse mere om de enkelte funktioner herunder ved at klikke på produkterne eller læse mere herunder. Selve designet taler for sig selv. Tag et kig på de smukke modeller, der med garanti vil klæde dit badeværelse.

Intelligent teknologi, der gør badet til en drøm

Alle blandingsbatterier fra Hansgrohe er udstyret med intelligent teknologi, som gør det mere komfortabelt, sikkert og fornøjeligt at tage bad. Hansgrohe har mange års erfaring med elementet vand, faktisk over 100 år. Selvom meget har ændret sig fra begyndelsen i 1901, da Hans Grohe grundlagde virksomheden som et lille håndværkersted, er der flere ting, der holder ved i Hans Grohes ånd: Lysten til at opfinde, udvikle og overgå sig selv.

Fyr op for komforten med EcoStat, EcoSmart og QuickClean

Ecostat Comfort er en teknologi i Hansgrohe termostater, der sikrer en 40 graders spærre, så man undgår at blive skoldet. EcoSmart er navet på den bæredygtige teknologi, der findes i blandingsbatterierne, som vil medvirke til at sænke dit vand- og energiforbrug markant. QuickClean er én af de hansgrohe-teknologier, der gør rengøring og pleje af armaturet til en leg. Alle vandhaner og kartude er udstyret med silikonedupper, som blot skal gnides med en finger for at fjerne kalkaflejringer.

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg selv skifte mit badekararmatur fra Hansgrohe?

Ja. En af de VVS opgaver, du gerne selv må udføre, er at skifte et blandingsbatteri til badekar eller bruser.
 

Hvad koster et Hansgrohe kararmatur?

Hos Elvvs har vi flere forskellige prisklasser inden for kararmaturer. Generelt set koster et badekarbatteri med termostat lidt mere end et almindeligt armatur til badekar. Fx koster Hansgrohe Ecostat Comfort kar-/brusetermostat omkring 1700 kr., mens Hansgrohe Focus 1-grebs armatur til kar/brus koster ca. 700 kr.

Hvad er fordelen ved et frembygget armatur ved karbadet?

En frembygget installation gør det nemt at skifte kararmaturet. Har du en ældre model, der sidder uden på væggen, kan du forholdsvist enkelt udskifte denne med en ny – takket være de standardmål, som Hansgrohe-systemerne er fremstillet efter. Ved at vælge et Hansgrohe produkt får dit bad både et teknisk og visuelt løft.

Et øjeblik...