Fugemasse

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Fugemasse i god kvalitet

Der findes mange forskellige former for fuge, som hver især er designet til at opfylde et specifikt formål. Nogle fuger skal kunne være vandtætte og andre skal kunne binde produkter sammen, som en lim. Derfor er du nødt til at vide, hvad formålet med din fuge skal være. Skal du anvende en fuge til badeværelser og køkkener, så vil en silikonefuge være et godt match, da denne er vandtæt. Akrylfugemasse kan derimod anvendes til næsten alle projekter, det er dog kun indendørs.

Målet med din fuge

Det kan være svært at sætte sig et mål, for hvad din fuge skal kunne hjælpe dig med. Derfor har vi prøvet at gøre det let for dig at finde præcis det du gerne vil have. Det kan være, at du vil kunne slibe fugemassen, når du har lagt et skibsgulv eller fuget mellem to køkkenbordsplader eller måske vil du male den over. Uanset hvad du vil have ud af din fuge, så gør dig tanker om det inden du køber den.

Gør dit arbejde færdig med fugemasse

Uanset om du er en handyman, der gerne vil gøre alting selv, eller om du er på udkig for dit firma, så er godt og grundigt stykke arbejde med spartel og fugemasse går nemlig næsten altid forud for et malerprojekt, da det sikrer dig at du har en helt plan og jævn overflade at arbejde med - og på den måde kan du nemmere få et pænt og tilfredsstillende resultat.

Stort udvalg af fugemasse

Hos ELVVS.DK har vi samlet et helt unikt udvalg af spartel- og fugemasse til mange forskellige projekter. Uanset om det er en fuldspartlet en væg eller blot skal have lappet et par huller, så har vi med garanti noget, som du kan bruge. Vi har spartel- og fugemasse til både tørre og våde rum, så skal du i gang med at projekt på badeværelset, finder du også spartel- og fugemasse til brug i vådrum.

 

Et øjeblik...