Hvad siger kunderne?

Kemiprodukter

Hos ELVVS går vi meget op i at have det bedste til vores kunder. Derfor har vi samlet et stort sortiment af kemi produkter, som gør det let for dig at færdiggøre dit arbejde uanset om du er en privat ”gør det selv” person eller om du er erhvervskunde. Vores udvalg består blandt andet af beton & mørtel, fugemasse, lim, maling, olie & smøremidler, spartelmasse, rengøringsmidler, pudsemørtel, støbemasse, akrylfuge, expanderende fuge, fugebånd, fuge & montagelim, fugeskum og siliconefuge.

Fugemasse

Når du skal anskaffe dig noget fugemasse, er det vigtigt at klargøre, hvad du skal anvende den til. Der er nemlig mange forskellige typer af fuge, der passer til mange forskellige formål. Der er stor forskel på siliconefuge, akrylfuge eller expanderende fuge. Derfor er det vigtigt at du sikrer dig, at fugemassen har de ønskede egenskaber. Det kan f.eks. være, at du vil kunne slibe fugemassen, male den eller bruge den som bindingsmiddel. Der findes derfor mange forskellige typer af fuge, som kan anvendes til forskellige formål. Mængden af fugemasse er stor, og der findes en masse forskellige varianter med navne som indendørs byggefuge, akrylfuge, malerfuge, latex, basic eller lignende. Disse er gode til f.eks. at skjule revner mellem et fodpanel og en væg. Du kan også anvende vådrums-silikone, som er en sej silikonemasse, der danner en meget elastisk og vandtæt fuge og anvendes derfor ofte i rum med vand, som køkken og bad.

Fjernelse af fuge

En fugemasse er et stærkt materiale og det er derfor meget svært at fjerne når først det er påført. Fugemassen skal fjernes mekanisk, fx med en skarp kniv, da kemiske opløsningsmidler kan skade vådrumsmembranen.

Pensler & spartler

Mangler du pensler eller spartler til at udføre dit arbejde med, så kan du finde et hav af forskellige typer her på siden. Vi har samlet et stort udvalg af pensler, som kan gøre det lettere for dig at male og påføre lim. Se blandt andet vores flade pensler, lakpensler, ovale pensler og runde pensler. Mangler du spartler eller bakker til maling, så har vi også et stort udvalg af ruller og bakker samt gummispartler, som kan lette din hverdag.

Stort udvalg af lim

Hos ELVVS kan du finde et stort udvalg af lim, som kan hjælpe dig med at færdiggøre dine byggeprojekter. Se blandt andet vores sortiment af lim til pvc rør, kontakt og universallim, sekund og epoxylim, tapetklister, trælim indendørs og udendørs.

 

Et øjeblik...