Indbygningscisterner & tryk

Hos ELVVS kan du finde en lang række af elegante sanitære løsninger. Vi har blandt andet et stort udvalg af Betjeningsplader fra Vola, Alterna, Ifö, GROHE og mange andre. Du kan også finde et stort sortiment af indbygnings elementer og tilbehør til dette. Vi har prismatch på alle vores produkter, som altid sikrer dig den bedste pris!

 

Mest Solgte i Indbygningscisterner & tryk
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Væghængte toiletter hos ELVVS

Vil du gerne have et elegant og simpelt look i dit badeværelse? Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af betjeningsplader og indbygningscisterner fra anerkendte producenter, der kan give dit badeværelse et eksklusivt og minimalistisk udtryk. Du kan finde et bredt udvalg af simple løsninger til dit badeværelse. En af disse er blandt andet vores indbyggede cisterner, til vores væghængte toiletter. Har du et væghængt toilet, kan du skjule cisternen i væggen, så hele toilettet ikke er synligt. Det vil efterlade dit badeværelse med et simpelt og elegant udtryk.

Indbygningscisterner

En indbygningscisterne har en beholder til vand, der lukkes ud i toiletskålen, når der trykkes på skylleknappen. Det er en pladsbesparende og rengøringsvenlig løsning til dit badeværelse. Du vil lettere kunne rengøre dit toilet med et væghængt toilet, da du kan komme helt ind under. Derudover skaber det også mere plads i badeværelset og et æstetisk flottere samt mere minimalistisk udtryk. Cisternen til væghængte toiletter er ikke synlig, men derimod skjult inde i væggen. Det kan være en god ide at tilpasse din cisterne til det toilet, som du vil have monteret.

Betjeningsplader & Trykknapper

Til alle typer af cisterner og væghængte toiletter, giver det et elegant finish med en betjeningsplade, som du bruger til at skylle ud i dit toilet. Når du skal have monteret dit toilet og din betjeningsplade er der nogle ting, som du skal overveje. Du bør eksempelvis være sikker på, at din betjeningsplade passer til din indbyggede cisterne. Du kan få betjeningsknapper i mange forskellige varianter, størrelser og designs. Det kan derfor være svært at finde frem til den helt rigtige. For at få det mest elegante udtryk kan du sørge for, at din betjeningsplade matcher til dine armaturer i resten af badeværelset. Har du en sammenhængende stil og udtryk, vil det forbinde elementerne på badeværelset og skabe en flot rød tråd i dit design. Derfor har vi et bredt udvalg af betjeningsplader i farverne: Warm Sunset, Cool Sunrise, Alpin hvid, Forkromet, Krom sort, Hvidt glas og mange andre. Du vil på den måde have de bedste forudsætninger, for at kunne finde en plade, som kan matche dine armaturer. Hvid passer til stort set alt, men mærket Grohe har designet produkter i helt specielle farver, som går igen i hele serier af produkter til badeværelset.

Vandbesparende løsninger

For mange handler badeværelset ikke kun om æstetik, men om at være praktisk og vandbesparende. Du kan derfor finde en masse produkter i vores sortiment, som er vandbesparende. Alle vores betjeningsplader er udstyret med et stort skyl og et lille skyl. Du kan på den måde spare mange penge på din vandregning, da du ikke vil bruge samme mængde vand. Udover at være vandbesparende er det også lettere at holde rent.

Et øjeblik...